שלום שלום!

darkAI

New member
שלום שלום!

אני קורא בפורום מידי פעם ולמרות שפה ושם מופיעים שרשורים איכותיים, רוב השאלות המוחלט הוא על דברים כמו איזה פלאש יותר חזק, מה זה אאוטים ואיך אפשר להוציא את הכסף. אז אני אתחיל להעלות לפה איזה כמה שאלות מעניינות ונראה לאן זה ייקח אותנו. נתחיל עם יד נורא מעניינת שניתחתי אותה ארוכות לאחר מכן. זה נראה כמו מצב שאפשר לחשוב עליו זמן מה, אבל כשחפרתי לעומק התברר שזה מצב עוד יותר מסובך[בפרט כשאתן לכם לנתח את הידיים עם הידיעה של מה היה לו ביד]. אז ככה - אחרי 31 ידיים, MP1 הוא 67/25/2[VP/PFR/AF]. די Maniac. פרט קטן מראש: ברוב המוחלט של המקרים, זה קיפול אוטומטי בפלופ, אבל מול Maniac.. ובכן, אני כבר אתן לכם את הטייק שלי על היד אחרי זה.
Full Tilt Poker $0.02/$0.05 No Limit Hold'em - 9 players - http://www.thehandconverter.com/hands/232977 The Official DeucesCracked.com Hand History Converter MP1: $4.06 MP2: $4.51 CO: $0.99 Hero (BTN): $4.04 SB: $5.16 BB: $4.00 UTG: $3.18 UTG+1: $5.07 UTG+2: $2.57 Pre Flop: ($0.07) Hero is BTN with Q♣ K♠ 3 folds, MP1 calls $0.05, MP2 calls $0.05, 1 fold, Hero calls $0.05, SB calls $0.03, BB checks Flop: ($0.25) 8♣ 2♣ J♣ (5 players) SB checks, BB checks, MP1 bets $0.65, MP2 folds, Hero calls $0.65, SB folds, BB folds Turn: ($1.55) T♠ (2 players) MP1 bets $0.70, Hero ???​
מה אתם עושים עכשיו?

תשובה

אני אישית הייתי מעלה לפני הפלופ ומתקפל בפלופ. אבל אם כבר החלטת לענות להימור של יותר מפי 2.5 מגודל הקופה עם Q high flush draw לא תענה להימור של פחות מ-0.5 מהקופה אחרי שתפסת גם open-ended str8 draw?

Harleydude

New member
אמממ

זה שהוא MANIC זה לא אומר שאתה צריך לזרוק עליו כסף בתקווה שיהיה לו אוויר. אני אישית לא רואה מה אתה מנצח פה, גם אם תפגע בסטרייט או בפלאש הם חלשים רצח. הוא הראה עניין למרות 3 התלתנים והטרן לא שינה לו הרבה. כמו שנאמר לפניי היה שווה להעלות לפני הפלופ ולבודד אותו אבל איך שזה שוחק זה קיפול ברור. אם הוא משחק ככה (לא רואים מספרים כאלה כל יום) תפוס קצת סבלנות ותאכל אותו בסיבוב.

darkAI

New member
זה שהייתי צריך לשחק את זה אחרת לפני הפלופ

ואחרי זה ברור מאליו. השעה הייתה מאוחרת ולא שיחקתי כבר במיטבי ואלה היו הידיים האחרונות של הערב. השאלה היא מה היית עושה בturn.

eilat11

New member
הפלוש חלש?

יש כאן מישהו שמהמר עם הנאטס בהולדם על הפלופ פי 3 מהקופה בקאש גיים?

Harleydude

New member
יש אנשים שמהמרים עם הנאטס חזק על הפלופ

כי זה מטעה לא פחות מאשר סלופליי במצבים מסוימים, אבל בתכל'ס זה לא משנה, יש לך שחקן שהראה כ''כ הרבה עניין בפלופ כזה, אז תחשוב, מה אני מנצח? מול מה אני מוביל? מול מה יש לי סיכוי?

shaywh

New member
maniac ללא ספק

ביום חמישי הפסדתי לאחד כזה משהו כמו ביי אין וחצי ואחרי זה התוכנה קרסה ומאז אני מתוסכל על זה. מה עושים? קודם כל, לקחתי לעצמי בתור לקח שאם אני לא על רמת משמעת עצמית של תשע מעשר לפחות למצוא לעצמי שולחן אחר. דבר שני, כמו שהעירו כאן בפורום ממש לא מזמן, הכלל מספר אחד במיקרו סטייקס הוא לא להסתבך ראית פלופ זול, תחליט בפלופ אם אתה בפנים או בחוץ. חוץ מזה, גם הם מקפלים לימפ לפעמים לרייז פרה-פלופ אז אפשר להעלות ולתפוס קצת שליטה על היד. בכל מקרה, פלאש בפלופ יותר סביר אצל שחקנים כאלה כי הם ישחקו anything suited אז הייתי נזהר קצת. כנראה מקפל בפלופ. אני גם לא חושב שיש פה implied adds, מניאק ככל שיהיה, שמצדיקים רק השוואה בטורן. זה פוש פולד לפי הטעם וההערכה שלך באותו רגע.בכלל, לגרום לו כל הזמן להכריח אותך לתפוס יד זה המשחק שלו ואין טעם להיגרר. אגב, מה הw@sd שלו? אתה יכול למצוא?

למעלה