שלום שלום, סיפור קצת בורכב...

שלום שלום, סיפור קצת בורכב...

אני משרתת כבר חצי שנה, שנה וחצי לפני. אני מסתירה כבר הרבה זמן מרוב הסובבים אותי במצב רוח מאוד דכאוני, שבא לתקופות ארוכות (חודשים). יש לי סעיף נפשי של הפרעה תפקודית והפרעת אישיות מוחצנת, אך אני בתהליך ביטול הסעיף כדי להשאר בתפקיד שאני אוהבת. היום אני כבר די בספק אם זה שווה כל כך, כי אני בתקופה מאוד קשה, ואני לא מצליחה לעזור לעצמי. יש לי המון שאלות. מה יקרה אם אראה קב"ן? איזה טיפול אוכל לקבל בצבא (מומחה / כדורים)? איך זה ישפיע עלי בצבא?

timmyy

New member
הי..

מה קורה...? מה יקרה אם אראה קב"ן אממ... את יכולה ללכת לקבן בלי פחד שיפסלו לך את המקצוע או ישנו לך משהו, או משהו בסגנון. עצם הפניה לקבן לא תשנה כלום. לא כזה הבדל לדוגמא מפניה לרופא. (מהבחינה הפורמלית). איזה טיפול אוכל לקבל בצבא מהקבן תוכלי לקבל כל טיפול שתוכלי לקבל מפסיכולוג אזרחי- אם זה שיחות על המצב בו את נמצאת, התחלת טיפול כלשהו, הפניה לפסיכיאטר לשם טיפול תרופתי, וכדומה. כמו כן תוכלי לקבל המלצות לשינוי פרופיל במקרה הצורך (נדיר שזה יהיה ללא הסכמתך. בסהכ הקבן בא לעזור לך). איך זה ישפיע עלי בצבא עצם פניה לקבלת טיפול לא אמורה לשנות כלום. ייתכן שיינתנו בהמשך המלצות לשינוי פרופיל וכדומה, שיכולות לשנות בהתאם את -תפקידך, בסיסך וכו. כאמור בדרכ לא יקרו דברים כאלה ללא הסכמתך , בסך הכל בא הקבן לעזור לך. עוד משהו- אמרת שהובחנת בעבר. אם עברת טיפול אצל פסיכולוג פרטי, וגם אם לא, את יכולה לפנות באופן פרטי , בזמנך הפנוי ועל חשבונך, לקבלת טיפול. אין לך חובה לדווח לצבא. בהצלחה :)

למעלה