שלום שלום :)

שלום שלום :)

מה קורה אנשים? אני מיכל ואני מכורה לצעירים חסרי מוח.. אה.. מנוח חח (עכשיו כולכם קמים ואומרים: ווי לאב יו מיכל.. חח) בכל אופן יש לי כמה שאלות ובקשה אם זה פסדר 1. שאלת ספויילר- האם מקנזי אכן הנכדה של קתרין? 2. אני מחפשת תמונה של השחקנית ששיחקה את קאלי בפעם השנייה... אולי מישהו יודע מה שמה? או למישהו יש תמונה שלה? אני מדברת על הגבוהה המתולתלת... תודה רבה

אז קודם כל...

ברוכה הבאה ונכון! ככה אנחנו מקבלים את פני החדשים... we love michal 1. כן,מקנזי היא אכן נכדתה של קתרין (ואל תאמיני לאף מילה של ג'יל...) 2. מצטערת אבל אין לי תמונה של קאלי, אבל עזבי אותך שטויות, מה את צריכה תמונה של קאלי, עוד מעט אני יצרף לך תמונה ששווה אלף תמונות של מיס קאלי רוג'רס...

אכן כך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יאווווווו איך הייתי עושה לו טובההההההההההה
ותודה על הקבלת פנים :)

המגרה

New member
שלום

תשובה היא כן מקנזי היא נכדתה של קתרין וזה יתגלה החודש.ובקשר לשאלה השנייה אין לי מושג.

Dawn12

New member
ברוכה הבאה מיכל! ../images/Emo24.gif

שלחתי לך גם מסר, ואגב - שאלות זה תמיד פסדר
אני נמצא בצבא הלילה (תורנות) אז אין לי הרבה זמן להגיב ובטח שלא לראות את הפרק (לכן אני גם לא רוצה לקרוא עוד את שרשור הפרק היומי) אבל מחר אני אחזור, אצפה ואפצה על כל החוסר. בינתיים אני רואה שאתם מסתדרים מצויין בלעדיי.

ים כחול

New member
../images/Emo23.gifשחר../images/Emo23.gif

רק שתשמור על עצמך זה הכי חשוב
מתגעגעים ומחכים בסבלנות

מקווה שהתורנות עברה בנעימים../images/Emo140.gif

גם כשמדובר ביום אחד מרגישים בחסרונך
...

איזה מסתדרים../images/Emo35.gif

יום אחד אתה לא נמצא וכבר העננים זועפים בבום פתאומי... מטרפדים את התוכניות שלי ללכת עם חולצה קצרה צמודה... מצד שני הסריג שחור נמר של קסטרו יהיה לי חם מדי... איזה לבטים...

לא סובלת את החורף...../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אני פשוט סוגדת לקיץ ולשמש החמה...
חולה על גופיות !!! לא סובלת חולצות חורפיות ומעילים !!! בחורף אני חצי בן אדם
, שונאת את זה שהשיער והבגדים נרטבים עד שמגיעים לעבודה או לכל מקום אחר, ובכלל בקיץ מספיק שהשמש תזרח וכבר יש סיבה טובה לחייך בבוקר...

ים כחול

New member
יו הרמוניק אני בדיוק ההיפך ../images/Emo13.gif

אני אוהבת אקשן בשמייםםםםםםםםםםם
מתה על סופות וגשמים
במיוחד שלג בירושלייםםםםםםםם
--------

אם היה-../images/Emo113.gif אצלנו הכל היה אחרת

ש ל ג זה דבר יפה ופוטוגני, אם היה לנו את זה ולא רק בירושלים הייתי מחכה בשמחה לחורף... למה יש לחכות עכשיו? לבוץ, לרטיבות???
טוב. אולי אני לוקחת את החורף כ"כ קשה כי חורף שעבר לא היה לי משהו בכלל מכל הבחינות... אבל גם ככה ימוש, את לא אוהבת את הים? זה דבר שעושה לי כזה טובֱ! בקיץ הלכתי כמה שיותר ונהנתי מכל רגע!!! עוד מעט אני כותבת שיר הלל לקיץ... תתכוננו...

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif ק י ץ ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

"לשוב אל תוך הקיץ
לשוב אל השמחה
לחוש את השפתיים
באושר הזריחה
להיות בזרועותיך
להתפלש בחול
לראות במבטיך
קיץ של חלום
קיץ קיץ אל הים קיץ קיץ כמה חם
חופש אהבה וחול קיץ כמה טוב...! על אהבות שלנו
נבנה ימים טובים מזכרונות שבנו אולי יותר נבין אם בין שתי נקודות רק קו ישר אחד אז איך אפשר בקיץ להיות להיות לבד קיץ קיץ אל הים קיץ קיץ כמה חם
חופש אהבה וחול קיץ כמה טוב...! עברו ימים של גשם
עברו ימים קודרים
בכל ענן יש קשת
וחץ לאוהבים
החופש משגע יותר מכל דמיון כי רק אתה יודע מה טוב לי כל היום...
קיץ קיץ אל הים..."

למעלה