שלום, שלום חדש וזה.
A awesomepossum New member 10/5/12 #3 תודה! דרך אגב, צר לי על כל עניין הטביעה הזה. הייתי מציל אותך אבל אני לא אוהב להירטב
E EdisonGirl New member 10/5/12 #4 לקח לי כמה שברירי שניות לעכל שאתה מדבר על הכינוי שלה. כ"כ התרגלנו כאן.
A awesomepossum New member 10/5/12 #7 רגע, אז קופיפה טובעת זה לא השם האמיתי שלה? אני מרגיש מרומה.. תיכף גם תגידי לי שבתמונת פרופיל שלך זו לא באמת את!
רגע, אז קופיפה טובעת זה לא השם האמיתי שלה? אני מרגיש מרומה.. תיכף גם תגידי לי שבתמונת פרופיל שלך זו לא באמת את!
ק קופיפה טובעת New member 10/5/12 #5 אבל אני לא יודעת לשחות טוב נו, לפחות חשבת על עניין הטביעה ולא שלחת אותי לקוסמטיקאית להוריד שיערות. קופה, בכל זאת...
אבל אני לא יודעת לשחות טוב נו, לפחות חשבת על עניין הטביעה ולא שלחת אותי לקוסמטיקאית להוריד שיערות. קופה, בכל זאת...
A awesomepossum New member 10/5/12 #8 אז להיכנס למים היה מעשה נורא חכם לא רציתי להטריד אותך עם השערות בזמן שאת עוד עסוקה בלטבוע.
ק קופיפה טובעת New member 10/5/12 #10 אולי בגלל זה שחיינים מורידים שיערות... אולי גם אני צריכה להוריד שיערות כדי להצליח לשחות! ואני תמיד חשבתי שהשיערות יעזרו לי לצוף על פני המים...
אולי בגלל זה שחיינים מורידים שיערות... אולי גם אני צריכה להוריד שיערות כדי להצליח לשחות! ואני תמיד חשבתי שהשיערות יעזרו לי לצוף על פני המים...
A awesomepossum New member 10/5/12 #12 כן הא, אם רק היית חושבת על זה בזמן... *מנצל את ההודעה לפרט טריויה לא מעניין* קראתי פעם שהראסטפרינים לא מסתפרים ומגדלים ראסטות כמחווה לשמשון הגיבור שכוחו היה בשיער שלו. למרות שנשמע לי יותר הגיוני שהם מגדלים ראסטות פשוט כי אחרת השם "ראסטפרינים" היה נשמע מגוחך.
כן הא, אם רק היית חושבת על זה בזמן... *מנצל את ההודעה לפרט טריויה לא מעניין* קראתי פעם שהראסטפרינים לא מסתפרים ומגדלים ראסטות כמחווה לשמשון הגיבור שכוחו היה בשיער שלו. למרות שנשמע לי יותר הגיוני שהם מגדלים ראסטות פשוט כי אחרת השם "ראסטפרינים" היה נשמע מגוחך.
ק קופיפה טובעת New member 10/5/12 #13 גרמת לי לגגל! נראה לי שאני גם ממירה את דתי! אם לעשן מריחואנה יהפוך אותי לדתיה, אשרי הראסטות! ***הכותבת הינה מתנגדת לכל שימוש בסמים, לרבות מריחואנה***
גרמת לי לגגל! נראה לי שאני גם ממירה את דתי! אם לעשן מריחואנה יהפוך אותי לדתיה, אשרי הראסטות! ***הכותבת הינה מתנגדת לכל שימוש בסמים, לרבות מריחואנה***
A awesomepossum New member 10/5/12 #16 לא כמו דוסים עם מריחואנה: http://www.youtube.com/watch?v=fW3UbZ-NPjw
A al19 New member 10/5/12 #6 שלום וברוך הבא הייתי מביא לך פרח אבל זה ללחוץ על האייקונים וזה. אז יש לך שם ? גיל ?
A awesomepossum New member 10/5/12 #11 ברוך הנמצא לא נורא, אני ממילא לא טיפוס של פרחים. כרגע אין לי, אבל אני עובד על זה. הגיל המנטלי שלי הוא 72.
ברוך הנמצא לא נורא, אני ממילא לא טיפוס של פרחים. כרגע אין לי, אבל אני עובד על זה. הגיל המנטלי שלי הוא 72.