שלום שלום!

ITTAYH

New member
שלום שלום!

אמממ...אני איתי, אני עודמעט בן 15 (עוד כמה חודשים), ו..רציתי לספר לכם את הסיפור שלי, בתקווה שיגרום לכמה אנשים לחייך-ואולי לתת לכם מושגים חדשים על "מקובלות". בכיתה ד' עברתי לבית ספר חדש. האנשים ניסו להיות נחמדים בהתחלה, אבל הייתי אומלל, כי מה לעשות-לא התאמתי לתבנית שניסו ליצור לי. תוך כמה שנים כבר לא סבלתי את המקום הזה-אנשים היו מגעילים אלי במכוון, בלי שעשיתי להם כלום, והייתי מאוד רגיש ובכיתי יותר מדי פעמים בנוכחות אנשים, עד שכבר לא לקחו אותי ברצינות ורק לחברים שלי היה חשוב לשמוע מה היה לי להגיד. ובכיתה ח', אחרי 3 שנים אומללות למדי (בבית הספר שלי לשעבר למדו מא' עד ח'), סוף סוף הכרתי אנשים נחמדים, גם אם לא הייתי מקובל ועדיין היה מי שחיפש לפגוע. עדיין היה לי קשה, ועדיין היו אנשים שלא סבלתי-אבל בפעם הראשונה היה לי למה לקום בבוקר, וידעתי שבסופו של דבר אני אעבור בית ספר, וששנה הבאה אני עובר לתיכון. ונגמרה המסיבת סיום, ונגמר החופש. ועכשיו אני בתיכון, סוף סוף בקבוצה של אנשים שאני אוהב, אנשים שלא שמים זין ועושים מה שבא להם ולא מתאימים את עצמם למסגרות המטומטמות שמכתיבים להם-וכן, האערסים קוראים להם "פריקים". ואני לא מקובל. אני מקובל מבחינתי. אני כבר לא שם זין, ולא אכפת לי מלהיות נורמלי או לנסות להתאים את עצמי לאנשים. כי האנשים האלו קיבלו אותי כמו שאני, בלי שהייתי צריך להפוך למשהו שאני לא. אנשים השתנו. ואני נשארתי בלי שום רגשות טינה על אנשים שפעם הייתי ביחסים רעים איתם, כי היום אנחנו כבר לא דבוקים אחד בתחת של השני. מצאתי לעצמי סביבה. ואתם יודעים מה? מבחינתי, שאנשים יקראו לי "פריק" (זה די משעשע כשחושבים על זה, שאני "פריק" רק בגלל שאני עם אנשים שונים), ושאני לא אהיה מקובל. אני לא רוצה להיות מקובל, כי אם אני אתאים את עצמי לאנשים האלו, אני אהפוך להיות עוד העתק שלהם. אני לא רוצה לפגוע באנשים, אני לא רוצה לעשות דברים שאני לא אוהב, אני רוצה להיות אני. ועכשיו אני עם כיתה מעולה, ואיכשהוא-נראה לי שהכל נועד ללמד אותי כמה שפופולאריות זה דבר שטחי וכמה שאני לא רוצה להיות מקובל. אני רוצה להיות אני, ומי שיש לו בעיה עם מי שאני או עם מי אני מסתובב יכול ללכת קיבינימט.

דיתוּש

New member
כל הכבוד../images/Emo13.gif

זאת הגישה! תישאר אתה בכל מחיר (אלא אם כן אתה מעצבן
)
אני באמת שמחה שמצאת את החברים שלך ואת מי שאתה... איזה כיף

ברוכים הבאים לפורומנו הקט! ../images/Emo6.gif

אני שמחה שהדברים הסתדרו בסוף לטובה. אכן פופלאריות זה דבר שטחי. וברגע שאנחנו מוצאים את מקומנו עם החברים שלנו אין יותר טוב מזה. שיהיה לך בהצלחה בהמשך, ותמשיך לבקר כאן כדי לעודד את השאר!

ITTAYH

New member
יאי! עוד צינית נחמדה לאוסף:)

הידד:) אה, כן-ותודה :0) יותרמדי סמיילים יש לי היום

*Ginny Weasley*

New member
וואו, מזדהה בצורה מוחלטת. ../images/Emo142.gif

הייתי ביסודי א-ח וסבלתי, עכשיו בתיכון כל אחד עם הקבוצה שלו ופחות מתייחסים לקטע של "אני מקובל ואתה לא". נחמד, נחמד.

RoTeMMM

New member
גם לי יש סיפור....

אני בכיתה ו' הייתי דיי מקובלת....כאילו לא "מלכה" אבל ילדה שעם כל הבנות המקובלות...... אני וחברות שלי היינו קבוצה של בנות שהיו חברות ממש טובות! עכשיו עלינו כיתה לז' ואני מרגישה שכל אחת הולכת לכיוון אחר..... אין לי כבר ממש חברות.......וגם אין לי את החברה הטובה שאני יכולה לסמוך עליה.... עכשיו אני עוברת לבית ספר אחר בעיר כי אני עוברת דירה....ואני פוחדת! למרות שיש לי את בת דודה שלי שהיא תיהיה בשיכבה שלי והיא גם דיי מקובלת...אבל אני לא ממש בקשר איתה וגם לא ניראה לי שהיא כל כך סובלת אותי.....אני פוחדת שהיא תישנא אותי ביגלל שעברתי לבית ספר שלה והיא לא תתייחס אליי.... אני לא יודעת מה לעשות כי בכל פעם שאני חושבת על זה אני מקבלת צמרמורת.....

p r u d e n s

New member
אוי גאד!../images/Emo182.gif

זה בדיוק הסיפור שלי.. הייתי נורא מקובלת בכיתה ו' עם מלא חברות שאהבתי, אבל אז עברתי דירה... ובדודה שלי שהיא מקובלת הכירה לי את כל החברות שלה כי היא בנאדם טוב
והיא אכן מסתובבת עם כל המקובלים הסנובים שאני לא סובלת
.. אבל מתי שהגיע בצפר מצאתי את החברות הכי טופות שלי ואני שמחה עכשיו. אני מקובלת-מבחינתי!

gloria23

New member
אתה כל כך צודק

כל מילה שלך פה זה זהב, הלואי והיו עוד אנשים עם גישה כמו שלך

למעלה