שלום שלום!!!!

ultra_violet

New member
שלום שלום!!!! ../images/Emo13.gif

אממ..רציתי לבקש עזרה
אני מחפשת שיר שהוא או של שלמה ארצי..או של בן ארצי..אני ממש לא זוכרת וקוראים לו אבסורד ואני חייבת אותו נואשות אתם יודעים אולי את השם המלא של הזמר..ושם השיר? כי אני לא בטוחה שזה השם... בכל מקרה,אני נורא מקווה שתעזרו לי.. ותודה מראש!!! שלכם, אילנו´ששששששששששש

מיכללב

New member
זה השם והזמר הוא שלמה ארצי

מה לעשות? אני כבר לא יודע? אולי יש איזה סוד. שיודעים רק צעטים כמו אידיוט אני רץ תמיד אחריה.. ואומר לה בואי ותהיה איתי. לזה את מתכוונת?

אהבתיה

New member
הנה המילים

אבסורד/שלמה ארצי אומרים שלא רחוק מחדרה, בין הים לבין החולות, יש מקום שבו זורחת השמש בלילות. רק אצלנו לא תמיד היא זורחת, רק אצלנו משום מה אור חסום, יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה, איזה אבסורד. אז מה לעשות, אני כבר לא יודע, אולי יש איזה סוד שיודעים רק מעטים. אה... כמו אדיוט, אני רץ תמיד אחריה, ואומר לה: "בואי ותהיי איתי". אומרים שעיתונים משקרים כי, האמת נמצאת בינך לבינך, ולאן שלא תיסע אתה לוקח רק את עצמך. אצל שנינו פתאום מתפתחת אהבה עם כאב והיסוס יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה. איזה אבסורד. מה לעשות... ואומרים, מה לא אומרים על חיינו, שהם קצרים וחסרי כל ביסוס, שאנחנו רק קרבים אל מותינו, איזה אבסורד. ומוזר איך בין שמש זורחת, לשמש שוקעת בים, לא מצאו תרופה לנשמה הפצועה של בני האדם. מה לעשות... רוני,לא היה לי לכתוב הכל מההתחלה אז העקתי משלך טוב?

אהבתיה

New member
שניה את צריכה את המילים או השיר?

השיר מופיע בדיסק של שלמה ארצי "שניים" אם את מחפשת אותו....בכל מקרה כתבתי לך את המילים.....

ultra_violet

New member
אממ..

אני חושבת שאני מתכוונת לזה.. פשוט ידיד שלי אמר שהוא מת על השיר הזה אז רציתי לשמוע אותו ואני לא מוצאת אותו בשום מקום
ואני אילנה..בת 15 מרחובות
ו..סתם קפצתי לבקר
אגב..תודה על המידע !! ו...אולי מישהו יודע מאיפה להוריד אותו? או שיכול לשלוח לי אותו באייסי?
ושוב תודה. שלכם, אילנו´ששששששששש

אהבתיה

New member
מספר ה ICQ שלי הוא

38968103 אז תהיי בקשר ונראה אולי אוכל לעזור לך איכשהו....

היי

המקום היחיד שהצלחתי למצוא הוא כאן, וזה רק חלק מהשיר. תיכנסי ל כאן, ותלחצי על מנוע החיפוש "שניים" תגיעי בין האפשרויות לדיסק של שלמה (צריך לעבור דף) תיכנסי ותלחצי על אבסורד. מקווה שעזרתי.

אהבתיה

New member
זה בסדר כבר עזרתי לה!

יש לה את השיר עכשיו והיא אמרה שהוא הכניס אותה לדיכאון....נו,טוב... מה אני בכלל מדברת איתך? אני ברוגז איתך עדיין !!!!!!

למעלה