אנדריי, ברוך הבא!שלום שלום
אני חדש! תמיד עניין אותי... איך התבצעה החלוקה בין הקוואופרטיבים שמפעילים את האטובוסים... למה בכל המדינה זה אגד, בגוש דן - דן ובבאר-שבע חברה אחרת "תחבורה ציבורית באר שבע"
תודה!אנדריי, ברוך הבא!
שכחת לציין - ובנצרת חברה אחרת. אם תדפדף קצת בהודעות של השבוע האחרון בפורום, היו כמה דיונים על ההיסטוריה של אגד ודן, איך כל אחת מהן נוצרה מאיחוד של מספר חברות שפעלו באותם אזורים לפניה. בצורה כזאת נוצרו בתהליך טבעי תחומי הפעילות של אגד ושל דן.
זה דיי פשוטשלום שלום
אני חדש! תמיד עניין אותי... איך התבצעה החלוקה בין הקוואופרטיבים שמפעילים את האטובוסים... למה בכל המדינה זה אגד, בגוש דן - דן ובבאר-שבע חברה אחרת "תחבורה ציבורית באר שבע"
fireman , מה הייתה ההתפתחותזה דיי פשוט
דן ואגד הם קואופרטיבים התחבורה הציבורית בבאר שבע היא שלוחה מאוד לא רווחית של עיריית באר שבע בעיר באר שבע התחבורה הציבורית היא גוף ששייך לעיריה שמסבסדת את עלויות מחירי הנסיעה לרווחת התושבים, לצערם זה רק הפסד של כסף וכבר שנים מנסים להפריט את התחבורה הציבורית בבאר שבע כדי שתופעל ע"י חברה פרטית\קואופרטיב באופן מלא\חלקי, כמובן שוועדי העובדים מתנגדים לכך. בגדול התחבורה הציבורית בבאר שבע כבר לא מסוגלת להתפתח בקצב של העיר עצמה, אני משער שהקריסה תגיע בעוד לא יותר משנתיים שלוש
אהלן יהוושעfireman , מה הייתה ההתפתחות
ההיסטורית של התחבורה העירונית בב"ש? איך אגד לא הצליחה/רצתה להשתחל גם לשם , ובאיזו שנה נולד הקשר/רעיון הזה בין עיריית ב"ש לתחבורה עירונית בבעלותה , וע"י מי? האם זה נכון שיש קשר כולשהו בין חברת דן לחברה הב"שית? ( האוטובוסים שלהן זהים ) . אולי דן תיקח את החברה הזו תחת חסותה ותתרחב אל מעבר לגבולות גוש דן?
דן כבר לא קואופרטיב.זה דיי פשוט
דן ואגד הם קואופרטיבים התחבורה הציבורית בבאר שבע היא שלוחה מאוד לא רווחית של עיריית באר שבע בעיר באר שבע התחבורה הציבורית היא גוף ששייך לעיריה שמסבסדת את עלויות מחירי הנסיעה לרווחת התושבים, לצערם זה רק הפסד של כסף וכבר שנים מנסים להפריט את התחבורה הציבורית בבאר שבע כדי שתופעל ע"י חברה פרטית\קואופרטיב באופן מלא\חלקי, כמובן שוועדי העובדים מתנגדים לכך. בגדול התחבורה הציבורית בבאר שבע כבר לא מסוגלת להתפתח בקצב של העיר עצמה, אני משער שהקריסה תגיע בעוד לא יותר משנתיים שלוש
תודה על התיקון ידידידן כבר לא קואופרטיב.
תצאו מהמחשבה שדן קואפרטיב כי הוא כבר לא...
ברוך הבאשלום שלום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.