שלום שלום...

whynot5

New member
שלום שלום...

אני חדשה פה. לא בדיוק יודעת מה זה נובה, אפשר להתעדכן? בררררררר! באתי!

D i s o r d e r

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

בר, תעדכני אותו

ברררר

New member
אותה! אני מבקשת!

לעדכן? אבל אני גרועה בזה! לא עדיף שאת או עדית תעשו את זה?

ברררר

New member
עדידו'ש!!!!!!

ברוכה הבאה לך
קבלו אותה יפה ותנו כבוד!
אני אשאיר את הקבלת פרטים לעדית כי היא עושה את זה כל כך הרבה יותר טוב ממני! תהני!

עדי.. במיוחד בשבילך

חברי להקת נובה הם : עמי אברהמי- סולן- ניר בכר- תופים איל הרצוג- גיטרה בס- יונתן פריג'- גיטרה חשמלית- נועם קופל- קלידים נובה התחילה את דרכה כלהקת קאוורים... בפאב הגרא'ז (ז"ל) בראשון לציון.. חלק מהשירים היו בעברית וחלקם באנגלית... לאחר שנה וחצי של הופעות החליטה נובה לשנות כיוון... במשך שנתיים נכתבו כ- 40 שירים ע"י סולן הלהקה... כולם באנגלית לאחר הקלטת 5 שירים פנתה נובה לחברת הליקון וקיבלה תשובה חיובית להפקת האלבום. הלהקה עבדה עם עברי לידר על גרסה משלהם לשיר "יותר טוב כלום מכמעט"- רק באנגלית. מאז הלהקה הופיעה בפסטיבל בראשית, בבארבי, וגם עשו ארחו את עברי לידר באחת ההופעות,בתמונע, במיטש'. ללהקה יש שעת שידור שנקראת בלוג tv כאן בתפוז כל יום רביעי, בשעה 21:30 השידור מועבר חדר החזרות של הלהקה משם אפשר לראות ולשמוע כמובן את החזרות של הלהקה, לפעמים גם מארחים אומן אורח....(רוני סופרסטאר, איריס פרחי, נמרוד שקלר, טל שגב ,בטי...) כנסי לאתר... שמעי תתרשמי ותהני... השלב הבא זה הבלוג ביום רביעי, והשלב אחריו... זה הופעה כמובן! מקווה שגרמתי לך להכיר את הלהקה קצת יותר טוב :)

whynot5

New member
תודה רבה עידית!

הסיכום הזה עוזר. יש להם דיסקים?

ברררר

New member
עדית! אני מבקשת!

ועוד אין להם דיסקים, יצא בקרוב לפי מה שהבנתי. הם עובדים על זה!!

ברררר

New member
מאיפה לך?

לישון בלי לחלום לישון בלי לדעת לשקר בלי לחשוב לאהוב בלי לגעת

dsol

New member
תסיבי לב

בבלוג תמיד קוראים לו ג'וני וגם עדית אמרהנ לי שהיינו בהופעה של עברי בתיאטרון שצעקתי לו יונתן....

michaliron

New member
הי כולם

לא נראה לי זה ממש עניין של העדפה (ג'ון דווקא מאד אוהב את השם שלו) אלא שכולם מסביב התרגלו לקרוא לו ככה ונראה לי שכשעמי כתב את הטקסט באתר הוא אוטומטית רשם ג'וני (כמו שבאתר הוא קורא לניר בכר בוקי)

whynot5

New member
יודעת יודעת...

את גם בפורום של עברי. אפילו פתחתי לך שם שרשור מזל טוב.

למעלה