אני גרה בארה"ב ומצטרפת אליכן לפורום. רציתי לדעת: אם הייתן צריכות לבחור מותג אחד שאתן מאוד מאוד אוהבות ונאמנות לו במה הייתן בוחרות? וזה כולל הלבשה, הנעלה, הלבשה תחתונה ואביזרים.
לגביי מותג, יש המון (זארה, פ&ב, 24/7...) אבל הכי אני נאמנה ל RED ZED, משם אני קונה כבר שנים את הג'ינסים שלי, כי יש להם מידות קטנות והם יושבים עליי הכי יפה.. אם זה נחשב למותב.
אני בוחרת פה (בבריטניה) בריבר איילנד. אני מאד אוהבת את הבגדים שלהם. הם רשת כמו H&M או טופשופ (יותר לכיוון המחירים של טופשופ) אבל לטעמי עם עיצובים יותר מעניינים. יש להם מבגדי קאז'ואל עד שמלות שמתאימות לקוקטיילים וכו' ויופי של נעליים ותיקים. הלבשה תחתונה סבירה, אבל אני לא קונה את ההלבשה התחתונה שלי בחנויות כאלו בד"כ. לגבי ישראל, אני מנסה לבחור רשת ישראלית כי את כל השאר יש פה ובחרתי על פניהם את ריבר איילנד... לא תאמינו, אבל אני בוחרת את פוקס. למרות המחירים שעלו בטירוף, למרות בר רפאלי שהיתה טעות לטעמי (שלא נדבר על איש המערות שציוותו לה), אני אוהבת מאד את הפריטים שלהם. יש להם יופי של פריטי בייסיק ויש לי המון דברים של פוקס בארון שאני חורשת פה ומקבלת עליהם המון מחמאות. אני חייבת לציין שמדובר רק בבגדים ליום יום. בטח לא בגדי ערב או הלבשה תחתונה. גם נעליים ותיקים אין להם ממש.
אני תמיד בעד זרה, שמכל הרשתות הנגישות לנו כאן היא הכי מחדשת, מעיזה ויש בה מבחר ענק של נעליים ותיקים פעם גם אהבתי את ההלבשה התחתונה שלהם, אבל לא ראיתי אותה אצלם כבר כמה חודשים.
איכשהו אני תמיד חוזרת אליהם אחרי סיבוב במרבית החנויות האחרות בקניון ותמיד מוצאת את מה שחיפשתי. מכנסיים, מעילים, נעליים ואפילו תכשיטים ותיקים. נורא פרקטי ויחד עם זה יפה ופשוט.
יש פה בארה"ב מותג שנקרא COACH ויש להם התיקים הכי יפים לדעתי. יש גם ארנקים, נעליים, צעיפים, תכשיטים, משקפי שמש ועוד.. המחירים יקרים אבל שווה שווה שווה. יש לי איזה 10 תיקים שלהם ועוד מלא אקססוריז אני פשוט מכורה
מקווה שתשארי איתנו. ולשאלתך- מאוד קשה לבחור מותג אחד ולהיות נאמנות רק לו. אני מניחה שרק אם נניח במצב היפוטטי, הייתי חייבת לעשות זאת- אז זה היה קורה. גם אז אני לא בטוחה במי הייתי בוחרת... באיזה חנויות מעניינות את קונה שם?
הנעליים שלהם הכי נוחות לי, ואת הבגדים של ויקטוריה סיקרט מהאתר או קטלוג במיוחד טרנינגים וסווטשרטים. בשמים, איפור וטיפוח בSEPHORA. ג'ינסים התחלתי לאחרונה לקנות של מעצבים בחנויות של אאוטלטים שזה לא יוצא נורא יקר אולי 100 דולר לג'ינס שזה אולי לא יקר בשבילכם אבל פה בארה"ב זה נחשב יקר. מה עוד? אני מחבבת את GAP, LIMITED, ו FOREVER 21 וקונה שם פריט פה ושם. את גם בארה"ב?