שלום, שמי ניצן ואני קונה IPOD...

Nitzanyo

New member
שלום, שמי ניצן ואני קונה IPOD...

אז ככה התכנון שלי הוא לקנות IPOD 20GB מהדור הרביעי (הנוכחי) דיי חסר לי כסף אבל זה לא משנה (בקרוב מאוד יום הולדת...) עכשיו אני לא יודע אם לקנות את זה או לא למה אני רואה מלא אנשים שמתלוננים על הבטריה שהיא מספיקה לשנה וחצי בלבד אני לא יודע מה לעשות ודרך אגב ראיתי הרבה ששאלו מה מקבלים עם האייפוד אז ככה מקבלים איתו כבלים של USB ו FIREWIER בגרסאות של ה20 ו40 גיגה מקבלים גם את הIDOCK שזה ה"כסא" של האייפוד מקבלים כמובן מטען את התוכנה ITOUNS (אם ככה כותבים) ונראה לי שזהו (אפשר לבדוק באתר של APPLE (http://www.apple.com)

שאלונת

את יודעת מה האביזרים שמגיעים עם המיני-אייפוד? הוא מגיע עם "כיסא"? ואם עוד לא קנית איך את יודעת מה מגיע עם הiPod?

Nitzanyo

New member
...

מי אמר שאני בת??? (לא אני לא בת) אז ככה אני ממש לא ממליץ לקנות את המיני אייפוד למה בדקת את המחיר שלו??? לפי המחיר יותר שווה לקנות את ה20 גיגה (שזה תוספת קטנה ויותר מקום, הסיבה היחידה שהמיני עולה ככה זה בגלל שיש לו צבעים) המחיר של המיני הוא 250 דולר והמחיר של ה20 גיגה הוא 300 דולר אז תשקיע קצת יותר ותקבל הרבה יותר אז מה שמגיע עם המיני זה 1. תוכנת ה ITUNES 2. כבלים של USB ו FIREWIRE 3. כמובן האייפוד (איך שחכנו?) 4. תופסן לחגורה 5. מטען 6. AC adapter 7. ואוזניות נראה לי שזהו עכשיו איך אני יודע אם עדיין אין לי? פשוט בדקתי באתר של APPLE (גם את יכולה)

...

אני יודע שבתוספת של כ50 דולר שזה לא הרבה הייתי יכול לקנות את ה20 ג'יגה, אבל אין לי מה לעשות עם כזה נפח, כל המוסיקה שלי זה פחות מ2 ג'יגה, ונניח שאני יוסיף עוד מוסיקה אחר כך, זה עדיין לא יגיע ל4 ג'יגה, כך שאם אין לי מה לעשות אם זה עדיף כבר לחסוך 225 ש"ח

טוב בנות להירגע פה ../images/Emo8.gif

סתם סתם
טוב לדעתי איפוד אכן זו השקעה טובה אבל מי שקונה איפוד מיני קונה בגלל הגודל שלו ובגלל העיצוב ושאין לו צורך בהרבה נפח כך ש4 גיגה מספיקים לו ולגבי הבטריה כבר עניתי פה בפורום שהשמועות הזדוניות של הבטריה נגמרת אחרי שנה וחצי שקריות אנשים מספרים על איפוד בשימוש של יותר משנתיים ועדיין הבטריה סוחבת בגדול אז להקשיב ולראות את האמת ולא את הקנאים ובכל מקרה תתחדש

Nitzanyo

New member
...

אז ככה אתה לא חייב להכניס רק שירים לשם אתה יכול להכנסי בעצם מה שאתה רוצה אתה יכול להכניס שירים משחקים (ללא קשר לחוקיות העניין) ומה שאתה רק רוצה אני גם הייתי מעדיף את המיני (בגלל ה4 גיגה) אבל הוא עולה מלא יחסית ל20 גיגה

mmad il

New member
אתה בטוח שאתה מקבל דוק?

אני גם במצב שלך, אני הולך עוד מעט גם לקנות את האייפוד 20 ג'יגה, אבל לפי מה שראיתי באתר של אפל הדגם של העשרים ג'יגה לא בא עם דוק, רק הדגם של ה-40

Nitzanyo

New member
ראיתי איפה שהוא (בידע או באפל)...

שמביאים את הIDOCK יחד עם האייפוד של ה20 וה40 גיגה

mmad il

New member
השתגעתם!??!?!?!?!?!?!?!?

התסלכו בחנות של אפל ותראו שהעשרים ג'יגה (בדגמים החדשים) לא מגיע עם דוק.

למעלה