שלום שלום

peremen

New member
שלום שלום ../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif

אנחנו עובדים כמו מטורפים במרוץ נגד הזמן בהרבה תחומים .... בכל מקרה נכנסתי כדי להגיד תודה! תודה לכולכם על התמיכה והפרגון! קיבלנו הרבה עידוד גם מכם וגם מאנשי פורום האירוויזיון תודה גם לכם וגם להם על תרבות הדיון מבטיחים לעשות הכל כדי לייצג את כולנו בכבוד!!! שבוע טוב לכולם וחג שמח גל

טיפקסית

New member
כפרה עליך גל

[ראית את ההודעה שהשארתי לכם במייספייס?] אנחנו נותנים לכם גיבוי מלא בכל דרך שתבחרו. אני מעדכנת אותך לגבי כל העניין שהדיון לגבי השיר שלכם ייערך ככל הנראה ביום שלישי הקרוב,ואני מניחה שיהיו אתכם בקשר מטעם וועדת האירוויזיון. בינתיים-תרשום תרשום [השפעת מועדון לילה],יותר משלושים אלף כניסות לקליפ של כפתור אדום באתר יוטיוב, וגם שם הרבה תמיכה בשיר. תהיו חזקים,אל תתנו לבי בי סי לשבור אתכם,זו לא הפעם הראשונה שהם מנסים ליצור פרובוקציה ומנצלים את ישראל,עזוב אותך אח שלי,זו תחנת טלוויזיה שידועה כפרו-פלסטינית. תאמין לי הרעש על הפרשה הזאת עושה לשיר שלכם רק טוב,אתם יכולים להיות אופטימיים בדיוק כמו שאני בכל אופן אופטימית. כבוד על זה שמצאת זמן להיכנס לכאן,אין עליך בחיי. תהיה איתי בקשר במייספייס,תשלח לי הודעה רציתי לשלוח לך תמונות מהבכורה בזאפה מחודש יולי כדי שתעלו בדף תמונות שלכם,אז תשלח לי הודעה בפרטי ואני אשלח לך אותם. יאללה נהיה בקשר ביי מותק

RoieL

New member
השיר שלכם גאוני! כל הכבוד!

וכל הכבוד שאתם לא עומדים לצנזר את השיר!

משה XMan

New member
טיפקס בצלחה..!!!

עם ישראל מאחל לכל בהצלחה..ואל תשכחו שאתם מיצגים את המדינה..אנחנו נעמוד מאחוריכם כל הזמן..! אני מקווה שקראתם את האימיל ששלחתי לכם..בקשר להוספת פירוטכניקה בהופעה..זה יתרום הרבה מאוד..! בהצלחההההההה.....!

הוד11

New member
גל אני מטורף עלייך!!!!!!!!

תודה אחי ובהצלחה עם השיר ועם התחרות, על תדאג יאשרו לכם לשיר את השיר כמו שתרצו על דאגה. אנחנו פה כולנו מחזיקים אצבעות ותומכים בכם מכל הלב

טיפקסית

New member
ועכשיו זה רשמי

הדיון בנושא השיר של טיפקס ייערך ביום ראשון הבא ה-11.3.2007 עדכונים נוספים על התפתחויות,בהמשך

1מאיוש

New member
שלום גל ../images/Emo24.gif

גל, שיהיה לכם רק בהצלחה !!! הספיק לי לראות את העבודה שלכם בחזרות לקדם אירוויזיון לראות כמה אתם משקיעים את כל הכוחות שלכם כדי להצליח ולייצג אותנו בכבוד ושייצא הכי טוב שאפשר! וגם בלי זה אפשר לדעת את זה (= אתם מעולים! אוהבים אותכם! ותמיד תומכים בכם!

גל המתוק

שלא שוכח אותנו גם כשהו מאוד עסוק! תמשיך להיות כזה נחמד, ותודה רבה על הגלויות שחילקת בצילומים לקדם, אנשים שם כל כך התפעלו ממך, שעם כל הלחץ ואחרי 12 שעות של צילומים, יש לך כח וחשק לחייך ולרצות את המעריצים, (חבר שלי שהיה איתי שם אמר לי, זה לא להאמין כמה שהבנדאם הזה נחמד,,,)

למעלה