שלום שלום שלום לכוולם!!!!

שלום שלום שלום לכוולם!!!!

תודה רבה על השאלון....... כל הכבוד!!! יאללה תתחילי לעבוד על השאלון של שבוע הבא..... חייבת לספר לכם שישנתי 15 שעות ביממה האחרונה... אין לי מושג מה נסגר איתי ועוד רציתי ללכת למצעד הגאווה שהתקיים היום..... בכל מקרה בקשה לי לכולכם... הודעות שלא קשורות לאף אחד.. כמו ההודעה עם התמונה של שני השחקנים שסליחה על הבורות אבל אני לא מכירה אותם, תכתבו כהודעות
סבבה? ואל תשרשרו אותם כתגובה לשאלון... יופי... תודה חמודים... שיהיה לכולכם סופשבוע מדהים ומזל טוב לאבא שלי החתיך
שחוגג היום 52!!!

ברררר

New member
הייייייייייי

בבקשה אבל אפאחד לא אהב, עשיתי לפי הטעם שלי- סורייי 15? כבוד! מצעד הגאווה זה אחלה בחלה אח שלי היה היום (טוב נו הוא אוהב בנים והכל חחח) וסתם שמתי תמונה בלי קשר להודעה שלי שיהיה יותר מעניין לעיניים ואז הוא התחיל לדבר על זה -סורי מזלטוף וסימן טוף שבת שלום~!

D i s o r d e r

New member
עדית, יא מדהימה אחת...

אנשים, אני רוצה שתדעו, שאין לכם מושג כמה מנהלת הפורום הזו מדהימה... עדית, אני רוצה לנצל את הבמה הזו, ולהגיד לך, שאני ממש שמחה שיש את הפורום הזה. בעיקר כי הכרתי אותך.
שבת שלום לכולם
מיטל

dsol

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב !

לישון 15 שעות ?! טוב זה לא כל כך הרבה ^ בשבילי אני ממש אוהב לישון ! יאא ומצעד הגאווה רציתי גם ללכת אבל לא היה לי איך.... (אני לא הומו סתם רציתי לראות את ההופעות) ומצטער על ההדעה של התמונה אבל זה כן היה קשור לסקר (בערך) בסקר הייתה שאלה על "מגרש ביתי" ובלנדיני/שאטאני מהתמונה משחק שם ^ וכמובן ....... תודה ענקית לך ! על הכול ! ( את יודעת על מה אני מדבר )

טולייצ

New member
../images/Emo133.gifתראו את השעה

עכשיו שישץ ובן זוגה
הלכו,ראינו לא רק בלונדינית 2 חח.. עדית,מזל טוב לאבא
שבוע טוב ושבת שלום

בררר, מיטל, דודי וטולייצ כנסו ../images/Emo70.gif

בררר... קודם כל מה ז"א אף אחד לא אהב את השאלון
כולנו אהבנו ואם עדיין יש למישהו טענות אז ח-ב-ל
מיטל... ווואו... מה זה המילים האלה.....
ואני תמיד שם בשבילך... לא תמיד צריך ללכת יותר מידי רחוק (אם את מבינה למה אני מתכוונת) וגם אני שמחה שהכרנו.... את בן אדם מדהים שנראה לי שעדיין עוד לא הבין עד כמה .... דודי... 15 שעות זה לא השיא שלי... 23.5 זה השיא.. אבל אני גם אוהבת לישון ומ א ו ד אבל בגלל שאני רוב הזמן עובדת ועדיין לא מוכנה לוותר על הבילויים שלי אני לא ישנה.... ואמרת לי
על הכל... מאמי בכיף בכיף בכיף!!! באמת... טולייצ... את מקסימה אני מתה עלייך!!!! פשוט מעלה לי חיוך על הפנים עם ההודעות שלך
דודי וטולייצ, בקשר למה שכתבתי על ההודעות הלא קשורות, אין לי בעיה שתכתבו הודעות כאלה ואפילו בכיף, אבל רק סמנו אותן ב-
ואל תשרשרו אותן להודעות לא קשורות כמו השאלון... אם אתם שואלים איך הסופשבוע הזה עבר..(מבחינתי הוא נגמר כי אני עובדת עוד 7 שעות) אז...הוא התחיל טוב.. ואפילו מאוד אבל...הסיום שלו היה קצת מוזר... ואפילו קצת עצוב אבל לא נורא... עבר ונגמר... והחיוך חזר ברגע שראיתי את ההודעות של כולכם זה עשה לי טוב על ה
שיהיה לכם המשך סופשבוע מקסים

טולייצ

New member
../images/Emo24.gifענקי לעדיתוש

גם לי מאוד מאוד כיף לשוחח איתך [בעיקר במסרים חח..] ומזל טוב לאבא :) שבוע מקסים

למעלה