שלום שמי דני אני זמר מיקצועי

דניבויss

New member
שלום שמי דני אני זמר מיקצועי

עם יכולות קוליות שהיו ברמות של טום ג'ונס ומייק ברנט וכו.....הסיפור שלי ארוך וקצת עצוב ,כי רופא של מכבי פגע בי בניתוח לפניי שנים בבטן ודיי חרבן לי חלק מהיכולת .בזמנו הייתי מועמד רציני ללימודים באקדמיה בשל היכולות הקוליות.בכל מיקרה אני אוהב לשיר ואני דיי נילחם לא לוותר אף על פי שאני כבר לא ממש צעיר43.אני אישית מבין באופן מעמיק בשירה מיקצועית ואשמח להכיר אנשים שאוהבים לשיר וגם אשמח אולי במידה ויש איזה רעיון לאיזה הרכב יוצא דופן שמחפשים גם קול שהוא עדיין יוצא דופן ועדיין ברמה גבוהה לעשות דברים מענינים.אני מידי פעם אוהב קצת לשיר בקריוקי וכמו שציינתי אשמח להכיר אנשים בכל הגילאים וגם בכייף להיפגש.יש לי ראש כזה דיי של ילד ואולי זה טוב לשמור על ראש כזה .אז בינתיים להתראות .וסתם לגביי קולות ,אחד הקולות המדהימים שהיו אי פעם בעולם הפופ זה האיש בתמונה .יכולות של בין בריטון קל לטנור אמיתי עם רכות מלטפת ועוצמות מדהימות שמצמררות אותך.

דניבויss

New member
מה שגם מדהים ביכולות קוליות של

הזמרים האגדתיים האלה ,שאפילו הראל מויאל וסקעת יחדיו מבחינת הבשר הקולי המקסימום שהם יכולים ליד קולות ענקיים כאלה זה רק לשמש אולי ואולי בספק כנמקהלת ליווי .ולמה בספק ,כי כל אחד למשל בלהקת הליווי של למשל אלביס היה עם קול מדהים של סולן בפניי עצמו -אבל זאת לא חוכמה כי אני באמת נתתי דוגמאות של מגה סטארים בעליי יכולות נדירות .

Jen74

New member
דני, ברוך הבא לפורום../images/Emo140.gif

נשמח לשמוע מה יש לך לספר בעניין קריוקי/שירה בציבור. לגבי ההצעות/הבקשות שלך להרכבים מוסיקליים ושיתופי פעולה שונים, אתה מוזמן לשים הודעה בלוח ההודעות וכך גם כל מי שירצה לפרסם את עצמו באופן דומה. ההודעות שלך לא כל כך רלוונטיות לפורום מלבד זה שציינת שאתה אוהב לשיר בקריוקי. ספר לנו איזה שירים אתה אוהב לשיר, האם אתה אוהב שירה בציבור, היכן אתה נוהג לבלות בתחום הקריוקי ושירה בציבור, אם בכלל...

Jen74

New member
תכירו, זה דני ../images/Emo8.gif

תיזהר לעשות לי בעיות כאן בפורום

למעלה