שלום שלום נעים מאוד

ניקול3

New member
שלום שלום נעים מאוד ../images/Emo140.gif

שמי ניקול ואני עתידה להצטרף (באופן רשמי) לזה הפורום בעוד שבוע ויומיים. החתונה שלנו היא ב-8/8. מאחר ואתן (או אתם) כבר כולכם "אחרי" קיוויתי שתוכלו לעזור לי עם עיצה או רעיון. ארז (המיועד) מאוד רוצה לשיר (לי
) שיר בחתונה. אבל הוא לא מוצא שיר שהוא רוצה. או בעצם הוא כן מצא שיר אחד שהוא אוהב, אבל יש איתו בעיה אחת: בחתונה של האקסית שלו החתן שר לה את אותו השיר ("אני אוהב אותך היום" של אריק אינשטיין). האקסית ובעלה מוזמנים לחתונה ויש לנו הרבה חברים משותפים שאולי יזכרו את השיר הזה. מה אתן אומרות, השיר "פסול"
או שפשוט לשיר אותו כי הוא שיר מקסים ומתאים שאנחנו אוהבים
אשמח לשמוע את דעתכם. ובגלל שאנחנו עם הנטייה לחשוב שזה לא מתאים אשמח גם לקבל המלצות ממכם על שירים שלדעתכם מתאימים (או שאולי שרתו אצלכם?). עדיף משהו לא כל כך חדש, משהו שיודעים שישאר גם עוד כמה שנים ולא ישכח בחודש הבא כשגל גלצ יגמרו איתו...
המון

danonit

New member
היי ניקול ../images/Emo140.gif

מה שלומך חמודה? איך ההתרגשות??? נראה לי שהשיר הזה "פסול" לחלוטין! גם את יודעת שהוא "נוצל" כבר וגם הרבה מהאורחים, ובטח שמגיע לך שיר חדש וטרי משלך ולא אחד שכבר היה, ועוד בחתונה של האקסית שלו... אין לי רעיון כרגע לשיר אחר.. אני אנסה לחשוב על משהו
בכלל איזה כיף לארז שהוא יודע לשיר
הייתי מתה לשיר לעדי שיר בחתונה אבל האורחים היו מטביעים את עצמם בים....

ניקול3

New member
הי דנוש חמודה ../images/Emo6.gif מה קורה../images/Emo35.gif

ההתרגשות בעיצומה
עוד שבוע (ויום...) ובעוד שעה אני זזה למדידה האחרונה
נקווה שהכל ילך חלק הפעם

היי ניקול , ומזל טוב אחלה תאריך

יש לי יום הולדת באותו יום....
לגבי השיר אני חושבת שהוא פסול לחלוטין , והוא אף פעם לא יהיה מיוחד רק לך, ותיד תיזכרי שהוא היה שייך גם לאקסית.... תבחרו לכם שיר אחר, לא חסר, אני אנסה לחשוב על משהו. אח של לירון שר לאישתו בחתונה - את השיר של בועז שרעבי "שאת נוגעת בי...." והיה מאד מרגש

dorlim

New member
מזל טוב מצטרפת לרעין של רויטל

ומוסיפה כמה רעיונות נוספים: * ברית עולם (אהוד מנור) * היא לא דומה (ארכדי דוכין) * לא יכול להוריד ממך את העיניים (מאיר אריאל) * לתת (בועז שרעבי) * התחייבות (שי זורניצר) - אני לא זוכרת את כל המילים, אבל נראה לי מתאים ומרגש ושתי הצעות נוספות בראש קצת יותר קליל * להשתות לפעמים (גבי שושן) * באושר ובעוני (שי עמר) איזה כיף לך, בדיוק לפני כמה ימים היה כאן שרשור שחשף שאחד הכשרונות החסרים ביותר בפורום הזה הוא כשרון שירה

הילית*

New member
קודם כל לדעתי הוא פסול

אנחנו התלבטנו לגבי שיר כניסה והשיר היחיד שלי נראה היה שיר שאחותו של בעלולי נכנסה איתו וכמובן שהיה לנו ברור שזה פסול כי זה שלהם... הצעה שלי (בעלולי אומר שאם היינו רוקדים סלואו בחתונה זה מה שהוא היה בוחר) היא "היא לא דומה לאף אחת"

ניקול3

New member
../images/Emo51.gif חמודות../images/Emo70.gif אנחנו מסכימים

איתכם על השיר ה"פסול"... ומחפשים עכשיו מה יהיה השיר החדש. תאמינו לי בנות, גם אני מקנאה בארז על הקול הנפלא שלו! אני הייתי מתה לשיר לו משהו ("אתה תותח" שרית חדד ...?
) אבל הקול ממש לא מאפשר
אבל לפחות אני מתנחמת בעובדה שהוא ישיר לי וזה נראה לי נורא כיף ומרגש. חשבנו גם על השיר "להשטתות לפעמים" (הצעה של סמיילי22 מפורום מתחתנים) אבל הוחלט שהוא קצת קשה לביצוע בצורה שמחה וקפיצית כמו בהקלטה. אגב במהלך חיפושי מצאתי שיר של אריק איינשטין "זו אותה האהבה". שיר כל כך יפה ומרגש, מדבר על אהבה ששרדה הרבה שנים. ממש מעורר השראה
מאוד ממליצה למי שלא מכירה את השיר שתנסה למצוא ולהקשיב, ממש חוויה.

kisses

New member
היי ניקול מזל טוב

מה לגבי השיר "זה סוד הקסם" הדואט של אורלי פרל והחבר שלה ששכחתי את שמו. שניכם יכולים לשיר את זה. עם לא אז אני מאוד חושבת שהשיר "כשאת נוגעת בי" זה מאוד מתאים.

ניקול3

New member
ליאת, הלוואי שיכולתי לשיר איתו. ../images/Emo2.gif

אבל אין סיכוי (או לפחות לא בלי להבריח את האורחים...
). ארז אוהב את השיר שאמרת ודווקא בגלל שאני ג´ינג´ית ("זמרת בארים אדומה..." משהו כזה, לא?)

kisses

New member
למה אפילו לאורלי פרל אין קול יפה

את אפילו יכולה קצת לזייף אותו ועדיין לצאת שאקלית

ניקול3

New member
מה של אריק איינשטיין? עד כמה שאני

זוכרת "הכי יפה בעולם" זה של מישהו אחר... או שיש שני שירים עם אותו שם
.

kisses

New member
כמה שאני זוכרת זה של איזה להקה

אבל אפשר לשיר את זה גם ביחיד

Ronnie*

New member
ניקול, התגובה היתה לשיר

שאת הצעת, של אריק איינשטיין, "זו אותה האהבה". זה פשוט השתרשר בצורה מוזרה...

ניקול3

New member
אהה, הבנתי ../images/Emo13.gif

נכון שיר מהמם
הלוואי על כולנו להרגיש ככה עוד כמה עשרות שנים...

למעלה