שלום! שלום! שלום כיתה א´!!!

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
שלום! שלום! שלום כיתה א´!!!

הבניין בעל המספר הרב ביותר בפורום של ירידות! שלום, לא צוחקים איתך, צוחקים עליך!!!... (אילו, מצאתי רק תמונה אחת שלו בבניה!!) אני יודע שזה טימטום לשים תמונות שלו פה, ושזה בצחוק, אבל גם, כן, גם הוא גורד שחקים!!!

fireman

New member
בדיוק התמונה שחיפשתי

כאשר כתבתי כאן על שיטת בניית הליבה ולאחריה שאר הבניין ולא זכרתי אם בכלבו שלום מאיר (שהוא ארגז ולא ארובה) היו 2 או 3 ליבות למרות שהן בצידי הבניין הן עדיין ליבות ושוב...עוד בניין תל אביבי טיפוסי ומכוער ד"א כבר אמרתי שעזריאלי וסיטי גייט הם ארובות? אההה כן אמרתי

danezeq

Member
עזריאלי וסיטי גייט הם מגדלים מאוד

יפים- כך שגם אם הייתי רואה אותם בעיר גדולה בארה"ב הייתי קצת מתלהב מה שבטוח, אם הם היו בב"ש - לא היית קורה להם ארובות

mr. man

New member
צודק!

הם באמת יפים
וחוץ מזה אין לנו בעיר ארובות וקרטונים (או איך שלא קראתם להם). הכל אצלנו מעוצב (לטובה או לרעה).

danezeq

Member
גם מגדל שלום אם תשאל אותי

מעוצב יפה מאוד הייתי אומר שזה אפילו מגדל מדהים! תסתכלו בתמונה - כזה מגדל - ב1969? בישראל! מגדל מדהים, וכשהוא היה חדש - הוא ממש היה מושלם רק חבל שבנו אותו איפה שבנו אותו (על הגימנסיה)

kyle

New member
לא היה שום "לונה פארק"!!!

זה היה רק כמה פינות משחק מנוולות וגלגל ענק!

kyle

New member
ועכשיו, בלי קשר למכוער הלבן.....

נגיד שלום לשלום, ונסתכל על הסיטי גייט בזמן בנייתו! (התמונה הזאת היא לא בשביל פיירמן, שחושב שהגייט הוא ארובה!!!)

oren*

New member
אני מת על הבניין הזה, נראה מרשים

מכל פינה באיזור המרכז. גבוה, צר וארוך, כסוף, מתכתי, חללי. גאוות יחידה ישראלית

danezeq

Member
זאת!

התמונה שהכי התלהבתי ממנה מכל תמונה שהועלתה אי פעם לפורום הזה

danezeq

Member
מדהים!

אני עדיין מתלהב מהתמונה! שמתם לב שאפילו המנופים אז היו בעיצוב שונה? מ-ד-ה-י-ם! תודה שהעלת את התמונה הזאת (ותודה לארכיון ישראל) אני מתכוון לתלות אותה בחדר (אני לא צוחק - פרטים בקרוב
)

danezeq

Member
אה ועוד משהו...

בקרוב אני יעלה תמונה אחרת של מגדל שלום המרהיב והמדהים בבנייה אבל פחות טובה מזאת - ובשלב יותר מתקדם

kyle

New member
שמע,

אם אתה מחפש אותו (האתר) במנוע חיפוש ישראלי, אז אל תכתוב "ארכיון תמונות ישראל" כתוב "אוסף התצלומים הלאומי" של ישראל!

למעלה