שלום שלכם. רציתי אצה שלא קשורה לקלא

ilana k

New member
שלום שלכם. רציתי אצה שלא קשורה לקלא

לקלאב פוד , אלה לגמילה. היום התחלנו את הגמילה בגן וכמובן בבית. לפי כל הסימנים אני והגננת של הבן שלי ראינו שהילד מוכן לגמילה (גם אמר, גם נגעל, ואפילו לפעמים הוריד טיטול לבד ורץ לסיר). אך היום כאשר הורדנו לליאור את הטיטול הילד לא פיספס אף פעם, אך גם לא עשה פיפי בכלל. רק בשעות הצהריים כאשר הוא הלך לישון שמו לו חיתול מיד עשה פיפי. הסיפור חזר גם בבית. מאז שחזר הביתה לא עשה פיפי, ורק לפני השינה כאשר שמתי חיתול עשה. האם הכל בסדר? מדאיג אותי שילד מתאפק כל הזמן. חשוב להדגיש שאף פעם לא כעסתי אליו כאשר פיספס. רק חיזוקים חיוביים. תודה

sigis7

New member
גמילה

מניסיון כל ילד הוא באמת אחר לחלוטין. מניסיוני, הבן שלך ממש בדרך אבל זה יקח עוד קצת. אני הייתי מחזירה את הטיטול בלי שיחות מיותרות בנושא ובוקר אחד ולא בעוד הרבה זמן הוא יבקש בעצמו.אנחנו חווים עכשו גמילה של בתי בת השנתיים פלוס, בדיוק בימים אלה ואם את רוצה לא אכפת לי לספר איך ומה, כי זה באמת הלך יפה טפו טפו. אני שולחת לך מס' טלפון במסר. בכל מקרה בהצלחה!

טאניוש

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

להחזיר את הטיטול ולרדת מהנושא. גם לאון לאחרונה מגלה את אותם הסימנים- מודיע לפני (וגם מפרט מה הוא הולך לעשות
) , דורש שיחליפו לו מיד אחרי (כן, גם אחרי פיפי), כמות הטיטולים המוחלפים עלתה פלאים כי הוא לא מוכן להשאר עם טיטול שבו עשה פיפי אפילו פעם אחת, ועדיין אני חושבת שמוקדם להוריד טיטול (למרות שמאד מאד מפתה).

היום בדיעבד אני יודעת ש...

לולא הבגרות הנפשית שלו, הייתי יכולה להמשיך לטחון מיים ולנסות ללא הצלחה,,, גם היום אני לא לוחצת לגבי השינה בצהריים ובערב עם חיתול, אני יודעת שזה יגיע.... בהצלחה אורית

ilana k

New member
היי. היום יש שיפור

אומנם קטן, אבל יש. בגן הוא עשה בסיר פעמיים פיפי וביקש וכל הפעמים האחרות פיספס. אבל בעיני ליום שני של גמילה זה טוב. זה עדיף על פני העצירה. מקווה שבקרוב יהיה עוד שיפור .

simchamiryam

New member
גמילה מוקדמת

שלום לאחרונה קראתי בספר של הלוחשת לפעוטות / טרייסי הוג בנושא. היא דוקא בעד גמילה מוקדמת, בחברה המערבית מקובל לחכות שהילד יהיה בשל וכו' אך בפועל ילדים רבים נגמלים בגיל מאוחר מאד בקושי רב, פעם הכל היה יותר פשוט ומוקדם. היא טוענת שברגע שהילד מראה סימנים ראשונים אין שום סיבה לעכב אפילו לפני גיל שנה וחצי ! (אני לא עשיתי את זה עם הבת שלי, אבל לדעתי שווה לבחון את התפיסה) זה באמת לא כל-כך קשור לכאן אבל אפשר לחפש בגוגלמידע בנושא לפי טרייסי הוג או הלוחשת לתינוקות/לפעוטות. בהצלחה יונה

גמילה

אנחנו ממש עכשיו גמלנו את נטע. כיוון שנגמרה לנו חבילת הטיטולים ושבוע חנוכה הוא שבוע שאני בבית, החלטנו שאנחנו גומלים אותו. הוא לא ממש רצה. אפילו התנגד.הוא אמר לנו שהוא רוצה טיטול כי בתחתונים "יברח לו". אין ברירה! אין טיטולים! אמרנו. הוא פיספס בערך פעמיים. כל עשרים דקות, חצי שעה הצענו לו ללכת לשירותים. גם כאשר הוא לא ממש רצה ללכת לשירותים, הבטחנו לו שהוא יוריד את המים ! (דבר שמסתבר מאוד מפתה...). זהו, הסיפור נגמר. הוא רק ישן עם טיטול. נסו איזו דרך פיתוי כדי לקחת אותו לשירותים. אולי זה יעבוד גם אצלכם??? בהצלחה.

למעלה