שלום שלום....

Proxy18

New member
שלום שלום....

מה שלומכם היום ידידיי היקרים? החלטתי לעשות עוד משחק/חידה! והנה החידה לפניכם: לבניו של שייח´ ערבי שני גמלים. כל אחד מהם מטפח את גמלו ומטפל בו באהבה רבה. לימים שוכב השייח´ על ערש דווי, קורא לבניו ואומר להם, שזה שגמלו יתברר כאיטי יותר, יזכה בירושה כולה. משמת השייח´ יוצאים הבנים לתחרות במדבר. הם משתרכים באיטיות וללא מטרה, וכל אחד מהם חפץ להישאר אחרון במירוץ. באמצע דרכם הם פוגשים בקאדי חכם. מיואשים הם יורדים מגמליהם ומספרים את המעשה באוזניו. זה מקשיב לסיפור בקשב רב, ולבסוף מלחש באוזנם כמה משפטים. עולים השניים שוב על הגמלים ופוצחים בדהרה מטורפת. מה אמר הקאדי ?!? אז ככה: כללי המשחק הזה הם כמו כללי המשחק של אתמול: שלושה ימים לפתור, עד שלושה ניחושים (לא לכל אחד, אלא לכווווווולם ביחד!!) שלכל פתרון אתם מוסיפים בתחילתו 5 כוכבים (ולא פחות או יותר אחרת זה לא נחשב!!! ראו הוזהרתם!!
) רמזים בניכם - בלי הגבלה... אבל הפתרון שהחלטתם הוא חייב להיות בתחילתו 5 כוכבים (*****). כדאי לכם לחשוב טוב (ואני מקווה שתעשו את זה ביחד ,זאת הרי המטרה שלי)... אז בהצלחה לכם ויום טוב... נ.ב מקווה שאתם נהנים מהחופש...

Proxy18

New member
שלום חבר´ה...

מה שלומכם חברים יקרים? מה שלום המנהל שלנו? דני, אני מקווה שאתה מסתדר עם הפורום.. אם אתה צריך עזרה את יכול לפנות אליי... אני רואה אין לכם מצב רוח כי הפורום הזה לא זז בזמן האחרון... אם משהו מפריע לכם, מטריד אותכם או סתם מעצבן אותכם אתם מוזמנים לשוחח על כך בפורום או לספר לי אישית... אשמח לענות לכם ולעזור לכם... אז... תהנו בחופש ותעשו חיים כמו שצריך... ושיהיה לכם שבוע טוב

LordNor

New member
יש לזה סיבה...

פירסום חידות למניהן גם מוריד את המוטביציה של הפורום להצליח. ישנם אנשים שלא אוהבים חידות. והפורום לא נועד לחידות. אני מציע שנתחיל לפתוח בדיונים רציניים כפי שעשינו בתחילת דרכו של הפורום. אפשר לדבר על ההפגנה והתוצאות שלה, מה כל אחד מתכוון לעשות בחופש... פשוט תתחילו להזרים נושאים מעניינים!!!

Proxy18

New member
לורדנור שלום...

מה נשמע? איך החופש? בתגובתך ציינת כי פירסום חידות מוריד את מוטיבצית האנשים להיכנס לפורום אך לא חייבתי אף אחד לענות לחידה... אם אינך רוצה אתה לא חייב לענות... זה דבר ראשון... דבר שני, חבל שאתה מתעלם מהעיקר... גיבוש הפורום יכול להיעשות בכל מיני צורות ולאו דווקא דיונים על ההפגנה ותוצאותיה... קח לדוגמא את "שונא חתולים" שניסה לייזם משחק (שלא היה קשור לחידות או למשהו מסוג זה) וללא הצלחה... מעט משתמשים הסכימו לשתף פעולה... בסופו של העיניין, אינני מנסה להעביר אליך ביקורת אלא להראות לך עובדות שאולי לא שמת לב לקיומן... אם יש לך משהו להציע לפורום אז אסכים לשתף איתך פעולה בשימחה... אז.. שיהיה לך יום טוב וחופש נעים... להתראות...

LordNor

New member
ניסתי כמוך להרים קצת את הפורום...

אך ללא הצלחה, והתייאשתי. זה פורום טוב וחבל שהוא ייסגר בגלל מיעוט גולשים ומיעוט הודעות. לגבי המשחק שמישהו ניסה לארגן, זה נראה לי סתם בזבוז זמן ולא ענייני, לכן לא השתתפתי. (תזכור, שגם בחידות השתתפתי, וראית שלא הרבה השתתפו). כל רעיון לשיפור הפורום ייתקבל בברכה. אך אנו צריכים שיתוף פעולה של כל הגולשים! בשביל זה דני ניסה לארגן מפגש בצאט כדי לנסות להבין את הבעיות של כל אחד, אך למפגש בצאט באו רק גולשים בודדים. (זה מראה אי שיתוף פעולה מצד הגולשים). מה שאני מנסה להציע, זה שננסה שוב מפגש בצאט בשעות נוחות לכולם! וננסה לסכם כולנו את הבעיות ואיך ניתן לשפר את הבעיות. אפשר גם לארגן תחרויות נושאי פרסים לעידוד הכניסה לפורום ולהשתמש בו כפי שעשיתי בפורום שלי והתחרות אכן חוללה הצלחה. הכל תלוי בדני ועדי! בהצלחה!

עידוד הפורום,השתתפות פעילה וכל השאר

רבותיי... קודם כל תירגעו.... שנית, לא תמיד אפשר לכתוב כל הזמן בפורום, לפעמים אין חשק לגלוש, אם משום שנמאס ואם משום שפשוט יש לכל אחד מה לעשות... הנק´ פה שלא תמיד אפשר לגלוש , כל אחד וסיבותיו עימו, מה שכן יש חציין לטובה את ניסיונם של אנשים לרומם את הפורום ולעשותו לפעיל יותר, ישנם אחרים שלא יודעים לשתף פעולה או שלא מגלים שום נכונות לשיתוף פעולה, אומנם זה מצער, אך האנשים הם כאלו, פסיביים מעצם עיקרם.. דבר אחרון, ראוי לקיים מפגש וירטואלי בצ´ט של נוער לק"ש ע"מ שנוכל סופסוף לדבר בזמן אמת ולקבוע כל מיני עיניינים שאתם תוכלו להוסיפם לדיון בצ´ט, למשל: רוצים להפוך את הפורום לפעיל יותר - הצעות, התנגדול להצעות וכו´... נושא אחר, רוצים להפגש באיזשהו מקום - הצעות לקיום פגישה וכו´.... גולשים יקרים, הפורום כולו תמיד היה ותמיד יהיה תלוי בכותבים שלו, ברצונם הפורום ימריא וברצונם הפורום ייפול, הודעות מעליבות או שמעבירות ביקורת שלילית רק תורמות לירידה ... אולם הודעות מפרגנות או הודעות ביקורת בונה שבאמת עיניינן לשפר את רמת הפורום הרי שבכך הן מעלות את רמת הפורום... משחקים, חידות ומפגשים וכו´, מטרתן היא אחת - לשפר את גיבוש הפורום ולתרום להצלחת הפורום ולהפיכתו כמרכזי ביותר בחיי הגולשים...(ברור שלא עד כדי כך שלא יהיו חיים פרטיים - אלא הכוונה היא להפיכתו לקהילה חיה ושוקקת אשר הפורום הינו הבמה המרכזית להיכרויות , דיונים ועוד...)

היי! איך היה בחו"ל?

אני רואה שאף אחד לא שם לב על חזרתך..... חוץ ממני כמובן... חחחחחחחחחחח הזכר: אני "שונא חתולים" אבל החלפתי כינוי.

למעלה