שלום שלום שלום

Stripperella

New member
שלום שלום שלום../images/Emo24.gif

קצת נעלמתי מפה לאחרונה.....אני מצטערת.... אז הנה אני חוזרת ואני מקווה שאני אגביר את הנוכחות שלי בפורום.... אז יש לי שאלה..... חברה שלי נורא אוהבת ללבוש ורוד....ויום אחד היא אמרה לי שהיא שונאת את זה שיש בנות שמגדירות אותה פאקצה רק בגלל שהיא אוהבת ללבוש בגדים ורודים.. אז מה אתם אומרים....אם את אוהבת ללבוש ורוד אז זה הופך אותך לפאקצה?

קים NY

New member
במבט ראשון כן, יכול להיות שלא.

כשאני למשל רואה מישהי לבושה ורוד, מיד אני חושבת "או, הנה פקאצה". אבל אם אני אדבר איתה ואגלה שהיא לא רואה המורדים, ולא שומעת בריטני ספירס ושאר חולירות, זה ישנה לגמרי את התפיסה שלי אליה. אבל תכל'ס, אם מישהי הולכת ברחוב לבושה בורוד מיד עולה (לי לפחות) האסוציאציה של "הפקאצה".

אלוש4

New member
בתכלס כן...

בדר"כ שאני רואה מישהי לבושה בורוד [ אבל ממש ורוד ] אני חושבת "איזו פקאצה". אבל אני חושבת כמו קים - אם אני אדבר איתה ואגלה שהיא לא ככה, אז סבבה.. חחחח אגב קים מה קשור המורדים ?

קים NY

New member
אני יודעת?.. סתם, כל פקאצה שאני מכ

מכירה* רואה המורדים, אז סתם קישרתי.

אלוש4

New member
זה ממש בולשיט..

את אוהבת סדרות מסוג אחד ובנאדם אחר אוהב סדרות מסוג אחר. זה הכל

LipStiK

New member
תלוי איזה ורוד ותלוי כמה ורוד...

שאני גם מסכימה עם קים...

julietta16

New member
זה לא המראה הכללי, ולא המורדים

זו ההתנהגות. הדרך שבה היא הולכת ברחוב, מתנהגת, נושמת..הכולל. להיות פקצה זו דרך חיים, לא קוד לבוש [ורוד לא בהכרח=פקצה]. לקים: ורוב הפקצות שאת מכירה רואות המורדים, פשוט בגלל שפקצות הולכות בעדרים ועושות מה שכל החברות שלהן עושות.

ƒire

New member
לא.

אם את פאקצה, לא משנה אם את לובשת ורוד או כל צבע אחר... את פאקצה!

ממש לא../images/Emo70.gif

את יודעת כמה פקאצות שיש שלובשות צבעים אחרים
וחוצמזה.. אם אומרים שחברה שלך פקאצה אולי זה בגלל ההתנהגות שלה

AmiTutiT14

New member
תתפלאו איך אני מזהה פקאצה../images/Emo26.gif

אם יש לה עגילים ענקיים. ואם הם זוהרים בחושך אז אפילו יותר קל לזהות אותה (תרתי משמע).

LipStiK

New member
לאו דווקא...

לי יש עגילים זוהרים ואני לא חושבת שאני פאקצה... אנ י יודעת להתאים אותם ואני לא מתנהגת כמו פאקצה...

AmiTutiT14

New member
טוב.. לא יודעת.. רוב הבנות שיש להן

עגילים כאלה הן פקאצות.. לפחות בביצפר שלי

למעלה