שלום שלום :)

michelle1231

New member
שלום שלום :)

היי קוראים לי מיכל, אני בת 14 (מקווה שזה לא מפריע ><") ואני ממש אוהבת את רונה קינן. מטבעי אני אוהבת מוזיקה ישראלית ישנה ורונה היחידה שבאמת יש לה את האיכותיות של פעם... הלוואי שיצא לי יום אחד להגיד לה כמה אני אוהבת את המוזיקה שלה. חוץ מזה, אני מאוד אוהבת מוזיקה קלאסית ומשנה הבאה אתחיל ללמוד מוזיקה בתיכון עירוני א' לאומנויות בתל אביב... אין לי ספק שרונה מאוד משפיעה על המוזיקה שלי. אני כל כך רוצה ללכת למופע שלה, לפי דעתכם יש שם אנשים בגילי? תודה... הפורום נפלא :) בטוחה שרונה גאה בכם.

chen1litvak

New member
שכחי מהגיל

לא יצא לי להיות בהופעה בשנה האחרונה שלא הייתי הכי קטנה שם,זה בכלל לא מפריע להנות

rock a roll

New member
חח

עכשיו את כבר לא תיהיה הכי קטנה. וגם אני פה

מיץ פזי

New member
הגיל כאן חסר משמעות :)

זה גם אחג הדברים היפים בהופעות שלה- אפשר לראות שם אנשים מכל מיני גילאים. אני בטוחה שיצא לך להיות בהופעה שלה וגם אני בטוחה שתוכלי להגיד לה כמה את אוהבת את המוסיקה שלה.. היא די זמינה אחרי הופעות.. בכל מקרה ברוכה הבאה ובהצלחה שנה הבאה!

michelle1231

New member
תודה !

אני שמחה שאני לא אהיה היחידה שקטנה שם... יצא למישהו מכם לפגוש את רונה? איך היא במציאות?

מיץ פזי

New member
נראה לי יצא לרובנו

לפגוש את רונה.. ואם לא רובנו אז כמה בטוח. אני למשל :) היא מקסימה גם במציאות, חמודה לאללה, תמיד מוכנה לפגוש אנשים אחרי הופעות, אבל צריך להיות אמיץ ולגשת אליה.. ואם תגידי לה שאת אוהבת את המוסיקה שלה היא בטוחה תחייך ותגיד תודה ואת תהיי בעננים P: אז תעשי את זה..

daniel ben ari

New member
"אבל צריך להיות אמיץ ולגשת אליה.."

על החלק הזה אני עוד חייבת לעבוד

למעלה