שלום שלום חזרתי לפורום התקינו לי אי די אסל
Z Zoey Z New member 8/3/02 #2 טוף....זו אני בננה אדומה רק החלפתי שם משתמש... ובקשר להודעה- את מי זה מעניין? זואי
Z Zoey Z New member 8/3/02 #4 אממממ אז ססבבו´ש לך... רק מה- אולי כדאי לך לשרשר את זה להודעה קיימת? זה פשוט יתפוס פחות מקום... אז- בלי כאסחים יותר? ומה אתם אומרים על הניק החדש??? זואי
אממממ אז ססבבו´ש לך... רק מה- אולי כדאי לך לשרשר את זה להודעה קיימת? זה פשוט יתפוס פחות מקום... אז- בלי כאסחים יותר? ומה אתם אומרים על הניק החדש??? זואי
Z Zoey Z New member 8/3/02 #8 קבל ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif + :}}} זואי
N Nightwish-boy New member 8/3/02 #9 תודה מאמי! חולה עליך! קבלי חזרה מכל ה . והנה גם רק בשבילך! מת עליך! שלך תמיד (ארר, אני נהיה דביק, אין מה לעשות, השהייה בפורום הזה גורמת לי להיות קשוח פחות ופחות... הצילו!עוד מעט אני אתחיל לירות קטנטנות במקום לפנטז על לירות בהן אחת אחת!) דור
תודה מאמי! חולה עליך! קבלי חזרה מכל ה . והנה גם רק בשבילך! מת עליך! שלך תמיד (ארר, אני נהיה דביק, אין מה לעשות, השהייה בפורום הזה גורמת לי להיות קשוח פחות ופחות... הצילו!עוד מעט אני אתחיל לירות קטנטנות במקום לפנטז על לירות בהן אחת אחת!) דור