שלום שלום שלום

I M Me

New member
שלום שלום שלום

אז מזל טוב לנו הצעירים על פתיחת הפורום המיוחד לנו..... אז למי שלא מכיר אותי שמי הוא הדס אני מקירית אונו אני בת 13 וחצי ויש לי פסואוריזיס כבר 3 חודשים אני לא מנושאת אבל אני יכולה ורוצה לעזור לכל מי שיצתרך עזרה אני פה בישבילכם אנשים....
הדס

I M Me

New member
במרפק- כנסו בהמוניכם...

סליחה שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות... והוא די גדול (גדל) בערך כמו כף יד עם עצבאות סגורות ואיפה שלך או בעצם איפה של כולכה כל צעירי הפורום למינהם ולכוד הוא לי (יהיה לי) עם כל אחד לנו איפה בדרך כלל יש לו את הפסוריאזיס ובערך מה הגודל... בתודה מראש (איזה רשמי...) הדס

תשובה!!

היי הדס,הפסוריאזיס אצלי נמצא במרפק ובכתף. כרגע מתחיל להיות אצלי קצת ביד ואני מורחת על הפסורי משחה בשם "טבעקוטן". כשהיה לי בפעם באזור הרגלים המשחה העלימה לי אותם ואני בטוחה שהיא תעזור גם לך.

hilla m

New member
היי הדס ../images/Emo141.gif

אז ככה, אצלי זה קצת יותר מפוזר בחלקי הגוף. מאחורי אוזניים, מרפקים, ברכיים, רגליים, גב כשבכל המקומות הנ"ל זה ממש עדין ודומה לפגמנטציה לא רצינית.. בפנים זה קצת יותר מתקלף, אבל זה גם לא ממש נורא. לא תמיד אנשים מבחינים אצלי בפסוריאזיס אפילו כשאני עם בגד-ים... מה שהכי חמור אצלי זה בקרקפת, שזה ממש זוועה, ובלתי נסבל. חמודה, תודה על ההתענינות הילה.

I M Me

New member
שאלה לי יש...

איך ניראה פסאור על הקרקפת? מתה על כולם!!! הדס ד"א רציתי לשתף אותכם שהיה לי היום אחלה יום ואני חושבת שאני בעצם רואה הקלה משמעותית מאתמול!!!! אני כ"כ מאושרת!!!! אבל זה באמת אפשרי שאחרי יום אחד של שימחה גדושה יש הקלה?

למעלה