שלום שלום ..שאלה בקשר לתגמולי ה

ישראל27

New member
שלום שלום ..שאלה בקשר לתגמולי ה

המילואים , ואשמח אם תוכלו להפנות אותי לגורם המתאים או לתת עצות . אדם שעובד בחברה - במקרה הנ"ל חברת אבטחה ומרוויח כ 20 שח לשעה -אבל לא עובד שבוע מלא - למי כדאי וורצוי להגיש את טופס תגמול המילואים ? לביטוח לאומי - שמחשב את זה למיטב הבנתי כשכר מינימום אבל חודשי לחלוטין -ללא התייחסות למשכורתך ואז בעצם בסיכום הכללי אתה יכול להרוויח יותר ליום ובעצם לקבל שכר גלובלי על ימים שיתכן שלא היית עובד בהם (לדוגמא - גם שבת וחג ) או לחברת האבטחה שלוקחת את שלושת משכורות הברוטו שלך -שאחת מהן היא המשכורת האחרונה והיא ממילא קטנה כי חלק מהחודש הייתי במילואים - ואז החישוב הוא רק לפי השכר שעבדת ואתה יכול חהפסיד מ-זה ? 2)שאלה נוספת ואולי פעם אחת ולתמיד אוכל להבין - כמה ימי מילואים חירניק /לוחם לא מפקד אמור לעשות בשנה ? האם מדובר בצו קבוע של 24 יום ואליו מתווספים אימונים וחדי יומי וכו מה הרף ? או לכמה זה אמור להגיע ? אשמח להתייחסותיכם ותשובתיכם המלומדות !!!!!!!!!!!!!!!!!! ותמשיכו לתרום למדינה ..לא להתייאש .. עם כל השחיתות כאן וכל ההרגשה של הפריארים - אף אחד לא עושה את זה בשביל שר בממשלה - אלא בגלל שהוא חי כאן וחושב שצריך לשמור על המדינה וחבל הארץ הזה אין לנו משהו אחר !!!!!!!!!!!

binon

New member
אם אתה שכיר אני לא חושב שאתה יכול

להגיש את התלוש באופן עצמאי לביטוח לאומי. בכל מקרה, שכר המינימום ליום מילואים עומד על כ-111 ש"ח גם אם ממוצע השכר שלך נמוך מזה. המעביד אמור לשלם לך את השכר הממוצע שלך, וכאשר מגיע התשלום מביטוח לאומי הוא משלים לך את ההפרש (בהנחה שהוא הגון). ולגבי ימי המילואים שאתה אמור לעשות, זה כבר תלוי בהוראה שהיחידה קיבלה והוא יכול להשתנות משנה לשנה. תדפדף קצת בפורום, ענו על השאלה הזאת כבר יותר מפעם אחת.

ניר נגר

New member
טלפונים לשאלות...

היי ישראל, מצורף בזה רשימת הטלפונים הרלוונטים. ברשימה הנ"ל יש את קצינת פניות הציבור..היות והציבור הוא אנחנו חחח אתה מוזמן לפנות אליה בכל שאלה, אם כי ענו לך פה לשאלותייך... קצינת פניות הציבור טלפון רב-קווי - 03-5699000 בהצלחה וצודק..וכל הכבוד! אבל חייבים להילחם בסטיגמה הזו, להראות שאפשר אחרת... בברכה

ישראל27

New member
תודה תודה על התשובות (ולגבי קצינת

פניות הציבור - במקום לפנות לברוקרטיה &nbsp
אני פשוט נעזר בכם ואתם נותנים לי תשובות קלות ופשוטות אז שוב לחזור לבירוקרטיה ? ובמיוחד על שאלה פשוטה -שמן הסתם אתם יודעים לענות עליה כמה ימים עושה מילואימניק קרבי ... אבל בלי קשר תודה על העזרה !!!!

ניר נגר

New member
היי ישראל...אנחנו שמחים לעזור למי

שעוזר ותורם למדינה...:))) בקרש לימי המילואים, זה מצויין פה בשירשורים אבל אחזור על זה שנית, רק בשבילך..חחחח 36 יום מקסימום! מתוך זה מקסימום 32 ימי תעסוקה מבצעית... שבוע טוב

helius

New member
כשעבדתי...

הרווחתי הרבה פחות ממינימום, סימנתי בטופס לביטוח לאומי מובטל וקיבלתי שכר מובטל. כלום לא קרה, אף אחד לא בא בטענות.

ניר נגר

New member
אחד מהחוקים שאנחנו נלחמים עליהם

הוא נתינת שכר למילואימניק לפי ממוצע השכר במשק (בערך 6,700 ש"ח) ולא לפי שכר המינימום (כ 3,500 ש"ח) נקווה שהמאבק שלנו ישא פרי... המשך שבוע טוב איש

למעלה