שלום שלום

oranitoosh

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

אז שעתי שנפתח פורום לעירינו החביבה אז קפצתי לבקר.. אני אורנית, בת 18, אוטוטו מתגייסת.. (חודשיים..) ספרו קצת עליכם.. מי אתם? בני כמה אתם? תמיד נחמד להכיר עוד חבר'ה מהעיר...

ZiV GiLbOa

New member
שלום גם לך

ואפלי וולקמים.. אני זיו, בן 15 בקרוב ואני חושב שאני כרגע הבן היחיד כאן. את כבר יודעת לאן את מתגייסת? נעים להכיר והשתלבות מהירה!!

oranitoosh

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

אני הולכת להיות מדריכה בחיל קשר ותקשוב.. ז"א הדרכה או על מחשבים, או על מכשירי קשר, טלפונים, קודים צבאיים וכו'.. ותודה

ZiV GiLbOa

New member
חחח האמת שאני דיי מבין בצבא.

המשפחה שלנו מאוד תומכת בגיוס וכולי. אני לא אפרט כי זה לא המקום אבל בכל זאת, שיהיה לך בהצלחה בתפקידך. נשמע מעניין מאוד!!

שלום לך :)

אני אידה, בת 14, וזהו נראה לי. אולי שמעת עלי ואולי לא.
ברוכה הבאה, והשתלבות מהירה

ZiV GiLbOa

New member
כן, כאלה אנחנו

אפילו לא בעלי תעודת זהות =/ אבל אנחנו חמודים גם ככה.

שלום וברוכה הבאה !../images/Emo140.gif

כן , אז מיגוון הגילאים אצלינו בפורום מגוון ומעניין , אם תציצי בכמה שרשורים מעניינים שיש כאן , תראי שגיל אינו מדד משקף לרמת האנשים כאן ויש ביננו "צעירים" כורנולוגית ובוגרים מאוד ביכול הורבלית שלהם ! ונכון שהמנהלת כאן עברה את גיל 16
אבל אצלי זה נוטה בכיוון ההפוך ( גדולה שרוצה להשאר בת 16....
) שמחים שהגעת אלינו וכשיתקרב מועד הגיוס - נהיה פה לאחל לך ברכות !!!!

היי..

אני מעריצת מירי לשעבר
אפילו היה לי ת'דיסק הראשון שלה אבל הוא נשבר
אז אממ אני טל בת 15 XD וזיו? אמרת שאנחנו בלי תעודת זהות? אני השנה מוציאה אחת כזו דרך בי"ס

ZiV GiLbOa

New member
באמת?!

לי שלחו טופס שאני יכול להוציא כי אני יליד 1992 אז הם חושבים שאני בן 16. אבל אני לא יכול!

לא קשור

אני מוציאה למרות שאני 15 כי התיכון פועל בתכונית כזאת "להיות אזרח" או משהו כזה.. (נראה לי שהתיכון פועל בזה) זה כתוב בטופס שהם שלחו.. וגם אם הבי"ס לא משתתף בזה אז אני גם לא אוציא..

ZiV GiLbOa

New member
הגיוני מאוד שבית הספר שלך

פועל בתוכנית להיות אזרח. רוב בתי הספר כן עובדים על תוכנית כזאת. אבל לפי מה שכתוב בטופס של מחלק האוכלוסין אין באפשרותנו להוציא תעודת זהות אלא אם חגגנו 16. מבקשים תאריך לידה.

אורנית!!!!!!!!!!!!! D::::::::::::::::::::

וולקם וולקם! D: וברוכה הבאה אל פורום מעלה אדומים! D: האהאהא! זקנה שכמותך! XD גבי, 13, מעלה אדומים. כן, אני יותר קטנה מ16 -.-" בט דונט ווארי! אי גואין טו בי 16 מתישו! O:

שוצאן

New member
את צריכה להגיב להודעה../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

שאורנית פתחה:OO

oranitoosh

New member
זקנה זקנה..

חחח מה לעשות!? אין לי הרבה ברירה... אלה החיים.. חח

Dark Neko

New member
סומדיי?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

סומדיי יו וויל בי גראנדמוטר! O: אנד דאן, איי וויל ריספקט יו אנד טו סיי:"הו, גבע, איי לאב יו וורי מאצ'. ווד יו מארי מי?" XDD אנגלית-עברית רולז.

Dark Neko

New member
וואי?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ביקוז...ביקוז אייב אה גלאסס?

למעלה