שלום שלום

shirusheet

New member
שלום שלום

ממ, אז ככה (תתכוננו לחפירה מוזרה בלי פואנטה ממשית): מעולם לא הוספתי הודעה בשום פורום בתפוז, או בעצם בכמעט שום פורום בכלל, והאמת היא שפתחתי הרגע משתמש רק בשביל שאני אוכל להגיב פה. נכנסתי לפורום הזה במקרה, ובאמת שפשוט התאהבתי בו תוך חמש שניות (קיטשי קיטשי, אני יודעת.
). משחקי הרעב הוא לא הספר האהוב עליי- למרות שאני אוהבת אותו מאוד. מה שכן, אני חושבת שממש כיף לדבר עליו, בעיקר כי הרבה במה לדון. החברות שלי, למרות שהן מתות על משחקי הרעב, לא ממש מבינות את כל החפירות שאני כותבת להן בנושא מערכת היחסים המורכבת של קטניס עם אמא שלה, וכשנכנסתי לפורום הזה וראיתי את ההודעות, פשוט הרגשתי כאילו אני עצמי כתבתי אותן! (מה שהיה ממש כיף
) בכל מקרה, כל החפירה הזאת מובילה אותי לדבר העיקרי שרציתי להגיד: אני אשמח אם תוכלו לספר לי קצת על הפורום, מה עושים פה, איך זה בדיוק הולך, ובעיקר- האם נראה לכם (למרות שאני מניחה שהרוב פה בנות) בסדר, מבחינת הגיל שלי, להשתתף פה בפורום? כמו שאמרתי, אני לא ממש מכירה פה פורומים, אבל ממה שאני יודעת בדרך כלל המשתתפים בני 20+ ככה ואני בת 15
בקיצור אני רוצה לשמוע על מה שאתם עושים פה בפורום ואם הגיל שלי נראה לכם מתאים לפורום. זהו. תודהתודה נ.ב. אני מניחה שאני נשמעת לרובכם די מוזר בהודעה הזאת, פשוט שבאמת בחיים לא הייתי בכזה פורום אבל ההודעות פה כל כך קסמו לי שהייתי חייבת לפחות לנסות. סליחה על הטמטום

ברוכה הבאה

נתחיל בתגובה דודתית לחלוטין- את כה חמודה !! (זהוי מורי שתקי שלא תפחידי את הילדה ..) בואי נתחיל מההתחלה ,אצלנו גיל הוא רק מספר , את מרגישה לא בנוח פה בגיל 15?? מה אני אומר שאני כולי כפול ממך בגיל?
בקיצור גיל הוא לא פקטור פה . מי שאוהב את המשחקים טרוצה לחפור עליהם מוזמן ופה אני עונה לך על מה עושים פה .. חופרים דנים מתלוננים צוחקים ומה לא והכל על ומסביב למשחקי הרעב. איך זה הולך? זה גם פשוט. תסתכלי בתמונה שצירפתי ותביני ה-כ-ל
אז יאללה שבי איתנו יבש אצלנו ויש אצלנו מקום

N o R i K o

New member
אוי, אפשר לחבק אותך?

קודם כל, ברוכה הבאה! אני נוי, אמנם בת 20 אבל בברכת השחרור שלי ידיד שלי כתב לי "אני שמח לראות שצה"ל מגייס לשורותיו ילדות בנות 14 שמדברות עלהארי פוטר, זואופיליה ודמויות בשם פיתה". כלומר, מנטלית אני קטנה ממך! וגם אם לא, כולם מוזמנים אלינו, בלי הבדלי גזע, דת, מין וגיל
מה עושים פה? בדיוק את מה שאת כל כך נהנית לעשות - מדברים על הסדרה! כרגע אנחנו בעיקר מדברים על הספר השלישי כי ממש לא מזמן הוא יצא לחנויות בעברית, אבל חוץ מזה אנחנו מדברים על הכל! הדמויות, הסרטים, שאלות שעלו לנו במהלך הקריאה... כל דבר שעשוי לעלות על דעתך. תרגישי חופשיה להגיב איפה שבא לך, לספר לנו על דעתך ולהיות טים גייל. סתם, את יכולה להיות גם טים פיטה עם בא לך
קבלי חיבוק וברכת הזדמנות חמה!

גיני1998

New member
ברוכה הבאה D:

מזלטוב על כניסתך לתפוז, האמת שהפורום שלנו מאוד ידידותי,לא נושך (בדרכלל) וקל לשימוש. ובקשר לגיל...... ב-א-מ-ת-? נראה לך שנשפוט על פי גיל בפורום שמוקדש למשחקים בהם התווך הוא בין 11-18 אם אני זוכרת נכון XP פדיחה להתבלבל,והיו מנצחים או דמויות אהובות בכל הגילאים והמינים? אל תרגישי צעירה מדי,אני בת 13 ודוחפת את עצמי לכל הדיונים ^^ אז...שפכי,ספרי וחפרי: שם: טיים: דמות אהובה: דמות שנואה: ספר אהוב: והאם כבר הספקת להזדעזע מהסוף של ה1\2\3?

shirusheet

New member
תודה על קבלת הפנים החמה

אני אגיב לשלותיכן ביחד: האמת זה נורא אצחיק אותי שאתן חושבת שאני חמודה
שיהיה. לשפוך? סבבה: שם: שיר טיים: גייל. למרות שבאופן כללי אני בעד גייל/פיטה, אבל אם כבר אז גייל. דמות אהובה: דמות שנואה: קטניס. בעיקר בגלל מוקינג'יי. אני באופן כללי לא אוהבת אנשים כוחניים, אז לא ממש אהבתי אותה מההתחלה, אבל מאז שקראתי את ע"ח פשוט רציתי לתקוע בה סכין
ספר אהוב: ממשחקי הרעב? הראשון. באופן כללי ה"פ, למרות שזה ספר קיטשי להפליא אני מתה עליו.
והאם כבר הספקת להזדעזע מהסוף של ה1\\2\\3? להזדעזע עד עמקי נשמתי מהסוף של ע"ח, בהחלט. סדרה שהייתה יכולה להיות מדהימה והסתיימה ממש גרוע, נקודה. (אני אולי אחפור אחר כך אם יהיה לי כוח.)

shirusheet

New member
או, וגם רציתי להגיד שיקח עוד זמן להתרגל

לכל מה שהולך פה, אז סליחה מראש על כל מיני הגבות במקומות לא נכונים וכאלה. אתן נשמעות נורא נחמדות ד"א

noa1510

New member
שלום לך!!

היי שירוש!!! (לפי הכינוי, השם שלך הוא שיר נכון?
)ברוכה הבאה לפורום ולתפוז, בזרועות פתוחות כמובן!!
אז אני נועה, בת 13.. כן, כן, אל תדאגי יש קטנות ממך בפורום
אני רואה שכבר ענו לך מה הולך כאן בעיקרון, אז אני רק אומר לך שההודעה שלך ממש מקסימה ו*לא אף אחד* מה- חופרת ללא פואנטה\מוזרה\או כל דבר רע אחר שחששת שהיא
את מוזמנת לבוא ולחפור, לצחוק, לבכות איתנו מכל דבר אפשרי שקשור למשחקי הרעב (ויש מקרים אגב שלא רק על משחקי הרעב
) ברוכה הבאה, השתלבות נעימה!

shirusheet

New member
תודה שוב

כן, קוראים לי שיר
הולכות להיות לי עוד הרבה הודעות מוזרה/חופרות/ללא פואנטה, אז אני שמחה שלאף אחד לא אכפת

N o R i K o

New member
אל תדאגי,

רוב ההודעות כאן הן מוזרות, חופרות, ללא פואנטה. היופי הוא שדווקא כן אכפת לנו, אנחנו פשוט ממש לא רואות בזה שום דבר שלילי
יאיי את טים גייל *רוקדת במעגלים* אבל איכס, גייל\פיטה?! אם כבר פיניק\פיטה. פיניק\גייל. פיניק\קטניס. פיניק\אנני. פיניק\אני. כןןןןן פיניק עושה אורגיה עם כל דמויות הסדרהההה *וזו הייתה הודעה לדוגמה* האמת שאני לא אוהבת סלאשים בפאנדום הזה. לא יודעת למה, לא מתקשר לי. ס.ס אבל אם אני אקרא גייל\פיטה זה עשוי להצחיק אותי.

shirusheet

New member
זה גייל/ פיטה רק בשביל שקטניס תסבול

אני פשוט חושבת שזה יכול ממש לחרפן אותה, וכמו שכבר כתבתי... אני לא הכי מתה עליה

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!!

היי, אני איילת. בת 19. אבל כמו שאמרו לך- זה פורום לכל גיל (מה גם שגיל 19 לא מרגיש לי יותר מבוגר או בוגר מ-15). ואת גם לא מטומטמת ואין לך שום דבר להתנצל עליו. נעים להכיר!

למעלה