שלום שלום לכולם

משתדלת

New member
שלום שלום לכולם

היי לכולם אני רואה שהצטרפו מלא חדשים (הייתי כאן בשם איפה הדרך אל האושר) אצלי הכל בסדר ב"ה . עדיין לא גרושה אבל משתדלת ובציפייה. ביי לבינתיים

tipid

New member
אני מאחלת לך שתהיי חזקה

ותצפי ותחשבי אך ורק על הטוב ואז הכל יסתדר לשביעות רצונך.

TWEETY =^.^=

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

שמחה שחזרת למרות שאיננו מכירות, אכן אנחנו קבוצת חדשות שהצטרפו, ואני מקווה שיחד נצליח לאושש את הפורום. שיהיה לך אחלה יום שבעולם והרבה כייפפפפפפ

TWEETY =^.^=

New member
שירותי לימוזין ושירשור../images/Emo73.gif

לשרשר יקירתי לשרשר הנה ההסבר מדוע באדיבות לשאלתה של תיפיד
אז זה הולך ככה. בעמוד אחד יש 20 הודעות ראשיות. ואינסוף הודעות משניות. בין הודעה ראשית אחת לאחרת מופיע פס לבן מפריד. כל הודעה חדשה שנכנסת דוחקת אחורה לעמוד הקודם את ההודעה האחרונה בעמוד. כל הודעה שמוקפצת מעמודים קודמים דוחקת כנ"ל. הודעת שנדחקה אחורה כבר פחות נצפית, ופחות מקבלת תגובות. לכן אנחנו צריכים לשאוף לכמה שפחות הודעות ראשיות וכמה שיותר הודעות משניות? איך עושים את זה משרשרים . לשרשר פירושו להכניס תגובה להודעה קיימת כדי שליצור שרשרת (פתיל) הודעות. לא להכניס הודעה חדשה אם אפשר להכניס אותה כתגובה להודעה קיימת. מתי אפשר לשרשר? אם רוצים לענות להודעה שנכתבה בעמוד הזה או בעמוד קודם (גם אם אי אפשר להקפיץ אותה יותר) אם רוצים לכתוב על משהו שכבר כתבו עליו בעמוד האחרון. אם רוצים לכתוב למישהו שכתב כבר. גם אם זה לא ממש לענין, אבל זה משהו שבאמת חבל לפתוח עליו הודעה ראשית, פשוט מכניסים הודעת . לא צריך לעשות שרשור מאולץ, אבל בבקשה, אם לא משרשרים הדפים טסים בלי חשבון, והודעות חשובות שמחכות לתשובה יכולות להעלם. מתי אסור לשרשר הודעות ? כאשר ההודעה או פתיל ההודעות עוסקים במשהו אישי או רציני מידי. תסכימו איתי שכאשר מישהי מכניסה הודעה על כשלון, או מספרת על משהו כאוב/חשוב/ רציני שקרה לה, ואחד אחר עונה לה. זה ממש לא לעניין להכניס תגובה לעונה " מה שלומך היום? " תשתדלו לזכור את זה, הצלחתם להפנים את קדושת השרשור, ואני נורא גאה בכם, אבל הרגשות של האנשים כאן קצת יותר מקודשים לנו לכן אמור מהיום לשרשר יקירתי לשרשר

משתדלת

New member
בוקר טוב לכולם

והנה כאשר אני יושבת כאן ומחכה לתשובה מראיון מס´1000(לעבודה)החלטתי שזהו- אני אעסיק את עצמי בינתיים . אני החלטתי שאתחיל ללמוד לנגן בגיטרה. אין כמו מוסיקה לנפש לגוף לנשמה. אז שיהיה לכם רק טוב . להת´ בינתיים

TWEETY =^.^=

New member
בוקר טוב יקירה../images/Emo42.gif

אוי וי, המילה ראיון מעבירה בי צמרמרה
שיווו בכמה כאלו הייתי לאחרונה חבל"Z על הזמן מזמן מזמן
אני מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך בהצלחה
לגבי הגטרה, יאללה לכי ללמוד ולמדי אותי אחר כך
תמיד רציתי ללמוד גיטרה - לא מאהבה גדולה לגיטרות אלא בגלל שזה כלי נגיש, זמין ונייד. אני באופן אישי מאוד אוהבת פסנתר, ובעבר גם למדתי קצת, עד שהמורה החביבה אמרה לי, "גברתי, לשעור הבא תבואי ללא ציפורים או שאל תבואי בכלל" - אז לא באתי בכלל.וככה נגמר הרומן עם אהובי הפסנתרון
אחר- כך למדתי קלרינט, אך ממש לא התחברתי לכלי. וגיטרה תמיד רציתי אך לא יצא לי מכל מיני סיבות - פעם חוסר זמן, ופעם בגלל חוסר במרשרשים.
אז תהני לך עם הצלילים ו
בראיון

משתדלת

New member
תודה לך מתוקה

אני מאחלת לכולם אחלה יום ותהנו ותבלו. ביייייייייייייייייייי

למעלה