שלום שלום, רציתי להתייעץ בנודע לתוספי מזון

שלום שלום, רציתי להתייעץ בנודע לתוספי מזון

אחרי שנה של חוסר אימונים מוחלט (לחימה משולבת) ואחרי התאוששות של חצי שנה (חלק מן השנה) לאחר ניתוח רצועה צולבת סוף סוף חזרתי לאימונים בינתיים פעמיים בשבוע באימוני לחימה משולבת ופעמיים חדר כושר.. אני במשקל 66 על 175 ס"מ וגם בעבר לא הצלחתי לאכול מספיק כדי לתחזק את הגוף בצורה מתאימה.. אני חושב על להתחיל לצרוך גיינר מסויים לעלות מסה ולקבל את התזונה שצריך לגוף תוכלו לתקן אותי אם אני טועה או להמליץ על משהו ? תודה

CRAZY BOLI

New member
חישוב עלויות ותועלות :

עלות גיינר / אבקת חלבון = 250-350 ש"ח . מניסיון לא מעט קונים את האבקות הללו משתמשים כמה פעמים ואז מפסיקים מסיבות שונות . האבקה היא לא אבקת קסמים ואם אתה רוצה לעלות במשקל אתה צריך לעשות זאת בצורה נכונה ומושכלת , להיות במאזן קלורי מתאים , לצרוך מכל אבות המזון , ויטמינים ומינרלים בצורה נכונה . האבקות הללו מסתיימות בשימוש יום יומי בין חודש לחודשיים . עלות מפגש עם תזונאי/ת ספורט +- אותו הדבר בין 200-350 למפגש . תזונאי טוב יקבל אותך לאחר בדיקת דם שתופנה מרופא משפחה ויסתכל על הערכים של התוצאות ויראה מה חסר לך (מאוד רלוונטי בתקופה של אימונים פתאום מוצאים שחסר פרטין , ברזל וכו' ...) תזונאי ייתן לך תפריט מאוזן שיתאים לך לעלייה במשקל בצורה נכונה ואולי יעזור לך עם הרגלי האכילה ויידע להתאים את התזונה ותזמוני הארוחות לפעילות הספורטיבית . לטעמי עדיף לפני שמשקיעים על אבקה זה ללכת לתזונאי ולהתייעץ איתו על כל הנושאים ואז לשלב במידת הצורך אבקה זו או אחרת לאחר הייעוץ עם הגורם המוסמך סביר . בכל אופן כמו כל איש מקצוע יש טובים יותר ויש פחות ומה שחשוב הוא שתעשה בדיקה ותמצא למי הכי כדאי לפנות . בהצלחה .

למעלה