שלום שלום לכלום :)

red b

New member
שלום שלום לכלום :)

אז ככה.. חזרתי לפני שלושה ימים מטיול ארוך (11 חודשים) בדרום ומרכז אמריקה וממש שמחתי לשמוע שנולד לאביב ילד!!!!!! מה גם שבלאקפילד הוציאו אלבום שני שד"א איך הוא??? והשאלה שלי אם הם הוציאו גם מהדורה מיוחד על גבי ויניל כמו האלבום הקודם? ואם כן היכן אני אוכל להשיג עותק כזה?? אז זהו ממש שמחתי לחזור ואולי גם (אם יהיה זמן) אני ישתתף איתכם פה בפורום, יהיה נחמד :)

bobit marely

New member
וולקאם בק =)

האמת שאני ממש אהבתי את הדיסק. באמת דיסק מדהים לדעתי
בקשר למהדורה המיוחדת,לא ניראלי שיצאה...

InnocenceLost

New member
ברוך שובך :)

בקרוב אני (דרום+מרכז אמריקה , עוד אממ קצת פחות מ4 שנים
) איך היה? והדיסק השני הוא סבבה, לא טוב כמו הראשון לדעתי, אבל הוא לא רע בקשר למהודרת ויניל אין לי מושג..

ליאורנר

New member
לגבי המהדורת המיוחדת....

יצא תקליט ווניל לבלאקפילד2 אבל לא מהדורה מיוחדת, רגילה כמו הדיסק, אפשר להשיג את זה דרך האינטרנט באתרים כמו אי ביי וכאלה, אני אישית ראיתי את זה גם באוזן השלישית בתל אביב[עלה 159 שקל]

red b

New member
וואי חופשי

דרך המטוס ראיתי שיש בעזריאלי 3 בניינים!!!! הייתי בשוק!! ושיש לי כלב בבית!!! את זה ידעתי עוד מחו"ל אבל ממש כייף לחזור ולראות את הכלב החדש.. ועוד ועוד ועוד...ממש כייף :)

red b

New member
מי אני??

אממממ איזו שאלה... הייתי כותב פה בפורום לעיתים ממש ממש רחוקות אבל הייתי קורא המון כדי להתעדכן.. אבל עכשיו שחזרתי אין לי כלום על הראש, אני מתחיל פסיכומטרי (שששואאאאאאאאאההה) רק בספטמבר אז אני בחופש בנתיים :) אז כמו שאמרתי אולי אני אכתוב יותר..

red b

New member
מותק זמנך יגיע

אבל תתחילי לחסוך כי הטיול שלי עלה פאקינג 12,000$!!!! וזה לא כולל כרטיס טיסה שזה עוד 1500$ שורה תחתונה המון כסף.. ועוד שורה למטה.....אין לי גרוש על התחת עכשיו!!!!!!!!!!!!!!

למעלה