שלום שלום

Sweet SuGaR

New member
שלום שלום

אני רוצה לכתוב רשימות בצד של הבלוג (איפה שכולם שמים "גם אני שונא את המורדים" חחח) איך עושים את זה
תודה

spider kisser

New member
../images/Emo29.gif

האם את מתכוונת לבאנרים(תמונות עם כיתוב עליהן) או לטקסט פשוט?

spider kisser

New member
../images/Emo29.gif

לא הבנתי לאיזו אפשרות התכוונת כשאמרת 'כן', אבל אני מניח שהתכוונת לבאנרים. אז בעקרון כדי לשלב באנרים צריך להשתמש בקוד HTML לא מסובך.

Ligeiro

New member
באותו הקשר...

ניסיתי לשים את הiframe הזה בצד... אני אמנם רושם את הקוד והכל, אבל הפריים לא מקבל את ההגדרות שאני נותן לו כמו רוחב, גובה וכו', ובנוסף הוא מציג בו את דף הבית של תפוז ולא את הדף שהגדרתי.. מה הבעיה?!

Ligeiro

New member
בוא נגיד שמשו בסגנון:

<iframe src="x.html" width="x" height="x"></iframe> לא חשבתי שהקוד האמיתי באמת ישנה, רק הרעיון הכללי... יש למישהו רעיון למה זה לא עובד?

De-Panther

New member
אז תמצא פתרון לבד..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמו כל שאר האנשים שמצאו פתרון לבד לפניך ובאותו נושא מי שרואה מישהו עם רשימה כזו בצד או שמוסיף לבלוג שלו רשימה כזו בבקשה תודיעו לי על זה פשוט אני מנסה להכין רשימה לפי סדר האנשים שהוסיפו את זה לבלוגים שלהם(קודם אני אחר כך אור...) זה גם מקשר בין בלוגים וגם מוסיף עוד אנשים לבלוג שלוחצים על הקישור והכל... ובבקשה תתנו לאנשים להתאמץ כדי להגיע לדבר הזה זה מאוד פשוט... צריך רק הגיון... ואני מעדיף שיהיה לאנשים שעשו את זה מעט היגיון

Ligeiro

New member
אז תרשום שהצלחתי!!!!!!!!!!

כרגע זה מראה את עמוד הבית של103.fm סתם בגלל שעוד לא העלתי דף.. בכל מקרה - זה עובד!

Ligeiro

New member
בעצם כבר שמתי שם דף

אז אתה מוזמן להוסיף אותי לרשימה שלך אם בא לך

למעלה