שלום שלום,

קובנר

New member
שלום שלום,

אני שמח לראות שיש כאן עוד אנשים ואפילו אליאן שהצהירה שהיא תיהיה מאוד עסוקה נמצאת כאן, איזה יופי. "אני תמיד כאן, גם כשקשה לך לבד" אני כרגיל בא ממקום אחר (מאליאן לפחות..) וקצת פחות מחובר לחיים של נמרוד ויותר מחובר לחיים שלי. אולי זאת מן הבטחה של לאחר פרידה. מאין "נישאר ידידים" אבל יותר אמיתי. כלומר: נפרדנו, אבל אנחנו עדין אנשים שמכירים אחד את השניה טוב מאוד, ועדין "חברים" גם אם לא במובן הממסדי. אם קשה לך, את יכולה להתקשר. אם את צריכה עזרה, אני פה. קטעי זכרונות וכו' מתאים גם כאן. א. קובנר

E l i a n

New member
הלו קובנר :) באמת מזמן לא כתבת..

שמחה לראות שלא נטשת אותנו :) אני תמיד נמצאת כאן,גם אם לא כותבת :) כאשר קראתי את מה שאתה כתבת..דפקתי את הראש בכרית ואמרתי "וואלה,הבנאדם צודק!".. וגם כאשר חושבים על הפירוש שלך בהקשר של נימרוד..(אני משוחדת,חולה,מה לעשות :))..יש קשר.. משום שהוא ואורלי..עדיין..איך לומר זאת..ידידים.. וואי.. הפירוש שלך נשמע כל כך הגיוני!
חחח.. כדאי שאני אשתוק עכשיו :) *אליאן*

שריתת

New member
כן יכול להיות

שזה באמת כללי ומדבר על קשרים בכלל בין אנשים שיש להם זכרומות משותפים מתקופות משותפות.

E l i a n

New member
תגידי, שרית..

יש לך את שני הדיסקים של נימרוד?.. ועוד פרטים שכאלה :) סתם, שנדע עלייך מעט יותר :) אגב, את באה להופעה בקיבוץ יגור? ו..זהו :) *אליאן*

למעלה