שלום שלום!!!

dra cool la

New member
שלום שלום!!!

אתם מכירים את הרדיואים והערוצים של המוזיקה? הם תמיד עושים "המצעד של ------" או "עשרת הגדולים של ------" או "20 המעולים של אירופה" וכאלה. חשבתי על זה. הצטרפו לפה (כרגיל, בנות) חדשות לפורום היפה שלנו, ואני מתחיל משהו חדש!!! מצעד השירים הכי טובים של טאטו. אני אעשה רשימה (כתגובה להודעה הזאת) ואתם תבחרו משם-5 שירים הכי מוצלחים מתוך הכל, ו-3 קלפים מתוך הכל. בסוף, אני אעשה ספיישל מיוחד של השיר והקליפ הזוכים. בסדר?? מעולה! -אני אפרט קצת יותר: בספיישל של השיר והקליפ הזוכים, אני אפרסם תמונות, מילים, ציורים וכו' על הקליפ והשיר שזכו, וכמובן שגם אתם תוכלו לעשות ככה, גם. פשוט תשרשרו אח"כ לשירשור את הדברים שאתם רוצים לשים ב-ק-ש-ר ל-ש-י-ר ב-ל-ב-ד, בלי לנצל"ש. תהנו- סהר.

dra cool la

New member
המועמדים.

קטגוריה מספר 1-שירים באנגלית. נא לבחור 5: -All The Things She Said. -Not Gonna Get Us. -How Soon Is Now? -Robot. -30 Minuts. -Show Me Love. -Stars. -Malchik Gay. קטגוריה מספר 2-שירים ברוסית. נא לבחור 5: -ya soshla s uma. -zachem ya. -pakaji m'ne luboith. -toi vrak. -prostyedvizheniya. -dishitai do100. -nas neat dogoniat. קטגוריה מספר 3-קליפים. נא לבחור 3: -нас не дагонят- not goona get us. -Я сошла с ума-all the things she said. -прастые движэния- simple move. -How soon is now. -ne ver ne boisya. -30 minuts. אלו היו המועמדים. עכשיו תבחרו...

dra cool la

New member
והבחירה שלי היא......

All The Things She Said. Robot. Malchik Gay. Show Me Love. How Soon Is Now? ya soshla s uma. pakaji m'ne luboith. zachem ya. prostyedvizheniya. toi vrak. нас не дагонят- not goona get us. How soon is now. ne ver ne boisya. ושחכתי לאמר: אתם צריכים לדרג את הבחירות שלכם! *את הקליפ של רובוט לא הוספתי, כי לא כולם ראו.

הבחירה שלי....../images/Emo26.gif

All the thing she said not gonna get us how soon is now malchik gay 30 minuts ya soshla s uma nas neat dogoniat toi vrak zachem ya prostyedvizheniya Я сошла с ума-all the things she said нас не дагонят- not goona get us How soon is now

../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif

שירים באנגלית 1.Not Gonna Get Us 2. How Soon Is Now? 3. Stars 4. 30 Minutes 5. All The Things She Said שירים ברוסית 1. Nas Ne Dogonat 2. Pokaji Mne Lubov 3. Prostiye Dvijenia 4. Zachem Ya 5. Ya Sowla Suma קליפים 1. Not Gonna Get Us 2. Simple Move 3. How Soon Is Now?

buffgirl

New member
טוב, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אנגלית 1. Stars 2. How Soon Is Now? 3. Not Gonna Get Us 4. Malchik Gay 5. Show Me Love רוסית 1. ya soshla s uma 2. nas neat dogoniat 3. toi vrak 4. Pokaji Mne Lubov 5. Zachem Ya קליפים 1. all the things she said 2. not goona get us 3. How soon is now?

dra cool la

New member
מעולה!!!

רק תזכרו: תדרגו את מי שהכי אוהבים למי שפחות!!! וכל הכבוד למי שמשתתף.

dra cool la

New member
נווו........ למה אתם לא מצביעים???

איפה כולם לעזאזל??? תצביעו והשפיעו!

dra cool la

New member
אררררר איתכם!!!

אני חושב שכבר אני אפתח שירשור לשיר הזוכה....

למעלה