שלום שלום שלום!!!

C H I M E R A

New member
שלום שלום שלום!!! ../images/Emo13.gif

אני חדשה כאן... אני מאוד אוהבת את השפה העברית (טוב נו, לא ממש, אבל סתם מתעניינת מאוד...)ונכנסתי לפורום כדי ללמוד קצת ולהעשיר את הידע ה-לא מי יודע מה רב שלי...
אני די מתפדחת לכתוב פה, כי בטח יש פה אנשים שדוברים עברית מההה-זההה טובה... ואני גם אוהבת שימוש בסלנגים, אז יתכן ואכתוב שגיעים בכוונה (כמו למשל המילה "משהו" אצלי נכתבת "משו"...
) לא חשוב... בכל אופן.. נכנסתי כדי להציג את עצמי... לא יפה להדחף

Yuvalenko

New member
ברוכה הבאה שירן! את מה זה חדשה...

אל תדאגי, אנחנו לא מפחידים. לא אוכלים בני אדם. נוגסים בצדדים לפעמים, זה רק בשביל הטעם. וזה שאת מדברת בסלנג, זה סבבה, בכיף, תבואי כל יום.
המטרה כאן היא גם ללמוד וללמד, וגם להנות! זה פורום, אחרי הכל... נעים מאוד, אני יובל.

C H I M E R A

New member
היי, נעים מאוד יובל + לחיצת יד! ../images/Emo8.gif

יש פורומים באמת מפחידים, שאוהבים להתעלל באנשים חדשים ותמימים שבאו לבקר בו... מקווה שארגיש כאן כמו בבית
|אייקון של בית| איזה כיף, אז עשית אותי שמחה עכשיו. כרגע אין לי שאלות מיוחדות... אבל יבואו. יש לי, המון הן פשוט לא באות לי עכשיו... אני עוד אנג'ס פה לכל הפורום...

Yuvalenko

New member
יאא..... איזה ניג'סית!.. ../images/Emo3.gif

מילה עברית ל"ניג'סית" ? יש לך רעיון.?

C H I M E R A

New member
אולי יש אחת כזאת..

אבל בחייך, שום דבר לא יחליף את המילה האלוהית הזאת... נ-ג'-ס ניג'סתי, אנג'ס, ניג'ס, ינוג'סו, תנג'סנה,ניג'וס...

לנדנד

לנג'ס, עוד מילה שחדרה מהשפה היידית. אבל נראה לי שגם נדנד(במשמעות ניג'ס) מקורו מהנודניק היידי, שמקורו מהפועל נדיען(לשעמם) שמקורו מהמילה NUDA הפולנית שמשמעה שעמום.

dorgad

New member
ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

דווקא נראה לי שתוכלי להעשיר פה את כולנו באינטרנטית מדוברת.
דור

למעלה