שלום שלום

gala17

New member
שלום שלום

אחת מחברותי הטובות נפטרה לפני זמן מה. יומיים ראשונים אחרי הפטירה- היא הופיעה לי בחלום. אחר כך היו שלושה שבועות הפסקה, ובשבוע האחרון חלמתי עליה כל יום. בחלום עצמו אני כאילו יודעת שהיא נפטרה ואיכשהו אני יודעת שגם היא יודעת את זה. רציתי לדעת אם יש לזה איזושהי משמעות... תודה לכל מי שהיתה לו סבלנות לקרוא את זה..

שלום לך וברוכה הבאה לפורום שלנו../images/Emo24.gif

לשאלתך כשחולמים על מישהו קרוב שנפטר זה מבשר בשורות טובות חוץ מזה אם היא באה בתדירות גבוהה זה אומר שיש דבר מה שהיא רוצה לאמר לך- לעורר את הזיכרון שלך- או למען תעשי דבר לא גמור שהיא השאירה מאחוריה- או דבר שהוא מסר בשבילך תדבונני טוב טוב- עד שתביני

mishel232

New member
נר נשמה../images/Emo16.gif

אצלי ידיד שלי שנפטר והופיע לי לי לאחר תקופה מסויימת בחלום וביררתי זאת עם רב, הוא הסביר לי שסה"כ אני צריכה לעלות לקבר ולהדליק נר. וכך עשיתי ובאמת זה עזר! בהצלחה...

בבושקית

New member
הי גלה..

ברור שהיה לכן קשר מאוד קרוב ויופי שזכית לכך. אם תוכלי תשאלי אותה למה היא מופיעה בחלום שלך ולמה היא זקוקה שתעשי בשבילה כאן, אולי היא הותירה נושא לא סגור שצריך שתסיימי אם תצליחי לשוחח איתה - ספרי לנו

gala17

New member
תודה לכולם על התשובות

מממ, בעיה קטנה. בחלום האחרון כאילו נפרדתי ממנה. נתתי לה חיבוק ממש ממש חזק,וזה היה די מציאותי. והרגשתי כאילו היא צריכה ללכת לאנשהו ומאז לא חלמתי עליה עוד. אז למישהו יש עוד רעיון?...

gala17

New member
אוקיי ועוד שאלה קטנטונת

יש סיכוי שאני אחלום שוב? אני עד עכשיו חשבתי שהתת מודע שלי מייצר את כל החלומות האלה ועכשיו כולם פה אומרים שזה מסר וכל מיני כאלה. אני יודעת שגם כל המשפחה שלה אמרה לי , וגם הרבה מחברי שהם עוד לא חלמו עליה. והיום אמא שלה אמרה לי שהיא חלמה עליה. אז היא עברה אליה או משהו? סליחה על הבורות פשוט לא התייחסתי אף פעם לתחום הזה של נשמה, תקשור וכל אלה

למעלה