שלום שלום

webernir

New member
שלום שלום

אז ככה.. אני מביא נגן מארה"ב. אני מתלבט בין הIRIVER לIPOD. המחיר לא כל כך משנה. אני רוצה נגן של 4-6 ג'יגה. חשוב שיהיה קל וכמה שיותר קטן.. יש לי כמה שאלות לפני שאני מחליט מה אני רוצה: 1. ב-IPOD וב-RIVER: האם אני חייב את התוכנה כדי להעביר את המוסיקה או שאני יכול להעביר גם ישירות למכשיר? האם יש עברית? תודה מראש.

יאיר B

New member
ככה:

באיפוד אתה חייב תוכנה כדי להעביר שירים. יתרון של האיפוד: אחריות בינלאומית שתקפה גם בישראל (בכפוך ליכולת הוכחה ע"י חשבונית). עברית לאיפוד - יש משהו נסיוני באתר של ידע (תבדוק). שני אפשרויות קנייה: איפוד מיני (אם תמצא, הוא יוצא מהמלאי) או נאנו (, קטן וקל מאוד 4GB). איריבר בא עם עברית הפוכה מראש. לא מחייב שימוש בתוכנה ייחודית (הגרסא האמריקאית מעבירה עם מדיה פלייר שיש בחלונות). מימוש אחריות בארץ בעלות 200 ש"ח. אפשרות קניה: H10.

webernir

New member
המשך

אוקי.אני חושב שאלך בסוף על אייריבר 20 ג´יגה.גם אם אני מביא אותו מארה"ב יהיה לו עברית?עברית הפוכה מראש זה אומר שזו עברית טובה או שהיא בכתב ראי?

יאיר B

New member
אני מניח שכן, אבל תבדוק בחנות לפני

הקניה שאכן יש בו עברית (תחת Language --> Hebrew). לגבי סוג הכתב: מרבית הנגנים שכבר תומכים בעברית, יש בהם עברית הפוכה. זה נראה כך: שלום נכתב בנגן םולש. פשוט הפוך. הנגנים היחידים שאני מכיר שכותבים בעברית ישרה הם הנגנים הג'נריים ו-iBead הקוראני (הראשון לפתח עברית ישרה לנגן). יש גם שמועה על תוכנית כלשהיא לאיפוד שמכילה סקריפט שהופך את העברית.

למעלה