שלום שלום לכולם!!!

A N R E A L

New member
שלום שלום לכולם!!!

בקיצור אני מברכת את כולכם לשלום. מצטערת שלא עשיתי זאת כודם אבל זה כבר לא משנה... יש לי נושא לעלות בפניכם אם תרצו לדבר עליו-----מה שהולך להגיעה .ובעצם כבר פה----- הבלגאן (נקרא לזה ככה לבנתיים) אני לא יודעת אם יש פה מישהו שיודעה למה אני מתכוונת אם תרצו להגיב בנושא אני אשמח( הזמן ניהיה קצר מאוד) אני משאירה את הנושא ככה בי לבתניים הה וכמובן אביב מענין ביוחד לכולכם בברכות!!!!

RainBird

New member
זה נורא כללי. אני מקווה מאוד שלא מדובר בעוד נבואת 2012 או משהו.

A N R E A L

New member
בלי שום קשר ל2012

2012 זה רק אחת הטאוריות של מה שיבוא וזה נושא נפרד לגמרי !!! לא התכוונתי אליו בכלל! אני אנסה להסביר למה התכונתי בערך לכל אחד (כמעט) שפגשתי יש הרגשה של משהו שקורא גם אם יש לו או לה קשר למאגיה ומיסטיקה או לא הכוכב שאנחנו חיים אליו ( גאיה) היתה רדומה במשך זמן ועכשיו( טוב לא ממש עכשיו זה תהליך שנמשך כבר די זמן) היא התאוררה ומה אני אגיד לכם כואסת ביותר ובצדק!!! ישנם גם סוגי אישויות חדשות שהתחילו להגיעה לכאן ואלו שכאן חלקם ( אני לא רואה חלק די גדול מהם) מתרוצצים מהר יותר אולי יותר פורטלים חדשים שנפתחים מיום ליום אבל הרטט של האויר אצמו אפילו ניהיה חזק יותר ממה שראיתי אותו מאי פעם במיוחד בשבועות האחרונים יש עוד דברים אבל די קשה לי להסביר אותם ורציתי לדעת אם יש פה גם אלו שמרגישים שהשינוי ניהיה חזק יותר ואולי גם יש להם הסבר כזה שאין לי למצב ובכלל אם מי לדבר אל הדברים שקורים ואיך שאמרתי הרגשה מאוד חזקה שהזמן מאוד לחוץ וצריך למהר

אורי רז

New member
שמתי לב שליותר אנשים יש יותר שגיאות כתיב

כנראה שילוב בין הכשלים של ההוראה בבתי-הספר היסודיים וגל עלייה גדול מרוסיה. תאוריות עם ת', קורה במובן happens כותבים עם ה', כועסת עם ע', אני מניח ש"אישויות" הכוונה לישויות ולכן חלקן ולא חלקם, להגיע בלי ה' בסוף, עצמו עם ע', ונהיה עם י' אחד.

A N R E A L

New member
מה זה קשור????!

נו אז יש לי דיסלקציה - זה גורם לך להרגיש יותר חכם?

אורי רז

New member
שכחתי להוסיף את מגיפת הדיסלקציה לקוקטייל

חצייה נובע מאבחון יתר, וחצייה השני רק מורע עקב התדרדרות בתי הספר היסודיים. זה לא גורם לי להרגיש חכם, זה גורם לי להרגיש מתוסכל.

Lynnearia

New member
יש לך הצעות?

אין לי מושג מה קורה, אבל זה לא הולך להעלם פתאום. שני דברים מדאיגים אותי. 1. גל פרנויה. 2. אני מתחיל בכל זה, וlarveas נראה לי שקוראים להם? (לא בדיוק "ישויות" אבל שאני לפחות לא יכול לראות, שניזונות מהאנרגיה שלי). אני לא רוצה להיות psychic vamp" אני מנסה לטפל בעצמי קודם כל לפני שאני מבין מה הולך לאן.

RainBird

New member
גלי פאניקה מתועדים מהיום עד ימי הביינים המוקדמים. דוגמא טובה תהיה ציד המכשפות בסיילם. יש ישויות ערפדיות כבר אלפי שנים. אפילו לסקיתיים הקדומים- טרם המצאת הכתב היו אלים מוצצי דם (דם אנלוגיה לאנרגיה הרבה פעמים)

A N R E A L

New member
חבל !

שלא הבנת למה בעצם התכוונתי- אולי לא הזברתי את אצמי נכון או אולי באמת אף אחד לא מבין אל מה אני מדברת טוב לא משנה .....

למעלה