שלום שלום שלום

שלום שלום שלום

כמה זמן לא הייתי כאן. אז בקצרה - אני מקווה שכולם בסדר, אצלי המירוץ התחיל והכל מבולגן לי בחיים. חזרתי מהארץ, הבר מצווה היתה נפלאה אבל לוותה בהלוויה של אקס-חמותי :(( אחר כך עברתי לניו ג´רזי והתחלתי את העבודה החדשה, בינתיים אני במלון אבל כבר מצאתי דירה יפה וחמודה ואני חותמת חוזה השבוע ועוברת ב-28 לחודש. מישמיש שלי בינתיים עוד לא מורגש אבל הבטן קצת יוצאת ומתחילה להיות מורגשת. כבר מצאתי רופאה פוטנציאלית במקום החדש ואני מקווה שאספיק ליצור קשר השבוע. בינתיים אני בבלגן של עבודה חדשה מקום חדש אנשים חדשים ומעבר דירה והכל לבד ובבת אחת ואני בקושי נושמת. שולחת לכולם נשיקות וחיבוקים וכשדברים יירגעו קצת אני אשוב. סופה.

רגע כן - רגע לא../images/Emo6.gif אני על רכבת הרים

חשבונות הבנק בקטסטרופה - אם להשתמש במילים עדינות בית - כל שבועיים אני מחפשת במקום אחר...
עכשיו על הכוונת: חדרה ופרדס חנה-כרכור בעל הבית קבע תאריך מסירה (10 בדצמבר, מכסימום 15) נראה שמשהו זז מבחינת עבודה אבל... זה בתהליכי התהוות אז אני לא מרשה לעצמי לשמוח מדי. רק מחזיקה אצבעות ומתפללת מבטיחה לעדכן כשיהיו דברים ברורים

בהחלט תקופה של תהפוכות קטנות

וגדולות. (אביגיל על קרטונים גמקן עוברת לדירה שלה בחזרה , קומה אחת למעלה ,ופחות שני חדרים
)

למעלה