שלום שלום
שבת שלום!

שלום שלום ../images/Emo3.gif שבת שלום!

אני כל כך מצטער שלא הספקתי להכנס ולכתוב מהמפגש שלנו. אני פשוט מצאתי את עצמי היום הולך לעמוד השלישי כדי לראות מה התחדש מהפעם האחרונה שהייתי פה. מסתבר שהרבה!! עדיין לא התגברתי על הפער, אבל לעת עתה אני חייב לציין שהמפגש היה כיפי ומועיל במיוחד! אני רוצה להודות לכל המנהלים (שאני כבר לא מצליח לעקוב, ואני לא רוצה לנקוב בשמם בשביל שלא אתבלבל ואחטוף על הראש) על מפגש נפלא, מרתק ומיוחד!!! לדודי על כל הארגונים והסידורים עד השנייה האחרונה! לדבי על ההדרכה המקסימה והמצחיקה והקטעים מההצגה של ברל'ה שריתקו אותי ואני חושב את כולם! לאירית אבן-חן על ההדרכה המוסיקלית המיוחדת! לנעמה על הסיפורים שלך והבובות היפהפיות! לכל שאר הבנות על הבובות המקסימות ועל זה שנשארתן במיוחד אחרי יום לימודים ארוך! ללאה שכל כך ריגשה אותי על עבודתה המדוייקת והקפדנית בגיל שלה! ולסמיילי המקסימה ששיתפה אותנו בבובות שלה ובדרך בה היא עוזרת לילדים! היה מפגש מיוחד באמת וכל כך נהנתי
אני אשמח לחזור למפגש נוסף בחודש אוגוסט!! עוד לא ראינו את הסרט..
קראתי שיש תחרות של בובות בשביל למצוא בובה לפורום. זו פשוט יוזמה מבורכת ומקסימה! הייתי מאוד רוצה להשתתף ולקחת חלק אבל לצערי אין לי זמן כל כך לנשום בחודשיים הקרובים (אני מביים מיני הצגה ומפיק ערב של חנוך לוין.. ובין לבין צריך לעבוד, ללמוד נהיגה וכל השטויות שמבוגרים עושים
) ולכן גם לא אוכל לבקר בפורום כל כך הרבה ולהגיב.. אבל אני מאמין שתסדרו בלעדיי והפורום רק ייצמח מיום ליום ויהיה עשיר באנשים מקסימים שתורמים, משתפים ועוזרים אחד לשני!! שבת שלום
נ.ב: למי שלא היה במפגש ולמי שאין לי אותו בפייסבוק - הבובה החדשה שלי

שבת שלום רועי ../images/Emo13.gif

איך? איך אתה זוכר את השמות של כולם? איזה כייף לך להפיק ולביים מיני הצגה של חנוך לוין. יש לו חומרים לא פשוטים לעיכול
אבל אתה הרי כבר עושה שטויות של מבוגרים
בהצלחה בשיעורי הנהיגה
הבובה שלך כמו עוד בובות שראיתי - מקסימה!!!

היי רועי ,אם אתה זוכר אותנו, סימן שאתה צעיר..

בהצלחה בנהיגה,בעבודה ובבניית בובות נוספות וקסומות.....הבובה מדהימה.

יצא מדהים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מאוד מזכיר את סגנון

הבובות של "מספר הסיפורים" הסדרה שהייתה פעם עם הזקן שמספר סיפורים והכלב המדבר שלו.

ooommmr

New member
רועי, למרות שכתבתי לך כבר בפייסבוק...

מאוד מאוד מוצלח.. אהבתי!

שלום שלום ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif הרבה שלום

התנצלותך התקבלה
אכן, הרבה מתחדש ומתרחש פה לאחרונה... זוכר שקראת על המהפכה? זוכר שדיברנו על זה קצת במפגש?? זה חלק ממנה והמטרה שלה שהנושאים וההודעות יתחלפו ויעברו עמודים ולא יתקעו ימים מה שיעיד על פעילות אינטנסיבית של פורום תוסס. אני בטוח שלאט לאט גם אתה תשלים את הפער ( אבל לא מבטיח שלא תאלץ לעבור לעמוד 6
) המנהלים?! נורא פשוט: דבי ואילן שכבר ותיקים אז אתה בטח זוכר חבובית - יפעת שכבר הספיקה לצבור ותק פיולה - חמוטל היא היחידה שחדשה בצוות וצורפה לאחר המפגש ואני... שאותי זכרת ותודה על המחמאות
יותר מהן משמח אותי לשמוע שנהנת מהמפגש ומצאת אותו: כייפי, מועיל ושהוא היה מיוחד בעיניך - זה בשבילי הסיפוק הכי גדול רק תיקון קטן לדעתי החלפת את איזו בובה ( יעל ) בסמיילי שלא היתה במפגש ובכלל מזמן לא שמענו ממנה
חבל שאתה לא יכול להשתתף בתחרות הבובה
אני בטוח שהייתי מצליח להכין בובה מיוחדת אבל גם מבין אותך לגמרי! שיהיה בהצלחה במיני הצגה ובהפקת ערב חנוך לוין - מחזאי מאתגר ומיוחד במינו. זה שהפורום יסתדר בלעדייך כהגדרתך זה לא אומר שלא תחסר לנו ושלא נתגעגע - אז קפוץ מדי פעם לפחות אה?! הלוואי שכל מה שכתבת על צמיחת הפורום והאנשים יגיע לאוזן של אלוהים אמן ואמן כן יהי רצון

היי, תתחדש !

אהבתי את האוזניים
אולי תוכל לאפר אותה קצת בפנים, הצללות, סומק...

תודה רבה לכולם!!

אירית, דבי, נעמה, דודי, המון קינמון, עומרי ויפעת
המחמאות שלכם מחממות לי את הלב! דודי- סיבכת אותי עוד יותר, אבל לא חשוב
ויפעת- דווקא יש הצללות, פשוט האיכות של התמונה לא משהו אז לא רואים כל כך.. שיהיה לנו המשך שבוע נהדר!!

למעלה