שלום שלום

שלום שלום

שלומות לכולם לאחר שנת חורף ממושכת המחשב שלי חזר לעצמו אז שתדעו אני חזרה בעניינים ספ.

singlestroke

New member
מלך :ם

תברר אם תמיר יגיע לבארבי בחמישי $@^&#& נבוא בכל מקרה אבל עדיין אני רוצה לראות ת'ראסטה הזה !

goomaya

New member
היי ספ welcome back ../images/Emo105.gif

אגב ניגנת פשוט מדהים בהופעה האחרונה בת"א. נשארתי פעורת פה. ושאלה- יש איזו משמעות ללוגו של פאנקנשטיין? מי עיצב אותו? תודה מאיה

bluemoon5

New member
כאחת שהיא ב"בוגרות" הפורום...

את יכולה לעלות על זה לבד, רמז- להקשיב לדיסק תוך כדיי התבוננות בלוגו

goomaya

New member
בכל אופן

אהבתי נורא את הלוגו הישן, הצבעוני והמסולסל. השאלה היא מה אתם רוצים לשדר, סקס ותחכום או קופצניות וFun בלתי מתפשר? מקווה שלא עשיתי לך כאב ראש
מאיה

goomaya

New member
סקס זה גם סוג של הנאה לא?

ואני מסודרת בעניין הלוגוס. אולי אני אחשוב על משהו חדש בתור תרגיל בעיצוב גרפי. בהצלחה ביום חמישי! מאיה

goomaya

New member
בוא נסכם ונאמר

שאי אפשר להתעלם מאווירת הסקס בהופעות, ומאווירת הכיף המשוחרר וחסר המעצורים בהופעות, ורק תמשיכו ככה עד שתהיו זקנים. אתם בקשר עדיין עם אריאל קשת? אני לא זוכרת אם היית בתקופתו... מה שהוא היה עושה עם אגן הירכיים... לא נעים יש פה קטינים סוג של אלוויס.

בואי נסכם ונאמר

שאת צודקת לחלוטין, קשת הוא חבר, פה ושם רואים אותו ההתחלה שלי הייתה בסוף תקופתו...

goomaya

New member
מקובל עליי.

וגם נבצר ממני להגיע היום להופעה, פתק מאמא. מקווה שהיה מעולה נשמע חוויות מהחבר'ה פה :) מאיה

singlestroke

New member
רוצה חוויות ?

אם זה בסדר שאפתח פה במין פוסט חוויות שלי, לא שאני מכיר אנשים מפה, אבל עדיין... אם אני אראה תמונות אני אזהה. אני אוכל לשים הרבה הרבה ה-ר-ב-ה תמונות... בניהם הtambourine של sefi de la cool :]

למעלה