שלום שלום

שלום שלום../images/Emo87.gif

אומנם את השבסוע אני מעביר בשדרות אבל הבית שלי הוא כמובן מעלה אדומים. דבר אחד מסקרן ורציתי לשאול- מה זה הדבר הבלתי גמור שמסרבים לסיים כבר שנים ארוכות ממול לקניון אדומים? [מאוחרי הספרייה החדשה]. האם נכון שבמקום הספרייה הישנה דחפו מועדון ביליארד חסר תועלת?
והאם גם אתם חושבים שהקולנוע שנסגר ממש ממש ממש מזמן היה מועיל לי עד שהוא נסגר וכיום כדי לראות סרט טוב צריך לגרור עצמנו למלחה בירושלים? זה מתסכל אותי!

שלום לך NIR DE LA NOCHE

אתחיל דווקא בתשובה לשאלה האחרונה שלך , לגבי הקולנוע , לדאבוננו סגרו את הקולנוע בגלל חוסר רווחיות , אנשים פשוט לא באו , אני זוכרת מצבים שהייתי באה לראות סרט והייתי יחידה בכל האולם ,כך שאין להטיל אשמה על גוף מסחרי שרוצה שהמקום שלו יפעל ותושבי המקום לא משתפים פעולה , נכון להיום , ראיתי לפני כמה ימים כי התחיל במקום שבו היה בית הקולנוע שיפוץ כלשהו וייתכן וייפתח שם משהו מעניין. בכלל , מאז שהקניון עבר לבעלות אחרת, יש שיפור רב בקניון , לו רק תושבי המקום יקנו בקניון שלנו ולא ירוצו למלחה ולקניון הדר. הדבר הבלתי גמור - כמו שאתה קורא לו הוא ,למיטב ידיעתי, אולם הופעות גדול שבנייתו הופסקה מתי שהוא והבנתי שאוטוטו הבנייה תסתיים שם והמקום יפעל כאולם תרבות כלשהו ( להופעות וכאלו ) לגבי הספריה הישנה - אין לי שמץ , אבל אבקר שם בהזדמנות הראשונה שתהיה לי ואדאג לעדכן אותך. מקווה שעניתי לך על שאלותיך ואתה מוזמן להיות איתנו ולתרום לפורום ברוך הבא !

בקניון...

חצי מהקומה השניה ריקה.. כל החנויות שהיו שם סגרו.. וזה חבל.. חנויות פותחות שם וסוגרות אחרי כמה זמן.. לדעתי אם רוצים יותר קונים בקניון הזה, שיפתחו חנויות בקומה הזאת.. ובקשר לקולנוע.. אולי בזמנו לא היה לזה ביקוש, אבל עכשיו כשיש דגש על הנוער ותעסוקיו אז שיפתחו את הקולנוע במיוחד בקיץ, זה יכניס הרבה כסף לדעתי, וגם אם לא.. תמיד אפשר לעשות תקופת ניסיון

JAMES DEAN

New member
במקום הספרייה הישנה אכן דחפו מועדון ביליארד

ובקשר לבנין הבלתי גמור זה אמור להיות מקום תרבותי, כלומר לשים שם תיאטרון.

את רואה למה טוב שפתחנו פורום ?!

עוד יהיו הרבה דברים שקורים ולא ידעו - וכך כולנו נהיה מעודכנים

למעלה