שלום שלום

שלום שלום

האמת, נכנסתי רק לקרוא את ההודעות ובסוף החלטתי גם לכתוב... קוראים לי סתיו אני בת 17 , כיתה יא הפורום הזה העלה לי כמה זכרונו ילדות כואבים והאמת שעכשיו, כשגם אחותי הקטנה מתמודדת עם הבעיות שהתמודדתי איתם אני הכל נראה הרבה יותר ברור האם שמתם לב, שהרבה פעמים הילדים בכיתה בכלל לא אוהבים את "מלכת/מלך הכיתה" אלא פוחדים מהם? אלא הם ילדים שאם לא היו לומדים להישתמש בלשון חדה או לא היו נראים מאיימים וודאי היו נדחקים לפינה. בשלב מסויים גם גיליתי, משיחה שהייתה לי עם חברה שבתקופת כיתה ה-ו הייתה "מלכת הכיתה" אמרה שההיתנהגות המגעילה, החרם שהייתה מטילה על אנשים נבע מתוך פחד היא פחדה כי היא ידעה שלא באמת אוהבים אותה אלא מפחדים ממנה ושאם לא תחרים את הילדים שנראו לה נחמדים שכולם אוהבים אותם אז יהיו מלכי הכיתה ולא היא. הייתה עוד בחורה שאומרת שכל תקופת חטיבת הביניים היא הרגישה שיש לה חברות שהן איתה רק כי היא "מקובלת" ומקירה הרבה בנים והיא ניצלה אותן בצורה נוראית בשביל "לבחון" אותן. אז אולי ה"מקובלים" הם לא כל כך רשעים (אהה ואני לא הייתי מקובלת, ההפך הייתי אחת החננות היותר גדולות של ההיסטוריה
)

cai

New member
וואלה, יש בזה משהו...

אמנם לא סבלתי מהתנכלויות וחרם, אלא הייתי סתם חנונית (עדיין, עדיין!), אבל כן- חלק מה"מקובלים" בכיתה מחזיקים בהמון כוח בידיהם, שכמו כל בן אדם שלא יודע לעשות שימוש נכון בכוח, הוא עושה בו שימוש לרעה (עבד כי ימלוך...) שימו לב- מלכי הכיתה הם בדר"כ לא החבר'ה היעילים, אלה שלומדים כמו שצריך, שאפשר להעזר בהם לפני מבחנים. לרוב, לפני מבחן, הם מגיעים בבושת פנים לאלו שלומדים בבקשה לעזרה, או, אם המעמד מחייב, פשוט שוברים את הראש ומוציאים 60. ("שאני אבקש עזרה מזאתי?") אה, יש גם את הזרם של המקובלים הקצת יותר חכמים שמחזיקים בחבר חנון אחד לשימוש בעת הצורך (אבל אף פעם לא מזמינים אותו ליציאה כלשהי, חס וחלילה) תחשבו על זה...

מזכיר את "הנסיך" של מקיאבלי../images/Emo16.gif

*לא מאמין שאני זוכר משהו משיעור היסטוריה לפני שבועיים
*. הממ.. כן, יש משהו בזה.. כל העניין של "המקובליזם" ביסודי מורכב מהמון דברים. יכול להיות שגם החינוך של "שיהיו לך הרבה חברים" מוטעה, ולכן ילדים יעשו הכל בשביל שיהיו להם חברים (שלדעתי ברוב המקרים מזוייפים).
ניר

ברוכה הבאה...

עוד סוד.. תתפלאי כמה ילדים מפחדים מהם.. אין לך מושג.. בגלל זה כל הבנות רצות אחרי מלכת הכיתה.. הן מנסות לחקות אותה.. את יודעת להתלבש כמוה. להיות כמוה, להתנהג כמוה. בקיצור.. שפוטות.. אבל כמו שאמרתי. יש קטצ'. לא רק שזה לא נגמר אף פעם.. אלא זה גם משתנה כל הזמן.. הן עוזבות אותה. משאירות אותה לבד.. וזה הסוד בעניין... וזה פשוט קורה.. מתישהו הן מבינות. שהן תחת מעטה של איזה זיוף או משהו כזה.. ואז. הן באות ומתחילות ללכת בדרך שלהן.. אה. ומה שהיא אמרה לך. ה-"מלכת הכיתה" בקשר לחרם.. זה נכון... החרם הזה נובע מפחד. איזה פחד בדיוק? אולי שהן יהיו כמוה. שעוד בנות ירצו להיות מלכות הכיתה.. לא פשוטים החיים של המלכות הכיתה.. אה? (מסקנה? לא להיות מלכות כיתה!
) בכל מקרה.. מתישהו היא דווקא די תתקרב לילדים שהיא שונאת.. זה קורה באיזשהו שלב איפשהו באחד מבתי הספר בארץ ובכלל בעולם.. כי הרי העסק של המלכות הכיתה.. נראה לי בכלל הגיע מחו"ל. ארצות הברית למשל. בתיכונים שם(כל הנבחרות של הבתי ספר. המעודדות למשל) אבל אתן יודעות מה עדי וצינית? שווה לבדוק את זה.. יש לכן מושג בקשר לזה? אם זה באמת מתחיל בחו"ל? או שזה פשוט מומצא בכל מקום בצורה שונה? וואלה. שאלה טובה.. ועוד דבר.. יש כאלה שדווקא כן רואים במלכת הכיתה איזה דמות עליונה שכזאת.. שאם מתקרבים אליה.. אז.. אופס.. אבל.. שוב.. היא נופלת מתישהו.. כמו האימפריה...

ברוכה הבאה!!

תראי בנוגע למה שכתבת.. אני אישית חושבת שאין הגדרה מסויימת ל"מלך הכיתה" או "מלכת הכיתה" הכוונה היא שאין להם מאפיינים מסויימים.. יש רעים ויש טובים, יש מכוערים ויש יפים וכך הלאה... ואני אכן מסכימה שיש אנשים שיש להם חברים רק בגלל מעמדם החברתי ולא בגלל שהם באמת רוצים להיות בחברתם. שימי
שאלו שכביכול "נחשבים" בחברה לא משנה שהם יכולים להיות האנשים הכי מגעילים שיש, תמיד יש להם חברים.. אבל אני אישית לא קוראת להם חברים כי הם נמצאים איתם רק כי הם האנשים "הנכונים". הם לא באמת נמצאים בשבילהם כשצריך.. זאת חברות מזוייפת. ואצלי בשכבה יש הרבה כאלה..

למעלה