שלום שלום....

sabresagol

New member
שלום שלום....

אני עושה עבודה לשיעור ספרדית: 1. סיכום על 4 ארצות דוברות ספרדית (בעברית) - עם זה הסתדרתי. 2. כתיבת 8 משפטים בספרדית על כל ארץ - פה אני צריך ת'עזרה שלכם, אני צריך שתכתבו לי בספרדית (+פירוש בעברית) משפטים קלים על הארצות מקסיקו, ספרד, ונצואלה וארגנטינה. דוגמאות: בירת ספרד, מדריד היא עיר יפה; לארגנטינה ליגת כדורגל טובה; בונצואלה יש שווקים רבים; במקסיקו מעל מאה מיליון תושבים וכו...
מראש, סברס סגול.

sabresagol

New member
בואו נעזור לכם לעזור לי....

אנא תרגמו לי את המשפטים הבאים: (כמובן שאם בא לכם אתם יכולים להוסיף משפטים...) ספרד: 1. מדריד ממוקמת במרכז ספרד. 2. צבעי הדגל של ספרד הם צהוב ואדום. 3. בספרד משתמשים ביורו האירופאי. 4. בספרד תיאודורים נלחמים בשוורים. 5. בספרד יש בעיקר נוצרים. 6. בספרד הרבה ערים יפות. 7. ספרד גובלת עם פורטוגל. 8. בספרד מוזיאונים רבים. ארגנטינה: 1. בארגנטינה ליגת כדורגל טובה. 2. פירוש הביטוי "בואנוס איירס" הוא אוויר טוב. 3. לארגנטינה הרבה ארצות שכנות. 4. מארגנטינה מגיעות הרבה טלנובלות. 5. מרקו חיפש את אימו בארגנטינה. 6. 7. 8. ונצואלה: 1. בונצואלה יש הרבה נפט. 2. בונצואלה יש שוק שנקרא "סבנה גראנדה". 3. בונצואלה יש ג'ונגלים רבים. 4. קרובי משפחה שלי גרים בונצואלה. 5. 6. 7. 8. מקסיקו: 1. במקסיקו מעל מאה מיליון תושבים. 2. במקסיקו הוכלים בוריטוס. 3. מקסיקו היא שכנה של ארה"ב. 4. במקסיקו הרבה אנשים חובשים סומבררו. 5. 6. 7. 8. כאמור, משפטים נוספים יתקבלו בברכה, סברסגול.

krn

New member
עוד רעיונות על ארגנטינה

EN ARGENTINA SE TOMA MATE ARGENTINA ESTA EN SUDAMERICA ARGENTINA FUE UNA COLONIA ESPANOLA

orquidea

New member
על וונצואלה

1. EL SALTO ANGEL ESTA EN VENEZUELA 2. VENEZUELA TIENE MUCHO PETROLEO 3. SIMON BOLIVAR LIBERTO A VENEZUELA 4. EN VENEZUELA HAY MUCHA POBREZA 5. LA CAPITAL DE VENEZUELA ES CARACAS 6. VENEZUELA ESTA AL NORTE DE SUD-AMERICA 7. MI FAMILIA VIVE EN VENEZUELA 8. EN VENEZUELA SE BAILA EL JOROPO תירגום: 1. מפל אנחל (הכי גבוה בעולם) נמצא בוונצואלה 2. לוונצואלה יש הרבה נפט 3. סימון בוליבר שיחרר את וונצואלה 4. בוונצואלה יש המון עוני 5. עיר הבירה של וונצואלה היא קארקס 6. וונצואלה ממוקמת בצפון דרום אמריקה 7. המשפחה שלי גרה בוונצואלה 8. בוונצואלה רוקדים חורופו (JOROPO) דרך אגב "סבאנה גרנדה" זהו רחוב חנויות יוקרתית בקארקאס, כמו דיזנגוף בת"א אולי צריך לתקן שגיאות כתיב בספרדית, המון זמן לא כתבתי אבל מקווה שעזר לך,

e-shfiyut

New member
תודה לשניכם....אבל.....

לא יודע להסביר למה, אבל זה לא המשפטים שאני מחפש... אז הפעם אכתוב בדיוק את המשפטים שאני רוצה בתקווה שתתרגמו לי אותם בזריזות... (העבודה צריכה להיות מוגשת ביום שני)... השתמשתי גם במשפטים משלכם, תודה... ספרד: 1. מדריד ממוקמת במרכז ספרד. 2. צבעי הדגל של ספרד הם צהוב ואדום. 3. בספרד משתמשים ביורו האירופאי. 4. בספרד תיאודורים נלחמים בשוורים. 5. בספרד יש בעיקר נוצרים. 6. בספרד הרבה ערים יפות. 7. ספרד גובלת עם פורטוגל. 8. בספרד מוזיאונים רבים. ארגנטינה: 1. בארגנטינה ליגת כדורגל טובה. 2. פירוש הביטוי "בואנוס איירס" הוא אוויר טוב. 3. לארגנטינה הרבה ארצות שכנות. 4. מארגנטינה מגיעות הרבה טלנובלות. 5. מרקו חיפש את אימו בארגנטינה. 6. בארגנטינה שותים מאטה. 7. ארגנטינה בין המדינות הגדולות באמריקה. 8. המורה אדוארדו בא מארגנטינה. ונצואלה: 1. בונצואלה יש הרבה נפט. 2. בונצואלה יש שוק שנקרא "סבאנה גראנדה". 3. בונצואלה יש ג'ונגלים רבים. 4. קרובי משפחה שלי גרים בונצואלה. 5. בונצואלה יש המון עוני. 6. המטבע בונצואלה הוא בוליבר. 7. ונצואלה ממוקמת בצפון אמריקה הדרומית. 8. מקסיקו: 1. במקסיקו מעל מאה מיליון תושבים. 2. במקסיקו הוכלים בוריטוס. 3. מקסיקו היא שכנה של ארה"ב. 4. במקסיקו הרבה אנשים חובשים סומבררו. 5. 6. 7. 8. אם אפשר לתרגם בידיוק לפי הסדר הזה, כדי שאני מה אומר כל משפט, או לכתוב תרגומים ליד המשפטים... שוב תודה, סברס.
ובקשר לסבאנה גראנדה: אני לא יודע מה כתוב בספרים ובמדריכי התיירות על הסאבנה גראנדה, אבל הייתי בונצואלה, ובפועל הסאבנה גראנדה

Yoss25

New member
משפטים

לספרד: 1. Madrid está en el centro de España 2. Los colores de la bandera espaõla son rojo y amarillo 3. La moneda que se utilizan en España es el euro 4. En España, los matadores luchan contra los toros 5. La mayoria de la poblacion en España es cristiana 6. En España hau muchas ciudades hermosas 7. España tiene una frontera con Portugal 8. En espanña se encuentra muchos museos לארגנטינה 1. En Argentina hay una muy buena liga de fútbol 2. Buenos aires" sinifica buen aire" 3. Argentina tiene muchos paises vesinos 4. Desde Argentina llegan muchas telenovelas 5. Marco buscaba a su madre en Argentina 6. En Argentina se toma mucho mate 7. Argentina es de los paises mas grande en sudamérica 8. El maestro Eduardo vinó de Argentina לונצואלה 1. En Venezuela ha y mucho petrolio 2. En Venezuela hay un mercado que se llama "sabana grande 3. En Venezuela hay muchas selvas 4. Mis parientes viven en Venezuela 5. En Venezuela hay mucha pobreza 6. La moneda que se uza en Venezuela es el bolivar 7. Venezuela esta hallada en el norte de sudamérica 8. La capital de Venezuela es Caracas למקסיקו 1. En Mexico viven mas de 100 miliones de habitantes 2. En Mexico se come borritos 3. Mexico es un vesino de los estados unidos 4. En Mexico la gente se pone sombreros 5. La moneda mexicana es el peso 6. Mexico está entre el oceano pacifico y el atlantico 7. Mexico sufre mucho de terramotos . La comida mexicana es muy picante

sabresagol

New member
בנאדם, תודה....

אין לך מושג איך עזרת לי... כל-טוב לך, צ'או אמיגוס, ניר - סברס.

sabresagol

New member
עוד ניג'וסים....

איך אומרים לובשים? כמו במשפט: "אנחנו לובשים בגדים"... מה פירוש שני המשפטים האחרונים על מקסיקו שרשמו לי פה? (משפטים 7 ו-8)

Yoss25

New member
ניג'וסים

לובשים = vestirse משפט 7. מקסיקו סובלת מאוד מרעידות אדמה משפט 8. האוכל המקסיקני חריף מאוד

למעלה