שלום שלום

Noaal

New member
שלום שלום

שלום לכולם, שמי נועה ואני חדשה בפורום (עכשיו כולם ביחד: שלום נועה
) עד לאחרונה משתמשת כבדה של הפלאפון שלי... הייתי לקוחת סלקום ועזבתי בגלל אופי השירות וכעת אני לקוחה (בעייתי משהו) של אורנג´... אני בעלת מכשיר נוקיה 6210 שקיבלתי מתנה מאורנג´ לאחר המון תקלות במכשיר הקודם שלי (3210) ואחרי הצצה קטנה ברשת אני שמחה לגלות שמצאתי אהבה חדשה בדמות ה-5510 שאותו אני שוקלת להביא מארה"ב (בטח כשאני אהיה שם אני אמצא מכשיר שיותר מוצא חן בעיני)... בכל אופן אשמח להשתתף באופן פעיל בפורום ולנסות לעזור אם אוכל.... אשמח לשמוע עוד על מבצע השידרוגים של אורנג´ ו"פריצת" ה-GSM של סלקום... סוף שבוע נעים ושקט...

Cellwiz

New member
שלום נועה

באמת לא יזיק חיזוק מעמד האשה בפורום. אני מתפלא על נדיבותה של Orange לתת לך 6210 חינם אבל יאללה בסדר ! אגב, כלי עבודה רציני אם יודעים לנצלו כראוי. ברוכה הבאה.

royik

New member
מצטרף לברכה ושואל...

איזה בעיות היו לך ב- 3210 שבגינם אורנג´ גילתה נדיבות מופלאה?

Noaal

New member
הרומן שלי עם אורנג´ כל כך ארוך

ומסובך שאני יכולה למלא דף שלם על התקלות שהיו ויש לי וזה עדיין לא מספיק... אורנג´ גילתה נדיבות גדולה שכזו אחרי שהיא החליפה לי 4 ערכות חדשות של 3210, איזה מליון ערכות מחודשות ושלושה SIM והבעיות המשיכו (כל זה בשישה חודשים מהקניה)... שיחות יום יומיות (כמעט), מעקב של אנשי הרשת אחר הקו שלי, שני מכתבים למנכ"ל והופ ערכה חדשה של 6210 נחתה לידי... (וכמו שאמרתי הייתי משתמשת כבדה מאוד). המכשיר של 6210 הוא מכשיר מצויין אבל גם לו יש בעיות, מצאתי את עצמי מס´ פעמים מגיעה למרכז שירות כי המכשיר "כבה" או "נתקע" מעצמו, אבל אין ספק שהוא שיפור מה- 3210. חלק מהבעיות שנתקלתי בהם עם ה-3210 היו יותר בעיות רשת (אני יודעת את זה כי חלקן ממשיכות לי גם עכשיו) אבל אורנג´ רצו לבדוק אם זה המכשיר או הרשת ע"י החלפת המכשיר ל-6210 ומי אני שאגיד להם לא... אני מחכה בקוצר רוח להשקה של ה-GSM של סלקום, נראה לי שזו תהיה מלחמה מטורפת בין החברות (אני רק מקווה שאני אהיה בארץ בתקופה הזו). אם למישהו יהיו איזה שהן תקלות "מוזרות" או "יחודיות" (הגדרת אורנג´) אני אשמח לשמוע על כך ולנסות לעזור (אני חושבת שעברתי כמעט את כולן)..

peretzy

New member
נועה אני מבין אותך בקשר ל6210

יש לי 2 מכשירי נוקיה 6210 של אורנג´ ואני מתחרט על כל רגע ששידרגתי אותם. לפניהם היה לי 5110 הרגילים והקליטה בהם הייתה פשוט פנטסטיק. לפי דעתי ה-6210 היא ממש נפילה!!! המכשיר מממש על הפנים כל הקליטה שלו וכל התוכנה שלו(לאחר ששידרגתי תוכנה חדשה) על הפנים. אבל עזבי לי יש דעה משלי לגבי נוקיה כללי! אם תרצי אשמח לדבר איתך ביחידות לגבי זה וד"א ברוך הבא לפורום

Noaal

New member
בשמחה... תקלות באורנג´ זו המומחיות

שלי... כל מי שצריך עזרה איתם מוזמן לפנות אלי...

למעלה