שלום שלום

שלום שלום../images/Emo98.gif

שלום לכולם/ן. אני אלה- ואני קוראת סמויה של הפורום הזה כבר הרבה זמן. כבר כמה שנים שאני מתעסקת בחריזה- בעיקר שרשראות, אבל גם צמידים. אני, שיש לי שתי ידיים שמאליות, התחלתי במקרה יום אחד, אחרי שחברה ביקשה ממני לקחת איזו שרשרת שלה לתיקון (סיפרתי לה על איזו חנות חרוזים שפתחו בירושלים)- לקחתי לחנות,שם הושיבו אותי להכין את השרשרת מחדש, ויצא פשוט מ-ה-מ-ם ! מאז אני "בעסק"... כמו כנראה הרוב פה, למרות שיש לי המון חרוזים, אני עדיין ממשיכה לקנות חדשים (גם אני נכנסת לאבגד בשביל דבר אחד, ויצאת עם הרבה דברים...). מה שכן- לפי מה שראיתי פה- אין שום סיכוי שאני אבין את התרשימים פה לבדי (במיוחד שמה שראיתי כתוב בצרפתית/יפנית- אלו שתי שפות שאני לא קוראת). אבללל... אני מתעסקת בעיקר בשיבוץ דווקא, ואני מקווה שבקרוב מאוד יהיה לי זמן לשבץ איזה צמיד שקניתי שמורכב מ-210 אבנים, וכבר קניתי את האבנים (טורקיז, תכלת, ירוק, לימון, ונראה לי עוד צבע). אם למישהי יש רעיון איך לשבץ אותו בצורה מעניינת, אני אשמח לשמוע. בכל מקרה- אני אעלה אותו לפורום מתישהו (ואולי גם דברים אחרים) בקיצר- מקווה להשתלב- למרות שנראה שלפעמים לוקח לי המון זמן להבין. נ-ב- אם זה מעניין מישהי, אני ירושלמית... נ-ב#2 - ממה שראיתי עד עכשיו, הועלו פה תמונות של דברים פשוט מדהימים ביופיים !!! תודה על הסבלנות. אלה

night mistress

New member
ברוכה הבאה אלה../images/Emo13.gif

אני מאיה, נעים מאד.. לא ירושלמית אבל בהחלט אוהבת את העיר שלכם.. אני אשמח לראות דוגמא של הצמיד כדי לקבל רעיון לגבי השיבוץ,אבל בנתיים הצבעים שבחרת נשמעים מדהים יחד,נראה לי שגם חום כהה או אפור ישתלב נפלא.. ולגבי התרשימים,לאט לאט,נשמח להסביר לך.

הלווווווווו../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

היא נדבקה לי - מה זה לפני השינה כאלה תמונות מעלפות
?? ולמה צילמת ככה אי אפשר לתת עוד קצת זוית למצלמה

night mistress

New member
אני לא חושבת שהזוית שאנו רוצות

לראות מותרות ע"פ חוק..לתשומת ליבך..

wildspirit

New member
ככה ככה../images/Emo35.gif ולא קראתן לי../images/Emo35.gif

אין בעיה... אחר כך אל תבקשו ממני את התורכי
או בעצם אתן יודעות מה... קחו את התורכי תביאו לי אחד כזה אבל רק עם הקוביות

wildspirit

New member
../images/Emo5.gif אופססססססססס

צודקת למען האמת בדיוק דיברנו על זה עידית ואני היום לגבי הריבועים למיניהם אבל תחשבי על זה להכין קוביות מהריבועים האלה (מחרוזים כמובן
) חולה עלייך אל תדאגי נשתדל לא לחזור על זה בשנית
או שכן...

תודה רבה- רק עכשיו ראיתי את זה

ואני בעבודה- ככה שאני אפילו לא יכולה להגדיל את זה כרגע, ובטח שלא להוריד (אם אני אוריד, יורידו לי את הראש). תגידי, מורה למה את ??? נראה לי שפגשתי השבוע הרבה מאוד מורות... אלה

אפרז

New member
מורה למדעי החברה.

איזה כיף לך שיש לך בעבודה מחשב עם גישה לאטינטרנט!!! גם אם את לא יכולה להדפיס ממנו כלום, לפחות את בקשר עם העולם החיצון....

למעלה