שלום שמי יוסף ואני סוכרלואוליק.......

יוסף1948

New member
שלום שמי יוסף ואני סוכרלואוליק.......

לא בשימחה אודה שאני שייך בזכות להמנות על הפורום הזה.....
אני רגיש למטפורמין - בעיות המעיים לא חדלות... אני מנסה כעת גנוביה בשיחרור איטי (כיוון שזה לא תרופה בסל אז וודאי שמפלס הכסף ירד - אם לא הסוכר...) בסך הכל הקפדה על הדיאטה והליכה כל יום עם הכדור מאזנים אותי ...
השאלה שלי היא לגבי הזרקת אינסולין - נרתעתי מזה עד כה אבל נראה לי שיתכן וזה פיתרון עדיף - הכי מתאים יהיה הזרקה לפני השנה של אינסולין בשיחרור איטי .
מה דעתכם רבותיי המנוסים והמלומדים???

יוסף, אם ה-A1C שלך מעל 7..

אל תחשוב פעמיים ולך על זה..
אני סוכרתי סוג 2 קרוב ל-34 שנים, עברתי לאינסולין לפני כעשור.
חבל שלא עשיתי זאת לפני 2 עשורים. הזרקת אינסולין, זה ממש
לא מה שאתה חושב, וזה גם לא מה שאני חשבתי בזמנו. בהצלחה.

יוסף1948

New member
תודה

הרופא הציע גם אינסולין כחלופה - אבל לנוכח ההתנגדות הרגשית שלי - הוא בהחלט הסכים שאפשר גם אחרת
מטריד אותי שבעצם התרופות האחרות פועלות על ידי שיבוש מנגנון הייצור של גלוקוז בכבד - זה לא יכול להיות באמת בריא לאורך זמן ! אינסולין הוא בעצם הדבר עצמו - החיסרון של אינסולין הוא באפשרות להיפו - כך נראה לי

יתרונות וחסרונות

כמו לכל דבר יש לאינסולין יתרונות וחסרונות.

יתרונות:
- טבעי יותר
- מאפשר אורח חיים טוב יותר (כולל אכילה)
- מונע בעיות של רגישות בבטן

חסרונות
- נפילות סוכר אפשריות
- אהה כן הזרקה (ממש לא בעיה)

כדאי לך. לא תאמין לשיפור.

בהצלחה

oritta17

New member
בעיקרון הזרקת אינסולין בהחלט מומלצת ,,,

ראשית,עליך לגשת ולהתייעץ כמובן עם רופא אנדו-קרינולוג , ורק אם מצבך מתאים לזריקות אינסולין,זה מאוד כדאי,
וזה מאוד ישפר לך את איכות חייך.
בקשר לרתיעה מעצם המחשבה על זריקות: מרגע תוכל להירגע ,כי זה לא אמור לכאוב אם ההזרקה מתבצעת נכון,(90 מעלות),
אני מזריקה אינסולין-(מסוג נובורפיד) 3 פעמים ביום ,ללא תופעות לוואי, וזה הרבה יותר יעיל ועדיף מהכדורים.

בכול מקרה ,אם תעבור להזרקת אינסולין ,תקבל על כך הדרכה ,פרטית ,אתה תלמד ותתנסה בזה ,ואין לך ממה לחשוש.
בסך הכול מצבך ישתפר ואתה תרגיש טוב יותר עם זריקות האינסולין מאשר עם הכדורים, כי לאינסולין אין תופעות לוואי.

למעלה