שלום שלום

love billy zane

New member
שלום שלום../images/Emo24.gif

איזה פורום נהדר... אני גדולה בת 23 כמעט,וחולה על פוקימון צפיתי מהעונה ה1 עד היום עד העונה ה6 לא מפסידה אף פרק ואף מציירת פוקימונים ואוהבת לחקות את הקולות שלהם ואף רוצה להיות בעתיד מדובבת אני חושבת שזה אחלה מקצוע!!אז אל תאמרו שאני ילדותית כמו שאר האנשים אין גיל לפוקימון כך אני לפחות חושבת!!

JeTfIrE

New member
טוב לדעת שיש מבוגרים ממני

אני בן 14 וזה טוב לדעת שיש כאן אנשים מבוגרים...

love billy zane

New member
זה לא ממש גדול 14...

לעומתי לפחות ותמשיך לאהוב מה שאתה רוצה איש לא יקבע לך

Houndour

New member
אהלן, ברוכה הבאה! ../images/Emo79.gif

את יכולה לסרוק את הציורים שלך ולהעלות אותם לפורום? אה אף אחד כאן לא יחשוב עלייך שאת ילדותית כי אין גיל לשום אנימה
אההההה מעולה! עכשיו שונית כבר לא תכנה זקנת הפורום.. חחחחחחח

CibiHeart92

New member
היי!

ברוכית הבאית! גם אני מתה להיות מדובבת רק שאני בת 16....למה את לא נבחנת לדיבוב?

love billy zane

New member
לגבי שאלתך

אני לא נבחנת לדיבוב כי אין לי את הכתובת לאודשנים אין לי מושג היכן נבחנים לדיבוב....

קנשינה

New member
שלום וברוכה הבאה!

את כל כך צודקת! פוקימון זו סידרה גאונית (תאמינו או לא, יש בה מסרים נהדרים, בעיקר בעונות הראשונות), היא מצחיקה ומחוכמת וצוות רוקט פשוט משדרגים אותה בשמונה רמות!! כיפאק לפוקימון! (היי!)

מסרים נהדרים?

איזה בדיוק? "זהירות פיקצ'ו פסיכופט לפניך"? או שחשמל מפוצץ הכל? מחוכמת? אולי רק בעונה הראשונה ואולי השישית.

קנשינה

New member
ידעתי שמישהו יגית את זה, אבל

אם תשים לב טוב בעונה הראשונה למשל, חוץ מפיקאצ'ו מטורף ומכות חשמל, היו הרבה מסרים כמו- כמה חשובה התלהבות להשגת המטרה, איך להתמודד עם הפסד ועם אכזבה, איך להפסיד בכבוד ואיך להתמודד עם קינאה בין חברים, דברים כאלה. ויש הרבה סיטואציות מצחיקות, טקסטים מקוריים ודמויות מעניינות. הרבה אנשים רואים רק את הצד הילדותי שבסידרה, וזה חבל כי באמת שיש שם הרבה דברים טובים.

Houndour

New member
אז זהו, שדווקא המסרים האלה ../images/Emo79.gif

שציינת, הם הצד הילדותי שבסדרה.. לפחות חלק ממנו.. ואני ממש לא נגד מסרים חינוכיים בפרט ומסרים בכלל.. שמתי לב שיש לנו הרבה חילוקי דעות

haunter

New member
הם פשוט מנסים להעביר את המסרים האלה

בצורה ילדותית ודי נדושה, כזו שנתקלים בה בכל סדרה לילדים קטנים. די חבל, כי זה עושה את הסדרה קצת פחות מעניינת, ואני בטוח שלא הרבה ילדים באמת מפנימים את המסרים כשהם מועברים בצורה הזו שנתקלים בה בכל תוכנית אחרת לילדים, אבל... אפשר לחיות עם זה.

קנשינה

New member
אני דווקא התרשמתי

מהדרך שבה פוקימון מעבירה מסרים.. למשל- לא ממש ציפיתי שאש יפסיד, וכשהוא הפסיד (ועוד לריצ'י החבר הטוב שלו), התגובה של אש הפתיעה אותי. הוא פשוט נכנס לדיכאון! השלב של ההתאוששות מהאכזבה זה שלב כל כך אמיתי וקיים ומשום מה בהרבה סדרות בוחרים להתעלם ממנו. גם אם הילדים לא מודעים לזה, המסר שמועבר (וסביר להניח שהוא גם נקלט, גם אם לא במודע), הוא שגם אם אתה גיבור, אתה עלול להפסיד ולהתאכזב, וכשזה קורה זה לגמרי לגיטימי להיות בבעסה ולכעוס לתקופה מסויימת ואפילו לאבד את החשק להמשיך. גם בחיים האמיתיים חשוב להעריך את התקופה של הבעסה ואפילו להתרפק עליה לפני ששוב קמים על הרגליים. אם אש היה ישר קם על הרגליים, המסר שהיה מועבר זה שאסור להתייאש וצריך תמיד להרים ראש ולהמשיך הלאה. אז זה יפה מאוד בסדרה מצויירת, אבל בחיים האמיתיים כן יש את השלב של הנפילה והיאוש, וצריך להתייחס לזה. זה למשל דבר שכשילד רואה, אז בפעם הבאה שהוא יכנס לדיכאון בגלל אכזבה הוא לא ילחץ על עצמו להתאושש ולא ירגיש שהוא לוזר, כי הוא יבין שזה שלב נורמלי שצריך לעבור לפני שממשיכים הלאה. לדעתי אלה פרטים קטנים שהופכים את הסדרה לסדרה טובה באמת ולא סתם זיבולי שכל צבעוניים. ווואאההה! יצאה לי מגילה פילוסופית 0_0.

Houndour

New member
לדעתי ../images/Emo79.gif

קצת הגמת עם המסרים.. זתומרת, את בעצמך אמרת שלא משנה מה היה קורה בסדרה, את רואה בזה מסר כלשהו.... וזה בכלל לא כך. אש הפסיד באינדיגו רק בשביל שהיוצרים יוכלו להמשיך את הסדרה כי זה רווחי.. הם בכלל לא חשבו על מסרים כאלה או אחרים. אש נכנס מכך לדיכאון כי אם הוא היה שמח מכך, אף אחד באמת לא היה מאמין לזה.. פשוט לקחו ילד (טפש) העבירו אותו בהפסד משפיל (בשביל הרייטינג והרווח) והוא מגיב כמו כל הילדים (הטפשים). אח"כ בשביל שהסדרה תהיה חינוכית, הוא לא כועס או מקנא בריצ'י על נצחונו אלא שמח על כך. וזה מעביר אותי לנקודה הבאה. המסרים מועברים בצורה כ"כ זולה.. זתומרת אם המסר הוא 'היה שמח בשמחת חברך' אז פשוט מראים את אש שמח בשמחת חברו.. כאילו.. פשוט מראים את המסר במפורש.. אני לא אתפלא אם הוא אפילו אמר את זה במלים "על אף שהפסדתי, אני שמח שנצחת כי אתה חבר שלי" או משו בסגנון. ואם זו לא הייתה סדרת ילדים, הייתי אומר שזה זלזול באינטיליגנציה של הצופה, אבל זו כן סדרת ילדים אז ברור שהמסרים מועברים בצורה כזאת שטוחה..

קנשינה

New member
כנראה שזה באמת בעיני המתבונן...

אני מעריכה את הסדרה, היא ממש מצאה חן בעיני (ואני בררנית!), לא רק בגלל שהיא באמת היתה משכנעת (בעיני לפחות) אלא גם בגלל האמביציות של אש. למעשה (תקראו לי מטומטמת, ילדודותית ושטחית) הרבה פעמים כשבי נדלקו האמביציות השוותי את עצמי לאש וממש נזכרתי בקטעים מהסדרה שגרמו ללהט שלי לגדול. אצל אש זה היה להפוך למאסטר פוקימונים, ואצלי זה היה להפוך למדבבת... והיום אני מדבבת בפוקימון. מוזר, לא? 0_0

JeTfIrE

New member
לדעתי

היא צודקת שבכך שפוקימון מעבירה את המסרים האלה בצורה ילדותית היא נכונה והבא לא נשכח שפוקימון מיועדת לילדים קטנים!!

love billy zane

New member
וואלה צודקת

כל הכבוד ואני חשבתי שאני היחידה בארץ שחושבת ככה שפוקימון לא ילדותי בכלל!!

gloom

New member
ברוכה הבאה../images/Emo66.gif

וצודקת, פוקימון לא מזדקן, זה רק סטיגמה שזה לילדים קטנים כי זה משודר בערוץ הילדים...

למעלה