שלום שלום! אני חדש, ישר מהחנות אלון, בן 17.5 עד עכשיו קראתי קצת בפורום והחלטתי להיות פעיל
G G e n o c i d e New member 26/6/02 #1 שלום שלום!../images/Emo13.gif אני חדש, ישר מהחנות אלון, בן 17.5 עד עכשיו קראתי קצת בפורום והחלטתי להיות פעיל
שלום שלום!../images/Emo13.gif אני חדש, ישר מהחנות אלון, בן 17.5 עד עכשיו קראתי קצת בפורום והחלטתי להיות פעיל
N naps New member 26/6/02 #2 ברוך הבא. עוד אנשים זה תמיד טוב. קח בחשבון רק שאם לא תשתתף מספיק אז נחזיר אותך לחנות ונבקש החזר. יש אחריות נכון??
ברוך הבא. עוד אנשים זה תמיד טוב. קח בחשבון רק שאם לא תשתתף מספיק אז נחזיר אותך לחנות ונבקש החזר. יש אחריות נכון??
N naps New member 26/6/02 #5 עוד פעם שלחנו לנו סחורה סוג ב´? אנחנו חייבים להחליף ספק!!! טוב נו, נאלץ להתפק בפגום כמוך.
ר רוח של תשוקה New member 26/6/02 #3 היי ברוך הבא ../images/Emo13.gif מה שלומך? אתה הולך להנות פה (נכון?) שמחים תמיד לארח חברים חדשים בפורומנו החביב וכמו תמיד, לחברים החדשים שבינינו אנו נותנים את הזכות המיוחדת להתחיל משחק חדש. אז אם בא לך אתה מוזמן להציע כאן משחק.. מבטיחים לשתף פעולה! Enjoy!
היי ברוך הבא ../images/Emo13.gif מה שלומך? אתה הולך להנות פה (נכון?) שמחים תמיד לארח חברים חדשים בפורומנו החביב וכמו תמיד, לחברים החדשים שבינינו אנו נותנים את הזכות המיוחדת להתחיל משחק חדש. אז אם בא לך אתה מוזמן להציע כאן משחק.. מבטיחים לשתף פעולה! Enjoy!