שלום שלום
+שאלה

שלום שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif+שאלה ../images/Emo9.gif

שלום לכולם, שמי הוא עדי, אני גרה בירושלים
. חח הממ... אני מחפשת חנות שמוכרת חולצות של להקות רוק ומטאל כגון: nightwish, megadeth וכו', בפורום רוק הפנו אותי לחנות בשם אנדריי או ליאונרדו בסביבות קניון רוטשילד... חיפשתי ליד כל קניון רוטשילד ולא מצאתי כלוםםםםם!
האם מישהו יכול להאיר את עיניי? תודה מראש, פיצי.

beny20

New member
הסבר...

זה נמצא ברחוב הרצל מול גן העיר ליתר דיוק בין גן העיר לקניון רוטשילד אם את מגיעה מרחוק רוטשילד כשהפנים שלך לכיון המדרחוב) ופונה ימינה ברחוב הרצל זה הבנין השלישי נראה לי.. זה לאונרדו ד"א יש לך שם יפה ואין חנויות בירושליים?

../images/Emo9.gif תודה רבה ../images/Emo13.gif

חח לא שידוע לי אין חנויות כאלה בירושלים, תודה רבה על הפירוט!

beny20

New member
את באה מירושלים שוב לראשון?

או שאת כאן בביקור?

יש לי דודה בראשון ככה שממש אין לי

בעיה לקפוץ לביקורים בשבתות\חגים
חוץ מזה דודה שלי מחפשת מה לקנות לי
חחח במקום כסף בחגים היא מביאה לי מתנות (נדפקתי הא?) אז חיפשנו את החנות הזאת... ת'אמת הייתי מעדיפה שהיא תממן ותתן לי אישור לעשות פירסינגים אבל
אני אסתפק בחולצות כרגע.
תודה רבה, פיצי.

cobainos

New member
לבריאות

ואל תעשי פירסינגג לאא..זה סתם מכער,אם את עושה אז בטעם במקום אחד ולא בלשון...סתם דעה אישית.

חח הממ אני חולה על פירסינגים

אני עושה לפי טעמי האישי, יש לי אוזן ימין מחוררת, לכל האורך ב-7 עגילים. אוזן שמאל שני עגילים רגילים וטראגוס: בצו'פצ'יק הקטן של האוזן שמתחבר לראש... ובלשון
אגב, כמה מכוני קעקועים ופירסינגים יש בראשון?

cobainos

New member
ממממ אני צריך להכיר לך מישהי

ידידה שלי...9 עגילים באוזן שמאל ו7 בימין פירסינג בחתיכת חניכיים הזאת שמחברת תשפה העליונה לחך שמתחת לשפה העליונה,2 בפופיק,1 בגבה 3 קעקועים...בטח שכחתי משהו גם

וואללה נישמעת לי מתוקה ../images/Emo9.gif חח

ולפירסינג שדיברת עליו קוראים "סמיילי", שים לב שבכל פעם שהיא מחייכת רואים אותו (אם הפה שלה במבנה המתאים
).

cobainos

New member
כן אני יודע

ברח לי השם ולא..היא צריכה להרים תשפה שיראו את זה ולדעתי זה אחד המקומות המגעילים.
פירסינג יפה לדעתי בגבה או באף ותלוי למי(לבנות בעיקר באף)

bushi tooshi

New member
איזה הסחפות לבוא לראשון בשביל

זה בואי לתל אביב שם יש לך כמה חנויות ומה לעשות אחרי זה

חח נתת את התשובה לעצמך ../images/Emo13.gif

ת'אמת שחשבתי יותר ללכת עם כמה חבר'ה לתל אביב לחנות מטאל ולהסתובב אבל אני פשוט אשלח את עצמי לחנות ההיא באיזה יום שבת שיצא לי לבוא לדודה שלי.

חןשסק

New member
רציתי לצרף מפה ולסמן לך

אבל לא מצאתי.. חח רחוב הרצל, מול גן העיר. אה, ואם את לא מוצאת, פשוט תשאלי אנשים ברחוב... אם תשאלי פריקים הסיכויים לתשובה נכונה יהיו יותר גדולים
בהצלחה

למעלה