שלום שלום...

זווש

New member
שלום שלום...

התחלתי לא מזמן לשמוע פאנק, בזכות פאנקנשטיין כמובן! אם אפשר שמות של להקות פאנק, מומלצות כמובן. תודה!

ita89

New member
שלום וברכה!

קודם כל סבבה על זה שהתחלת\ה לשמוע Fאנק, חזק ואמץ. הנה רשימה קצרה של אמני Fאנק לפנים: funkadelic parliament herbie hancock james brown jamiroquai bobby womack ומארצנו: הדג נחש מרסדס בנד קולולוש funset אתה יכול למצוא יותר דברים בפורום Fאנק פה בתפוז מקווה שעזרתי!

זווש

New member
תודה תודה..{בסגנון ביבי}

סתם שתדע אני את לא אתה. ותודה על הרשימה המפורטת..

Gezunthait

New member
הרבי הנקוק לא עושה Fאנק

רק לפעמים. הוא בדרך כלל עושה ג'אז. הנה עוד כמה: Tower of Power Average White Band Maceo Parker Sly and the Family Stone Curtis Mayfeild Isaac Hayes War Kool & The Gang Wild Cherry KC and The Sunshine Band Hot Chocolate Earth Wind & Fire War וכו'

Dor Azulay

New member
ברוכה הבאה

אני אישית ממליץ על jamiroquai... יש לי את כל האלבומים שלו והבן אדם פשוט תותח! אלבום מומלץ שלו הוא A Funk Odyssey אלבום לפנים(לבנים אה אההההה...
) תהני

א י י ז ק

New member
אוי אוי

זאת להקה..! אנשים חייבים להפסיק להתבלבל..! אז מה אם הנגנים מתחלפים לעיתים קרובות ורק ג'יי קיי נשאר.. זה לא אומר שהם נגני הפקות!

MenDelSonspirit

New member
האמתי יש לי בעיה עם ג'אמריקוואי

שלא ישמע לא נכון, השלוש אלבומים הראשונים שלהם פצצצצצצצצצצוווותתת אש לפנים! קטעים מדהימים, הפאנקים והלא פאנקים. באלבום הרביעית חלה התדרדרות קלה אבל שניצלה בעזרת כמה סינגלים כמו קנד-היט, קינג פור א דיי, בלאק קפריקורן דיי והקטע הלטיני בפלנט הום) :) האלבום החמישי, שדור כ"כ אוהב, הוא נראה לי הנפילה הכי רצינית של ג'אמירוקוואי. אלקטרוני ועמוס(ולא בכל טוב). שלושה שירים יזכרו ממנו וזה קורנר אוף דה ארת' המדהייים, לאב פלוספי, ופיקצ'ר אוף מיי לייף. האלבום האחרון מראה שיפור. למרותצ שגם הוא עמוס באלקטרוניקה ומיחשוב. הוא טיפה יותר מקפיץ ופאנקי מקודמו. למרות שהוא דיי חוזר על עצמו מבחינת מסרים של שירים ומלל. שיר מומלץ יחיד הוא טלולה דקה על ג'אמירוקוואי

למעלה