שלום שלום :)

Justin Angel

New member
שלום שלום :)

חזרתי לפורום 337 :) אני מאמין בגישה הישירה. יש לי כוונה טובה להשתלט על הפורום באופן עויין, ואם יש צורך בלהרוג כמה אנשים - אז כך יהיה. כמובן שיהיו אלו שיתנגדו אבל אני אשים אותם במרתף חשוך בלי אוכל ומים, עם טיפול הלם חשמלי עד שהם יסכימו איתי. בסופו של היום כולכם תהיו עבדים ממושמעים שלי. טוב, עכשיו אחרי שאמרתי את זה... כל חברי הפורום שעדיין כאן בבקשהל השאיר הודעה להראות שהם בחיים :) ואני גם מוסיף שאלון שיעזור לנו להתגבש: 1) מה הצבע של האות "ס"? 2) איך שמחה נראית? 3) איזה צבע היום? 4) מה הטעם של סגול? 5) איך נראה הדימוי-העצמי שלך? 6) מה המרקם של הצבע ירוק? 7) מה הריח של הבושם האהוב עלייך? 8) איך נראית אהבה? 9) מה החוש האהוב עלייך? 10) מה הצבע של השיר האהוב עלייך? 11) המ המרקם של הריח האהוב עלייך? 12) איך קיץ נשמע? 13) המספר שש, הוא זכר או נקבה? 14) מה הגיל של האות "פ"? 15) איך האות "מ" מרגישה? 16) מה הצבע של הריח של סבון? 17) איך ענן נשמע? 18) מה המשקל של השמחה שלך? 19) איך נראה הדימיון שלך? 20) כמה גבוה הסרט האהוב עלייך?

Justin Angel

New member
התשובות שלי לשאלות :)

1) מה הצבע של האות "ס"? סכתום 2) איך שמחה נראית? זהב, יהלומים ונשים 3) איזה צבע היום? אדום כחלחל 4) מה הטעם של סגול? לימון סורבה 5) איך נראה הדימוי-העצמי שלך? כלב שאר-פיי 6) מה המרקם של הצבע ירוק? כמו של שמן 7) מה הריח של הבושם האהוב עלייך? תפוזים. 8) איך נראית אהבה? מעורפלת. 9) מה החוש האהוב עלייך? טלקניזיס. 10) מה הצבע של השיר האהוב עלייך? כחול בהיר. 11) מה המרקם של הריח האהוב עלייך? רך. 12) איך קיץ נשמע? חם. 13) המספר שש, הוא זכר או נקבה? חסר-מין. 14) מה הגיל של האות "פ"? חמש מאות, שישים ושתיים שנה, מאתיים חמישים ושלוש יום, ועשרים דקות. 15) איך האות "מ" מרגישה? זדונית ומרושעת. 16) מה הצבע של הריח של סבון? וורוד. 17) איך ענן נשמע? זורם. 18) מה המשקל של השמחה שלך? טון של נוצות. 19) איך נראה הדימיון שלך? אין פרמטרים מוגדרים מראש. 20) כמה גבוה הסרט האהוב עלייך? מגיע בערך את פלוטו.

moon dancer

New member
אני עדיין כאן...

שלום שלום לכולם...רק רציתי להראות סימני חיים כלשהם...איזה כיף לקום ב-12 בבוקר כשכל האחים הקטנים בבי"ס!!!
ולשאלות....... 1) מה הצבע של האות "ס"? ירוק-אדום-כתום כמו בשלכת 2) איך שמחה נראית? זהב, יהלומים וגברים...זה לא נשמע ממש רע???? 3) איזה צבע היום? כל הצבעים...וצלוללל 4) מה הטעם של סגול? מר 5) איך נראה הדימוי-העצמי שלך? אמממ..סוס מוסטנג מאולף 6) מה המרקם של הצבע ירוק? כמו של מי גשם 7) מה הריח של הבושם האהוב עלייך? רוזמרין ולימונים. 8) איך נראית אהבה? בוהקת. 9) מה החוש האהוב עלייך? זה קשה...אין לי מושג...כולם. 10) מה הצבע של השיר האהוב עלייך? לבן קר כזה. 11) מה המרקם של הריח האהוב עלייך? כמו של ערפל...שזה...ערפילי??? 12) איך קיץ נשמע? רע. 13) המספר שש, הוא זכר או נקבה? נקבה, כמו כל הדברים הטובים בעולם! 14) מה הגיל של האות "פ"? אממממ...מה שג´סטין אמר פחות עשר דקות... 15) איך האות "מ" מרגישה? מ...כמו ב-moon, אני הייתי אומרת מאושרת במיוחד 16) מה הצבע של הריח של סבון? ירוק 17) איך ענן נשמע? אמממ...-ככה 18) מה המשקל של השמחה שלך? אי אפשר למדוד כמות כזאת... 19) איך נראה הדימיון שלך? כמו סיפור או סרט מאוד מאוד מוזרים וסבוכים.. 20) כמה גבוה הסרט האהוב עלייך? שלי מגיע רק עד הקצה של העץ הגבוה ביותר ביערות העד באיטליה.. ואם כבר אנחנו בנושא הזה...למרות שזה לא קשור לפורום...אני אעלה שאלה נוספת, קצת פחות מקורית...מה הסרט האהוב עליכם???

RainBird

New member
שאלות ותשובות ולשאלות....... 1) מה הצבע של האות "ס"?ארגמן 2) איך שמחה נראית? אור זהוב עם ערפילים 3) איזה צבע היום?תכלת 4) מה הטעם של סגול? חמצמץ 5) איך נראה הדימוי-העצמי שלך?כוכב יחיד בשמיים שחורים 6) מה המרקם של הצבע ירוק? צמיגי ודביק 7) מה הריח של הבושם האהוב עלייך?אברגריס ומושק (הריח האישי שלי שנרקח בבית). 8) איך נראית אהבה? מנצנצת מרחוק אבל דקיקה מקרוב. 9) מה החוש האהוב עלייך? ראייה (פנימית). 10) מה הצבע של השיר האהוב עלייך? מוזהב. 11) מה המרקם של הריח האהוב עלייך? ענן 12) איך קיץ נשמע? מחריד. 13) המספר שש, הוא זכר או נקבה? נקבה והוא אגב מספר המזל שלי 14) מה הגיל של האות "פ"? מיליוני שנים 15) איך האות "מ" מרגישה? מהורהרת 16) מה הצבע של הריח של סבון? סגול לילך 17) איך ענן נשמע? כמו רעם 18) מה המשקל של השמחה שלך?קילו וחצי 19) איך נראה הדימיון שלך?כל כל הדברים בעולם, ספירה שקופה שמשקפת הכל בצורה שונה 20) כמה גבוה הסרט האהוב עלייך? אברסט ואם כבר אנחנו בנושא הזה...למרות שזה לא קשור לפורום...אני אעלה שאלה נוספת, קצת פחות מקורית...מה הסרט האהוב עליכם? שוקולד. 22) מה הצבע של האלה?

ShiVeee

New member
אני נוכח ..

1) צבע כחול כהה 2) שמחה היא יצור נורא אופטימי (נורא דומה למה שוולט-דיסני מציירים) 3) הצבע הוא צהוב משתנה לירוק משתנה תכלת 4) מתוק שמכיר קצת מיץ בוחנה 5) אמבה מאוד גדולה וסגולה עם עין אחת משדרת סמכותיות 6) שברירי , כמו עלה יבש 7) כמו ריח של תשוקה 8) נראית כאשה עם טוניקה ורודה , יפיפיה מאוד אבל עם מבט זדוני. 9) מישוש. אני אוהב סתם לגעת... בכל מה שקשור בטבע.. במיוחד במים ועצים. 10) ירוק אינסופי כמו אירלנד :) 11) מיימי 12) אוטו גלידה 13) נקבה 14) מה שאמר ג´סטין + שעה ושבע דקות 15) מטופחת 16) ורוד (אף אחד לא יחלוק על כך..) 17) שריקה חרישית 18) שש וחצי טון 19) ראיתם פעם "הטורף"? ככה הדמיון שלי נראה : שקוף עם הבזקים של צהוב זוהר 20 ) דיי נמוך הייתי אומר..

Remirat

New member
ביפ... ביפ... בייייייייייייייייפ...

1) מה הצבע של האות "ס"? סגול בהיר. 2) איך שמחה נראית? כמו כוס לבנה גדולה עם סמיילי עליה. 3) איזה צבע היום? ירוק עם נקודות ורודות. 4) מה הטעם של סגול? חמוץ מתוק. 5) איך נראה הדימוי-העצמי שלך? כמו הפרח של אייסיקיו. 6) מה המרקם של הצבע ירוק? המרקם של השטיח שלי. 7) מה הריח של הבושם האהוב עלייך? "אנג´ל" 8) איך נראית אהבה? כמו דובון שמחזיק לב קטן ואדום. 9) מה החוש האהוב עלייך? הומור. 10) מה הצבע של השיר האהוב עלייך? קשת. 11) מה המרקם של הריח האהוב עלייך? גרגירי. 12) איך קיץ נשמע? רועש. 13) המספר שש, הוא זכר או נקבה? דו מיני. 14) מה הגיל של האות "פ"? 22 וחצי. 15) איך האות "מ" מרגישה? משועממת 16) מה הצבע של הריח של סבון? תכלת. 17) איך ענן נשמע? ווש. 18) מה המשקל של השמחה שלך? טון נוצות, או טון זהב... מה שיותר כבד. 19) איך נראה הדימיון שלך? מסך כחול... 20) כמה גבוה הסרט האהוב עלייך? גובה של עלף ממוצע.

Lion_Heart

Well-known member
הגרסה שלי.

1) מה הצבע של האות "ס"? כתום. 2) איך שמחה נראית? כמו עכברה קטנה שרוצה לחבק אותך. 3) איזה צבע היום? ירוק כהה. 4) מה הטעם של סגול? סמיך ומתוק. 5) איך נראה הדימוי-העצמי שלך? כמו וודי אלן, אבל חתיך... 6) מה המרקם של הצבע ירוק? מחוספס. 7) מה הריח של הבושם האהוב עלייך? "אנג´ל" 8) איך נראית אהבה? כמו רמירת. 9) מה החוש האהוב עלייך? החוש השישי (של מ. נייט שאמאלאן) 10) מה הצבע של השיר האהוב עלייך? שקוף. 11) מה המרקם של הריח האהוב עלייך? מימי ואוורירי. 12) איך קיץ נשמע? כמו נילס הולגרסון. 13) המספר שש, הוא זכר או נקבה? זכר. 14) מה הגיל של האות "פ"? 24. 15) איך האות "מ" מרגישה? מתוסכלת. 16) מה הצבע של הריח של סבון? ירוק. 17) איך ענן נשמע? "fluff" 18) מה המשקל של השמחה שלך? חסר משקל. 19) איך נראה הדימיון שלך? טורנדו. 20) כמה גבוה הסרט האהוב עלייך? בערך בגובה הפלנטה. R.L.D

temis

New member
חסר כותרת :)

1) מה הצבע של האות "ס"? לבן. 2) איך שמחה נראית? *הסמל של נירוונה* 3) איזה צבע היום? סגול. 4) מה הטעם של סגול? ענבים. 5) איך נראה הדימוי-העצמי שלך? איזה דימוי עצמי? 6) מה המרקם של הצבע ירוק? קריסטלי. 7) מה הריח של הבושם האהוב עלייך? "נועה" 8) איך נראית אהבה? 2 guys having sex 9) מה החוש האהוב עלייך? שמחה. 10) מה הצבע של השיר האהוב עלייך? אדום. 11) מה המרקם של הריח האהוב עלייך? אוורירי. 12) איך קיץ נשמע? כמו ים. 13) המספר שש, הוא זכר או נקבה? נקבה. 14) מה הגיל של האות "פ"? 223. 15) איך האות "מ" מרגישה? מנודה. 16) מה הצבע של הריח של סבון? שחור. 17) איך ענן נשמע? כמו אלוהים ממונטי פייטון. 18) מה המשקל של השמחה שלך? מינוס אפס. 19) איך נראה הדימיון שלך? יותר מדי מסובך. 20) כמה גבוה הסרט האהוב עלייך? 8 מטר. :)

killerspider

New member
אז ככה...

הצבע של ס הוא בטח סגול שמחה נראית כמו אור בעיניים היום שלי היה אדום-צהוב, תודה. הטעם של סגול הוא קטיפתי כמו פטיש. ירוק הוא חלקלק שמנוני. הריח של הבושם האהוב עליי הוא קרוב ,ורוד-תה.עם נגיעה של טעם קליפת עץ גדול שיש לו עלים בירוק שמנוני.עם שרוולים ארוכים ובלי מכנסיים. אהבה נראית כמו שמיים. החוש האהוב עלי... להתלבט בין ריח למגע. אין לי רק שיר אחד אהוב. אבל הם בדרך כלל ירוק בהיר-ורוד סגול מזעזע. קיצ נשמע כמו צחוק של ילד על חוף הים עם טעם של ארטיק לימון. אין דבר כזה מספר שש. אין דבר כזה מספר. אין גיל לאות פ. אין דבר כזה גיל. אבל ל-מ´ בטח יש אגו מפוצצ ,כי היא האות שהכי משתמשים בה בעברית. אומשהו הצבע של הריח של הסבון הוא בדרך כלל כחול בהיר בהיר. ענן נשמע כבד. השמחה שלי היא מאוד כבדה. לא יודעת למה או עד כמה אבל היא פשוט ככה. מאוד. הדימיון שלי נראה כמו סימטאות עם קולות עמומים. בסרט שלי דווקא נופלים עם הרבה רעש בניינים גבוהים גבוהים... ו.. זהו.

kosh

New member
אני לא יכול עכשיו...

אני גם כאן אבל אני לא ממש יכול להגיב עכשיו כי אני לא בבית יום ראשון או שני אני אענה על השאלות אם זה לא ירד מחוץ לדף הנ"ל. ככה שאני לא דואג עכשיו. kosh we are gray

Dia Leoghann

New member
שלום ג´סטין....

ברוך שובך!!! אני שמח לראות אותך. אין צורך להשתלט... אתה יכול לבוא וללכת מתי שמתחשק לך. אם אתה מתכוון להפוך למנהל הפורום - אני הראשון שיברך על כך... צריך כאן מנהל סוף סוף. עבדים ממושמעים??? הגזמת.... 1. צבע האות ס הוא ירוק בלמעלה וצהוב בלמטה. 2. שמחה ניראת כמו ציפור 3. היום אפור 4. לסגול יש טעם חמוץ-מתוק כמו של צוף 5. הדימוי העצמי שלי נראה כמו גרביל שמידי פעם מעיז לצאת מהמחילה... 6. המרקם של ירוק הוא שעוותי 7. הריח של הבושם האהוב עלי הוא כמו של הפרח הלבן ההוא שהיה ליד הבית הקודם שלי - אם לא עשו ממנו עדיין בושם אז אולי הגיע הזמן... 8. אהבה ניראת כמו ורד - קוצים, שורשים והכל 9. החוש האהוב עלי הוא הראייה. 10. אין שיר אהוב עלי ביותר - אבל אני אוהב שירים כתומים וצהובים 11. המרקשם של הריח האהוב עלי הוא צמיגי עם גבישים (דבשי כזה...) 12. איך קיץ נשמע? טוב תודה. ההיפך מחורף? 13. המספר שש הוא זכר. הסיפרה שש היא זוגתו לחיים ויש להם כלב תחש קטן. 14. הגיל של האות פ הוא הזמן שעבר מאז סופה של הפרה-היסטוריה, או במילים אחרות, אמור לי בת כמה ההיסטוריה, ואומר לך את גיל האות פ´. 15. האות מ´ מרגישה מעוקמת, מעוגלת, מתקדמת וממוקמת היטב. 16. הצבע של הריח של הסבון הוא אפרפר - כמו ענן נוצה אפור. 17. ענן נשמע כמו טל על גב האוהל 18. השמחה שלי בדרך כלל מרחפת - משמע היא קלילה מאוד - כמו אוויר. 19. הדמיון שלי נראה כמו תוהו-ובוהו אבל אני מוצא בו הכל. 20. הסרט האהוב עלי הוא בגובה המסך. בברכת אור ואמת, Dia Leoghann

Justin Angel

New member
לא חשבתי על זה באמת...

פשוט תיכננתי לשעבד את כולכם כדבר ספונטני כזה, ולא כמשהו כחלק מקאמפיין להיות מנהל פורום. נראה... ד"א גרביל? כמה חמוד :)

killerspider

New member
ג´אסטין הוא האלהים...ג´אסטין הוא הא

[אייקון של קבוצת ילדים קטנים עם קארה לבן הולכים קדימה עם מבט זזזגגווגיייי בעניים]

ShiVeee

New member
"ואני גם מוסיף שאלון שיעזור לנו

להתגבש" אני חושב ששורה זאת מסבירה את מהות השאלות

moon dancer

New member
ואם כבר להתגבש...

אולי כל אחד יכתוב משהו על עצמו...לעצלנים שבינינו שאין להם כוח להיכנס לכרטיס האישי...(מודה באשמה...
)

למעלה