שלום שלום. שאלה.

שלום שלום. שאלה.

אהלן. שמי אסף ואני בן 22 ראיתי כל מיני הודעות אם יש גברים שחולים בלופוס.....ובכן מסתבר שיש גם אני הבנתי שזה נדיר אבל יש בכל מקרה....שאלה שאולי מישהו ממכם יוכל לענות לי עליה אין לי שום התפרצות ושום דבר. ההמוגלובין בסדר גמור. כל התוצאות תקינות. אבל יחד עם החורף הגיעו כאבים מטורפים בפרקים בכל הגוף.. יש למישהו הצעה מה אפשר לעשות כדי להרגיע את הכאב?

נוגה26

New member
שלום אסף

מנסיוני האישי,אמבטיה חמה,חמה מאוד,מרככת את הפרקים ומרגיעה מאד! נסה זאת לפחות פעמים בשבוע {בחורף מס רב יותר מאחר והכאבים מחמירים עם הקור} מקווה שיעזור לך...

כן זה אחלה

אמבטיות חמות. כרית חמה. תנור. מחממים לפרקים. זה סבבה..אבל אני מדבר על כדורים...משהו קצת יותר אפקטיבי ובקשר לחומר על זאבת, יש איזה ספר שקוראים לו "המחלה בעלת אלף הפנים" או משהו כזה..דומה. כתבה אותו ד"ר מרגלית לורבר מומחית לופוס. יש שם הכל.

ל3

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

הלוואי שהיינו נפגשים בנסיבות אחרות. לגבי הפרקים לי מאוד עוזר אלגוליזין פורטה וגם טיפות טרמדקס. ישנם גם תרופות ממשפחת ה NSAID כמו אטופן, נקסין וכדומה. צריך לראות מה עוזר ומתאים לך תרגיש טוב

הממממממ...האמת ש..

לא. סטרואידים לקחתי שחליתי ממש...כדי לעצור את ההדרדרות. עכשיו אני לוקח פלקוויניל ואספירין ולקרישה.. אם כל העסק המחורבן עם הפרקים יימשך אולי אני אקח עוד פעם סטרואידים. אני מקווה שלא. יהיה טוב. אחחחח יהיה טוב

למעלה