שלום שלום

NiR AbR

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

לונג טיים נו סי
מה שלום כולם? אני מניח שיש פה הרבה חדשים, כי אני כבר לא מזהה הרבה מהניקים שכאן... אבל אני מקווה שגם החבר'ה הוותיקים יותר נמצאים כאן, כי אני מתגעגע קצת... :) בכל אופן, רציתי להראות נוכחות, להגיד שאני עדיין קיים ולבדוק מה נשמע. אצלי בסדר, פחות או יותר. התגייסתי (כמתנדב) ביום חמישי שעבר, ועכשיו אני אחרי "טירונות" מפרכת של ארבעה ימים.
היה די כיף בסופו של דבר. מקווה שיהיה כיף גם בשירות... יש חדש, אני צובר פערים כאן?

lili81

New member
היי ניר כל הכבוד

היי ניר.. כל הכבוד על ההתנדבות אין הרבה כמוך.. תיהיה חזק..
ותהנה מהמדים הירוקים החדשים..
ואל תישכח.. מדים=סקסי בטירוף..

מיליתו

New member
מעולה

איזה יופי. אני זוכרת את "טירונות המתנדבים" שלי ככמה ימים מאוד משעשעים... המ"כ ניסה לעשות מאיתנו חיילים. אמר לעמוד בשלשות - ואז מישהי הוציאה אישור על בעיות ברכיים... אחר כך אמר לשבת על הרצפה, ומישהו הוציא אישור שהוא לא יכול... להריץ אותנו אסור, אז בשביל "משמעת צבאית" הוא העמיד מישהו לשמור על העץ. היה ממש בידור. כל האסמטים, אלרגים, חרשים, נכים, וגם כמה שהיו בריאים למדי, כמוני, ורק התיק הרפואי שלהם הביא אותם דווקא לשם!!! דרך אגב, בהמשך, אפשר לבקש לצאת לטירונות מהיחידה, אם רוצים להתקדם. יש כמה שיצאו לטוירונות בשביל קורס קצינים. אישית, אני הקצינה היחידה בצה"ל שמעולם לא עשתה טירונות...

NiR AbR

New member
כן, זה ממש מצחיק :)

גם אצלנו זה ככה... אסור לעשות כלום. כעונש נתנו למישהו לכתוב חיבור
וזה מצחיק שיש מלא אנשים וכל אחד עם הדפיקה שלו... אצלנו המפקדים ניסו לשחק אותה קשוחים כל הזמן וכל מיני דברים כאלו, ובסוף, ב"שבירת דיסטנס" גילינו שגם הם מתנדבים בעצמם, מה שהיה דווקא ממש טוב לדעתי. ועד קורס קצינים יש עוד זמן... :) מה בדיוק עשית בחיל הים?

מיליתו

New member
מעשי בחיל הים...

התחלתי כפקידה (תפקיד אולטמימטיבי למתנדבות), ואחרי כמה חודשים ביקשתי לצאת לקורס קצינות (הייתי צריכה לבקש כי לא פנו אלי אוטומאטית בגלל ההתנדבות). יצאתי לקורס קצינות, וחתמתי שמעכשיו אני משרתת בתנאים של חיילת רגילה ולא של מתנדבת. בקורס הייתי בצוות כושר מוגבל, למרות שהכושר שלי היה די טוב, אבל בסוף יצאתי קצינת כח אדם, ואפילו חתמתי קבע...

elylan

New member
כל כבוד לך../images/Emo70.gif

איזה יופי לשמוע שלא ויתרת על מה שרצית לעשות (צבא) מאחלת לך המון המון הצלחה בכל התחומים וכמובן הרבה בריאות!!!! סליחה על התגובה המאוחרת פשוט אני חולה, היה לי חום 39

דגנילי

New member
פששש... מיליתו כל הכבוד!

שאני קוראת את הסיפורים שלכם אני כל כך מצטערת שויתרתי לבירוקרטיה הצבאית.. בגיל 19 אחרי שנה של ועדות רפואיות החלטתי לוותר ולהמשיך לעבוד.. כבר התייאשתי וכעסתי. וגם ההמטולוג שלי דחף אותי לוותר. וכמובן שאני מאוד מצטערת.. כמו שחשבתי שהגשתי את בקשת ההתנדבות (מייד אחרי שקיבלתי את הפטור) זאת חוויה חשובה הצבא במיוחד במדינה שלנו. אז נכון שעבדתי בימקום וקיבלתי גם יותר כסף.. אבל פיספסתי את החוויה. ולא מספיק שלא הייתי "כמו כולם" והרגשתי שונה בתיכון.. אני מאחלת לך הרבה הנאה מהשירות.

למעלה